Reklama

Reklama

Epizody(6)

Navštivte jeden z nejrušnějších britských letištních terminálů z dílny tvůrců oblíbeného seriálu Malá Velká Británie, Matta Lucase a Davida Walliamse. Váš pohled na letiště a jeho personál už nikdy nebude jako dřív!  Od posádky na palubě, až k personálu u odbavovací přepážky, od paparazzi k pasažérům, Matt Lucas a David Walliams hrají téměř padesát rozdílných postav, které se pohybují v letištním terminálu. Oba tvůrci se proslavili se seriálem Malá Velká Británie a nyní se vracejí zpět na televizní obrazovky se zbrusu novou šou, která se soustředí výhradně na lidi, kteří pracují na letišti. Setkáte se například s Omarem, majitelem Flylo (britská osmá nejoblíbenější nízkonákladová letecká společnost) a jeho Flylo dívkami, Melody a Keeley, které pracují u odbavovací přepážky. Dále na vás čeká Mickey a Buster, rezidentní letištní fotografové a Precious Little, nejlínější prodavačka kávy na světě. Mezi další postavy patří také snobští pracovníci jedné z nejprestižnější leteckých společností v zemi, Great British Air. Matt s Davidem využili veškerý potenciál letištních prostor a stvořili úžasnou řadu nejrůznějších komických postav. Asistovaly jim při tom oscarové týmy kostymérů, stylistů a vizážistů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

Memesis 

všechny recenze uživatele

U posledních skečových seriálu, jenž jsem viděl, se často stávalo, že plus minus první tři epizody byly vynikající a ty další stály za starou belu. Ale u Come Fly With Me je v každé epizodě něco, z čeho se popadnu za břicho. Všechno tak vtipné není, ale snad nenaleznete seriál, ve kterém by jste se popadali za břicho bez ustání. 75% ()

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

Neviděla jsem Malou Velkou Británii, ale ti dva komici jsou skvělí, jejich převleky, příběhy, atraktivní prostředí letiště, dobré fórky. Moc příjemná titulní hudba. Humor není sprostý, ani příliš inteligentní, tak akorát aby se člověk dobře bavil. Nejvtipnější je pro mě imigrační oddělení, manželé, co se pořád strefují do katastrofických dovolených holky u odbavovacích přepážek. Nejméně mě naopak pobavili paparazziové, šéf Baba a černoška ze stánku s kávou. Celkově dobrý komediální seriál, kdykoliv se podívám znovu. :-) ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

To je čurina ! Pokaždý, když se na to dívám znova, objevím nové detaily. Ti dva jsou vážně machři komiky. Třeba ten teplej letušák, nebo ten majitel nízkorozpočtovky :-))) ()

Bodega_Bay 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně je to vrchol zábavy.....fakt nevím, možná je to náročným zkouškovým, ale já jsem si všechny díly neuvěřitelně užila a v podstatě všechny postavy mi přišly směšné. Bavilo mě to víc jak Británie. A využití některých předsudků nebo zažitých stereotypů- krása. Tomu říkám šlápnout řízeně přímo do hovna. ()

tribican 

všechny recenze uživatele

"If you'll pardon the pun." Skvělá komedie, která mě vždy pobaví svými nechutnými vtipy. Ať už je to "holiday from hell" nebo Taaj a jeho filmařské ambice, smát jsem se nepřestal. "Praise the Lord for Come Fly with Me!" ()

Sidenius 

všechny recenze uživatele

Neumím psát květnatě, napíši tedy: asi nejúžasnější seriál kde se trhám smíchy. Je vidět taktovka BBC (malá velká britanie nebyla v její produkci) takže při natáčení si zřejmě pronajmuli půlku letiště a letadla mají reklamu typu ,, Our lady air ,,. Absolutní pecka je jejich troj až pěti role, u černošky je slyšet černošský akcent, Taj, pocházejích z islámských zemí má taktéž achmedský přízvk, prostě geniální. Jsem nadšen i z pouhých 6ti dílů na které mohu koukat pořád dokola a prostě se trhám smíchy :-) ()

Reklama

Reklama