Reklama

Reklama

Epizody(6)

Navštivte jeden z nejrušnějších britských letištních terminálů z dílny tvůrců oblíbeného seriálu Malá Velká Británie, Matta Lucase a Davida Walliamse. Váš pohled na letiště a jeho personál už nikdy nebude jako dřív!  Od posádky na palubě, až k personálu u odbavovací přepážky, od paparazzi k pasažérům, Matt Lucas a David Walliams hrají téměř padesát rozdílných postav, které se pohybují v letištním terminálu. Oba tvůrci se proslavili se seriálem Malá Velká Británie a nyní se vracejí zpět na televizní obrazovky se zbrusu novou šou, která se soustředí výhradně na lidi, kteří pracují na letišti. Setkáte se například s Omarem, majitelem Flylo (britská osmá nejoblíbenější nízkonákladová letecká společnost) a jeho Flylo dívkami, Melody a Keeley, které pracují u odbavovací přepážky. Dále na vás čeká Mickey a Buster, rezidentní letištní fotografové a Precious Little, nejlínější prodavačka kávy na světě. Mezi další postavy patří také snobští pracovníci jedné z nejprestižnější leteckých společností v zemi, Great British Air. Matt s Davidem využili veškerý potenciál letištních prostor a stvořili úžasnou řadu nejrůznějších komických postav. Asistovaly jim při tom oscarové týmy kostymérů, stylistů a vizážistů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

Circumscriptor 

všechny recenze uživatele

Komentár sa viaže na seriály "Little Britain, Little Britain USA a Come Fly with Me: "When people in Britain want to buy a pet, they go to a pet shop. If they want to buy a pet shop, they go to a pet shop shop. If they want to buy a pet shop shop, well, they're just being silly..." Little Britain na mňa zo začiatku pôsobila dosť bizarne, ba až odpudivo, ale čím viac som nad seriálom premýšľal, tak tým viac sa mi dostával pod kožu a na jednotlivých skečoch som začal byť závislý. Sú to trochu viac politicky nekorektní a o dosť vulgárnejší Monty Pythons plní úchylov, transsexuálov, "homosexualistov", falošných paraplegikov, morbídne obéznych položien a kadejakej inej hávede. Nie je to tak veľmi typický anglický humor, Little Britain je skôr vtipná svojou primitívnosťou. Skeče sa síce po dejovej stránke opakujú, ale čím ďalej, tým viac gradujú a nadobúdajú na zvrátenosti, čo diváka núti dopozerať seriál až do konca. Little Britain USA už bola o niečo rozvinutejšia, tvorcovia očivide nadobudli sebavedomia a nebáli sa použiť drsnejší humor (viď malá Allie Grace). A na záver tu máme Come Fly with Me. To bolo absolútne vyvrcholenie tejto britcomovskej ságy a mne osobne bolo parodovanie celej leteckej subkultúry veľmi blízke. Ani neviem, prečo mám túto množinu seriálov vlastne tak rád. Je to veľmi krátke, scenár by zvládlo napísať aj malé decko a humor je tu neskutočne stupídny, hrubý a detinský. Ale predsa len - pozeranie týchto kuriozít dokáže navodiť tak nádhernú atmosféru, aká sa dá veľmi ťažko opísať a jednoducho mám pocit, že tieto seriály si žijú vlastným životom a ich posolstvo nič nezastaví. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Naprosto nechápu, jak mohlo Come Fly with Me unikat mé pozornosti sedm dlouhých let. Osvědčený retardo-koncept sestávající z opakování stále těch samých vtipů pořád dokola (pořád nechápu, jak to může fungovat) a úchylky v převlékání z Little Britain přenesený do kompaktního světa letiště, kde funguje úplně stejně úchvatně jako v jejich prvním projektu. Ani se nebudu obtežovat vypisovat oblíbené charaktery, protože bych sem asi musel vypsat všechny. Doufám, že i v budoucnu BBC pustí nějakou tu libru, až je opět standardní role omrzí... 100% ()

Reklama

ClimbVibe 

všechny recenze uživatele

Umírněnější verze Little Brittain, ale i tak velice povedená komediální série. Lucas a Walliams dokážou vystihnout typy, povahy, gesta, ksichty. Precious, Melody and Keely, imigrační úředník, manželka, která neodpustí starému, že jednou zahnul. Můj favorit je ale Tommy, který chce být pilotem a tak začíná od píky - ve fast foodu v letištní hale. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

MILUJI LITTLE BRITAIN, mohu se na tento sitcom dívat nonstop a pokaždé se trhám smíchy. Ale Come Fly with Me je totální NUDA. Viděl jsem zatím 2 epizody. Doufám, že se to zlepší. Jaky vždy masky super, ale ani jednou jsem se nezasmál. :-( Tak jsem viděl 5 epizod a totální nuda, necukl jsem ani koutkem! ODPAD! ()

forrest11 

všechny recenze uživatele

Skvele zahrany absurdny humor, dovedeny do dokonalosti. Tymto dvom nie je nic svate a popri kope moralistickych sraciek (ktore bezia prevazne v US televziach) vyznie tento ich pocin skutocne osviezujuco. (treti diel zatial jednoznacne najvtipnejsi) edit: Takze prva seria bohuzial za nami a po jej dopozerani som si z charakterov najviac oblubil Iana Foota :) To je proste typek jak sa patri - skvele zahrany, paradne hlasky a rasovo nekorektny humor vo svojom najlepsom svetle :D ()

Galerie (54)

Zajímavosti (4)

  • První epizodu sledovalo na BBC1 10,3 milionů diváků, díky čemuž se stal titul nejsledovanějším pořadem roku 2010. (Dlee)
  • Natáčelo se na letišti Robina Hooda v Doncasteru u Sheffieldu. (M.B)

Reklama

Reklama