Reklama

Reklama

Decadent Evil Dead

  • USA Decadent Evil
všechny plakáty

Obsahy(1)

Temná upíří princezna (Debra Mayer) má plán jak se stát nejmocnějším upírem na Zemi a všechny si podmanit. Jenže nepočítá s bývalým milencem Marvinem, kterého za trest za jeho nevěru proměnila v hybridního homunkula, stvoření, mezi člověkem a plazem. Ten se jí chce za prokletí pomstít a její touha po moci mu dá skvělou příležitost jak dosáhnou své pomsty. (topr harley)

(více)

Recenze (2)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Co tohle má sakra být? Čekal jsem další neškodnou ale zábavnou blbost. Přeci jenom Band je zkušenej režisér a ví co diváci rádi. Nicméně tohle se mu maximálně nepovedlo. Tohle nemá pořádnej příběh a zábavnost je na nule. Loutky se tu vyskytujou, sice jen jedna a celkem slizká, ale je tu naprosto zbytečná. Prostě slabota a dvojku vidět ani nechci. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Upíriny mám rád a nevadí mi nízky rozpočet, ale ak sú masky na úrovni hororov zo 70. rokov, tak je to už kúsok na zamyslenie. Tá krpatá červená okatá príšerka, ktorú tie ženské držali v klietke, bola fakt najžalostnejšia, vyzerala totiž ako gumová bábika (možno som sa aj s niečím podobným hral, keď som bol malý). Jednu hviezdu za pekné striptérky, ináč to bola hrôza. Ale aspoň ma film rozosmial - svojou úprimnosťou a naivitou. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Celý film byl natočen za pouhých 6 dní. (topr harley)

Reklama

Reklama