Reklama

Reklama

Brutal Relax

Krátkometrážní / Komedie / Horor / Akční
Španělsko, 2010, 15 min

Obsahy(1)

Pan Olivares se na doporučení doktora odjíždí odreagovat na dovolenou k moři. Po příchodu na malebnou pláž se uvelebí na pohodlném místě a se sluchátky na uších pozoruje s klidem své okolí. Mezi tím na lidi na pláži zaútočí banda příšer, což ovšem pana Olivarese nijak nevzrušuje, protože mu doktor radil, ať se nerozčiluje, a tak si dále hledí svého. Pohoda, ale jak už to tak bývá, nemůže trvat věčně a v tu chvíli mají nezvaní návštěvníci pláže opravdu smůlu. Po dobře vykonané práci samozřejmě nesmí chybět pár fotek na památku. (pernicek83)

(více)

Recenze (100)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle nemá jako krátkometrážní humornej splatter prostě vůbec konkurenci ... Nemám slov. Něco takovýho natočit a umřít ... :-) BOMBA!!!!! ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film (ať už krátkometrážní nebo ne) ze Španěl, který jsem za posledních x-let viděla! Ta filozofie v tom zakomponovaná! Ten sociální podtext! Ty nádherné obrazy! Čistá lidská nátura! Lidské solidární chování v případě nouze! Prostě, jedno oko nezůstalo suché. Nechápu, jak něco tak kvalitivního, metafyzického a s tak hlubokou myšlenkou dokázali vměstnat do 15 minut! Klaním se a pouštím znovu tu část, která se hodí na hodiny biologie. Lepší 4* ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Když pominu ten trikový úlet, dojdu až k závěru, kde začnu hledat nějakou pointu. Ta pointa se tam nabízela hned několikrát, ale tvůrci to měli asi u zadku, protože se soustředili jen na ty gore efekty. A je to obrovská škoda, protože by se snímek posunul někam mnohem dál. Takhle zůstane jen u masakrů a mordů. Některé triky byly excelentní a některé stály za starou Blažkovou. Toť otázka jestli to byl záměr nebo šlendrián. Dosud se nedokážu rozhodnout. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

unfuckingbeliveable... :D, tak tohle byl prostě nářez, ten pan Olivares se stává nejcoolovějším psychopatem ever.. A samozřejmě filmeček jako takový je směsice toho nejkrutějšího a nejhnusnějšího brutalismu, jaký může být, všechno pod záštitou černočerného humoru.. Tu rozhodně nejde o nic, jen o představení co nejvíce nechutností a zvráceností v co nejkratším čase. Ale funguje to a závěr je prostě brilantí (to úplně poslední, co je vidět... hehe) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

When meets Tarantino, Raimi and Jackson. Takto nějak by to asi vypadalo, kdyby se tito tři kultovní geniální šílenci setkali někde u poklidného, azurového moře. Velmi zdařilé a úměrně nakouskované. Spatřila jsem tam brutální řežbu Kill Billa, a maximální gore a humor Bad Taste a Evil Dead. Vše je podáváno ve velkokapacitních porcích, přičemž si toto dílo stále zachovává svůj vlastní styl. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Chlapík prepustený zo psychiatrie na odporúčanie lekára odchádza na dovolenku. Ani tam však nenachádza pokoj aký by si prial. No,ale priznajte sa, koho by nenasralo, že mu došli baterky vo walkmane?? ()

petero 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=nk74JYpI-tA Pohodu na malej pláži naruší vpád príšer z mora radi trhajúcich ľudské telá na franforce. To však netužia, že na pláži je aj psychopat oddávajúci sa relaxačnej hudbe, ktorému práve došli baterky vo walkmane... Parádne zábavný slasher, radím ho hneď za Le bagman - Profession: Meurtrier (2004). ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

No prosim, a pak že dnešní děti jsou k ničemu! Náhodou, jako zbraň nemaj chybu... Studentské cvičení na téma: jak správně udělat mechanický gore efekt. Někdo je šikovný, jiný je dřevo. Celkově ale zábavný plážový masakr, kde rudá krev dostane postupně barvu svěží trávy. Počítám, že cílem bylo pobavit se při natáčení a jako vedlejší produkt vznikl tenhle kraťas. Fajn hudba (S.Salpistís). ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Zápletku přijímám a kvituji, ale nebavil jsem se tak, jak asi bylo zamýšleno. Některé momenty jsou pravda pěkně po Jacksonovsku šťavnaté a vtipné a efekty ujdou, ale většinou se s kreativitou bohužel šetří. Nejlepší je hlavní protagonista, to je řízek hodný minimálně několikadílného zombie seriálu :D 60% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Rozhodně bych tenhle kousek zařadil mezi nejlepší kraťasy. Hned po boku Treevenge, Fist of Jesus, Terrifier, The Captured Bird či kraťasu Macula ( ale to už jsme jinde ). Přádná porce zábavy, krve, slizu a ještě větší nálož gore. Jediný co bych tomuto křaťasu vytkl - je místy zběsilej až chaotickej střih a kamera. Kdyby to byl normální film a né kraťas rozhodně za střih hvězdu beru, ale jelikož se jedná o 15 minutovou chuťovku přimhouřím oči a dávám plnej počet. Fakt echt zábava. Tohle rozhodně DOPORUČUJU všem milovníkům krvavé zábavy. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Ja som spočiatku nechápala a pozerala som to s nemým úžasom. Vôbec som nevedela ako mám tento krátkometrážny film hodnotiť. Ako trash? Alebo riadnu sračku? Či komediálny horor? Ale tak myslím, že tam je všetko dokopy. Lacné, krvavé a vtipné. Taká zmeska. Ale niektoré vražedné scény boli úplne super, vyzeralo to občas aj uveriteľne :D a ten primitívny nápad a herecké výkony... Ja musím dať 5* aj keby to má vlastný žáner Totálna nezmyselná hovadina. ()

Reklama

Reklama