Reklama

Reklama

BlinkyTM

  • USA Bad Robot (neoficiální název)
Krátkometrážní / Komedie / Sci-Fi / Horor
USA / Irsko, 2011, 13 min

Obsahy(1)

Alex (Max Records) dostane na Vianoce vysneného robota BlinkyTM disponujúceho umelou inteligenciu, s ktorým sa môže hrávať, keďže je jedináčik. Lenže nezhody medzi Alexovými rodičmi menia jeho postoj k robotickému kamarátovi na nepoznanie. (Dever)

Recenze (74)

bartias 

všechny recenze uživatele

Šikovně natočený krátký film zručně přechází z utopistické atmosféry do skoro hororově mrazivých pocitů. Samotná pointa se sice dá vytušit dopředu, ale to jak k ní děj poctivě dojde nemá chybu. I produkce je tak povedená, že nezbývá než přemýšlet, jestli by se to stejně dobře povedlo i v podobě celovečerního filmu. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Nie príliš originálny a ani nie príliš podarený hororový sci-fi kraťas. Pozerať sa na to ale dalo. Teda čo sa týka krátkej stopáže. Najväčším pozitívom je samozrejme samotný robot. Najhoršie bolo naopak to otravné rozmaznané detsko. O celovečeráku by som zatiaľ asi nerozmýšľal. Možno keby to zobral do rúk naozaj skúsený hororový režisér a scenárista... P.S.: Samozrejme, že som fandil Blinkymu... ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ja som to hovoril už pri Stopárovom sprievodcovi, keď som prvýkrát uzrel Marvina (zhodou okolností som si ho predstavoval takmer rovnako už pri čítaní predlohy); Na tých roztomilých, zaoblených, depresívnych robotoch je niečo znepokojujúceho. Takto nejak by to asi vyzeralo, keby R2D2 podľahol temnej strane sily. :) ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

#19 Sakra, nebýt ruského dabingu šel bych možná i na 5 hvězd. Na ploše 13 minut, jsem pocítil hned několik emocí a zafungovalo to na mě výborně, přerod z nejlepšího kamaráda - kterého by chtěl každý domů, na zabijáckého (a otravného) robota, který splní vše co mu přikážete do posledního puntíku s úsměvem na tváři a slovy "no problem" - to se musí vidět. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý krátkometrážní film. Byl jsem příjemně potěšen, sice jsem do toho šel hlavně kvůli tomu, že je to horor a toho tam byl minimálně, ale na psychiku film naráží skvěle. Je tam spousta dobrých momentů a film především nenudí. Nemám tomu moc co vytknout, přesto se ale do nejvyššího hodnocení nepouštím. Bezpochyby se ale film zařadí do toho nejlepšího v krátkometrážní kategorii. Hodnotím 75% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Blinkyho hlas je ve skutečnosti hlas samotného režiséra snímku, Ruairi Robinsona. (Hromino)

Reklama

Reklama