Reklama

Reklama

Recenze (5)

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Bylo pěkné po delší době zhlédnout nezávislý film. Bohužel, The War Boys nebyly nejspíše ta správná volba. Začátek byl nadějný, ovšem pak se kombinovalo a kombinovalo, až se v tom sami tvůrci ztratili. Nicméně oceňuji nehappyenďácký konec, dobře zvolenou hudbu a také obsazení, v čele tedy s pro mě dosud neznámým Benjaminem Walkerem. Suma sumarum, jasný průměr. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Vše už bylo sděleno, pro mě nadprůměrný film, bodík dolů za příběh, který nutí diváka mít kladný postoj k hlavním hrdinům, za jejichž počínáním je řada mrtvol, více mě film zaujal až v té druhé a potom závěrečné fázi, dobrý výběr herců … 6867 ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Brazilec Ron Daniels nemá pravděpodobně problém rozeznat jednotlivé latinoamerické typy, ale mně se, při vší úctě, zpočátku pletli (už Hitchcock věděl, že pro lepší orientaci diváka je vhodné obsadit do hlavních rolí vizuálně protichůdné typy, i když odlišené jen barvou vlasů). Ale zpočátku nijak nevzrušeně plynoucí děj ke konci graduje a k jeho nesporným kladům řadím i nehollywoodsky otevřený konec. ()

Ayax 

všechny recenze uživatele

Prekvapila ma rola Gallaghera. Zapôsobil na mňa v nezávislom filme. Stojí za pozretie. Po dlhšom čase film, pri ktorom som sa nenudil. Na nič netlačí, iba plynie. Na nedeľné popoludnie vyšitý. 4* ()

Reklama

Reklama