Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jules Wildeová vzhledem k vysokému stupni rizikového těhotenství příliš často nevychází ze svého bytu. Její partner je právě na pár dní mimo domov a hlavním spojením se světem pro ni jsou pravidelné návštěvy přítelkyně Lilly. Právě díky svému zdravotnímu omezení Jules velmi citlivě vnímá, co se děje kolem ní. Náhoda nečekaně posílí její již tak značně podrážděnou vnímavost. Díky přenosnému domácímu telefonu najednou nechtěně slyší rozhovory některých nájemníků v domě a proti své vůli tak slyší i věci, o nichž by jistě bylo lepší nic nevědět... Hlavní roli v komorním thrilleru ztělesnila Erica Duranceová, hvězda úspěšného komediálně laděného kanadského seriálu Sofie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

MÉ HODNOCENÍ: 50% Označil bych to jako napínavá kriminálka. Těhotná mamina sedí celý den doma. K smrti se nudí, děcko se má narodit každou chvíli a tak si pořídila elektronickou dětskou chůvičku. Jednoho dne zjistí, že přes chůvičku může odposlouchávat telefonní hovory v celém baráku. A tak sedí a poslouchá. Jenže zaslechne chlápka jak říká, že někoho zabil. Další den vypadne sousedka z okna. A chystá se další vražda..... Mamina je zoufalá. Nikdo ji nevěří. A vrah ji jde po krku.... ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Thriller o jakési nervové labilitě těhotné ženy pověsil do vzduchu pár otazníků a otevřel několik cestiček vedoucích k zamyšlení nad tím, zda se ztotožnit s konspiračními teoriemi a obavou z okolí, nebo zůstat skeptický. Za přispění letmých náznaků krimi se však zároveň nepouští do žádných odvážnějších scén, nesnaží se přidusit atmosféru a většina stopáže je jen mihotání se mezi spoustou zcela všedních okamžiků. Obava vkročit do složitejších scenáristických konstrukcí dělá z filmu klasickou, sterilní a po všech směrech usedlou panelákovou zábavu, jaká může být produkována kdekoli jako na běžícím pásu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama