Reklama

Reklama

Potápěj se Olly!

(seriál)
  • Česko Potápěj se Olly, potápěj! (více)

Obsahy(1)

V tomto seriálu nás dvě malé ponorky, Olly a Beth, provádějí nádherným podmořským světem, který září tisíci barvami. V chladných mořských vlnách na nás ovšem nečekají sami: pokud se s našimi dvěma přáteli vydáte do hlubin, najdete tam spoustu dalších ponorek, veselých i vážných, každou úplně jinou. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Celkový dojem: Boli dni, kedy som si pre zpríjemnenie nálady každým dňom zapínal televízor a nechával si pripomenúť svoje staré detské časy sledovaním novodobých obľúbených animákov vysielaných na animaxe. Boli seriály, ktoré som si naozaj obľúbil (Curious George, Sitting Ducks, Martha speaks) a následne si pár dielov aj niekoľko krát zopakoval. Dive Olly, Dive však medzi ne ani z časti nepatrí a zapadá skôr do kategórie tých seriálov, ktorým sa budem do konca života vyhýbať (a to sa mi prekvapivo darí, pretože doteraz som o neho ani nezakopol). Celé mi to prišlo také trápne, príliš hlúpe a bezzmyselné, bez nejakého zásadnejšieho či výraznejšieho deja. Žiadny diel ma nezaujal na toľko, aby som pri ňom vydržal so spokojným výrazom na tvári celú jeho minutáž a v podstate ma to nebavilo ani trochu. Animácia je taká obyčajná a nezaujímavá, postavy nie sú sympatické vôbec, k tomu ešte nie veľmi dôveryhodne nakreslené a prostredie, v ktorom sa dej odohráva mohlo byť viac rozvitejšie. Ako celok si to u mňa zaslúžilo jednu jedinú hviezdu, ktorá to však nezáchraní. A tiež mi práve v hlave prebiehajú otázky: ,,Za čo som tú jednu hviezdu vlastne dal?" Moje hodnotenie: 10% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Totální ujetina, jedna z těch, co započaly éru prachsprostě jednoduchých pořadů, které se vysílají v ranních pořadech současným dětem a není mainstreamovým předsudkem, že na ně pro svou tupost mají posléze negativní vliv. Snad vlastní potomky před těmito paskvily jednou zdatně uchráním. ()

Reklama

Reklama