Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva bankovní lupiči si vezmou jako rukojmí skupinu anonymních alkoholiků... což, jak zjistí, nebyl dobrý nápad. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Okara 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně špatný film. A to samotný nápad není až zas tak špatný. Zamlklý hispánec a neonacistický Kazach tvoří dvojku, která vykrade banku a shodou okolností se dostane na sezení alkoholiků. Mezitím policie uzavře výjezdové cesty a tragédům tak nezbývá nic jiného, než mezi ztroskotanci zůstat a zkusit vymyslet, jak se z té šlamastyky dostat. Mohlo z toho být průměrné psycho-drámo, přeci jen abstinující alkoholici jsou celkem zajímavé osobnosti, kor když se dostanou do takto vypjaté situace. Bylo ale z toho jen hodinové nic. Ryzí, čirá, ztělesněná nuda, kdy nejvyhrocenější scénou je, když dědek zabrání tomu zlému vypnout kávovar. Pokud by se divák po 20 minutách rozhodl film vypnout a znovu spustit po hodince, do slova a do písmene by o nic nepřišel. A k čemu pak takový film? Jedna hvězdička za Verveena, jehož postava drsnýho nácka s narušeným morálním kodexem byla jediná koukatelná, jinak na Boiler Makeru nevidím jediný klad. Komediální hudba mě v thrilleru vyloženě iritovala a zakončení se nedalo neuhádnout po první minutě. Vrtá mi tak jen hlavou, jak takový kousek může mít na imdb 7,1. Ale jak se to říká - proti gustu žádný dišputát. Stejně nikdo neví, co je dišputát. 20 % ()

Woodstock 

všechny recenze uživatele

Četli jste obsah filmu a těšíte se na thriller o bankovní loupeži? Najděte si jiný film. Těšíte se na pořádné drama se spoustou vyhrocených situací? Bohužel, ani to drama se nekoná. Celé je to takové... nijaké. Nudné a suchopárné, jak abstinentský večírek bez jediné kapky whisky. Zaujal mě jen dobrovolný zásobovatel (nikoli dealer!) Enzo a samozřejmě i ten pošahaný lupič-nácek. Jenže ten byl v rozhodujících chvílích stejně nějak podezřele měkkej. Když uvážíme sakra krizovou situaci, kterou musel řešit a jeho cholerickou povahu, v reálu už by byla půlka vzpurných Anonymních alkoholiků na podlaze s rozbitou hlavou a druhá půlka by ho poslouchala jako beránci. Základní myšlenka filmu nebyla špatná, ale asi bych spíš uvítal černou komedii, klidně i trochu bláznivou. Ale jako drama mě to nezaujalo. ()

Reklama

Reklama