Reklama

Reklama

Fallout: Nuka Break

Krátkometrážní / Sci-Fi
USA, 2011, 17 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní film, který vznikl na motivy hry Fallout, přesněji na motivy třetího dílu této kultovní série z postapokalyptického světa. V tomto snímku sledujeme krátký příběh tří hrdinů, které vede přeživší z Valutu 10 a prahne po jedné legendě pouště. (majxik)

Recenze (43)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

30.1.2011 ~ Fanouškovský film na motivy světa Falloutu. A ten jsem nikdy nehrál. ~ A z toho důvodu ani nevím, o co tam přesně šlo, ale postapokalyptický svět připomínalo jen harampádí jak ze skládky. ~ Bohužel herecké výkony i na absolutní amatéry spíš špatný vtip. Na to, že má jít o svět po zničení, se tenhle amatérský filmek až příliš moc zaměřuje na vtip a komediálnost a ta nepůsobí vůbec nijak zábavně, takže si tohle mohli pánové a slečny klidně nechat od cesty. ~ Pokud jste fandy herního světa, směle do toho, ostatní nechť to obejdou obloukem. ~ 0,5* ()

ChaZty 

všechny recenze uživatele

Na amaterský film je to slušné ale jak tu někdo psal taky mi moc nejde humor a Fallout dohromady. Trošku moc vyumělkované ale nebylo to špatný. Moc pěkně se jim povedlo oblečení to jsem fakt koukala s tim si museli pěkne vyblbnout. Mě jako fanouška falloutu tenhle film nezklamal ani neurazil. Ja ale teda osobně bych si to představovala jinak :-) ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Objektivne to sice uplne na bura neni, ale jako ortodoxni fanousek Fallout serie nemuzu jinak. Parte nadsencu se v amaterskych podminkach bez rozpoctu podarilo vytvorit excelentni kratas s profi lookem, ze ktereho laska k herni predloze vylozene cisi a ve finale se tak jedna o mnohonasobne respektuhodnejsi vysledek, nez videoherni prisernosti o ktere se snazi Hollywood. Ostatne samotni Fallout tvurci jsou z tohoto pocinu nadseni. Jedina vytka smeruje k hystericke Michele Specht, ktera je kapku na presdrzku, ale jinak parada - prostredi, hudba, kreslene Fallout-boy ilustrace, naprosto luxusni ghoul... Po uspechu se tenhle kratas rozrostl o cely web-serial, ktery je jeste o neco vymazlenejsi, 100% doporucuju zcheknout. 9/10 ()

snob

všechny recenze uživatele

A protože jsem Fallout hrál, ač hry neoblibuju, a protože se mi líbil, ač to byla ztráta času, a protože mi tenhle mistrovsky udělaný kraťas lahodil snad až nemístně, nekriticky dám pět hvězdiček. Pravda, oblbnout jsem se nechal pouze prvním a druhým dílem. Ale co na tom záleží. I s titulky online tady. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Film je natočen na motivy stejnojmené video hry. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama