Reklama

Reklama

Fallout: Nuka Break

Krátkometrážní / Sci-Fi
USA, 2011, 17 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní film, který vznikl na motivy hry Fallout, přesněji na motivy třetího dílu této kultovní série z postapokalyptického světa. V tomto snímku sledujeme krátký příběh tří hrdinů, které vede přeživší z Valutu 10 a prahne po jedné legendě pouště. (majxik)

Recenze (44)

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele

Jo tohle se povedlo, Fallout jako seriál, určitě to není pro obyčejné smrtelníky, kterým téma Fallouta nic neříká. Krajina je opravdu jak po atomové válce, a kombinace ghoula, lehké děvy z New Rena a obtloustlého týpka z Valoutu je opravdu skvělá. Zasmějete se, zavzpomínáte na hru a projdete si část fallouťáckého světa. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

30.1.2011 ~ Fanouškovský film na motivy světa Falloutu. A ten jsem nikdy nehrál. ~ A z toho důvodu ani nevím, o co tam přesně šlo, ale postapokalyptický svět připomínalo jen harampádí jak ze skládky. ~ Bohužel herecké výkony i na absolutní amatéry spíš špatný vtip. Na to, že má jít o svět po zničení, se tenhle amatérský filmek až příliš moc zaměřuje na vtip a komediálnost a ta nepůsobí vůbec nijak zábavně, takže si tohle mohli pánové a slečny klidně nechat od cesty. ~ Pokud jste fandy herního světa, směle do toho, ostatní nechť to obejdou obloukem. ~ 0,5* ()

mchlumak 

všechny recenze uživatele

Na fanouškovský projekt dobře a zajímavě zpracované, ale hlavní postava mě neskutečně štvala a celkově mi příběh a styl jeho vyprávění přišli moc "současně americké." V popisu je uvedeno, že filmeček je na motivy Falloutu 3, ale tam se neobjevuje Caesarova legie, ta se objevuje až ve Fallout: New Vegas ()

snob

všechny recenze uživatele

A protože jsem Fallout hrál, ač hry neoblibuju, a protože se mi líbil, ač to byla ztráta času, a protože mi tenhle mistrovsky udělaný kraťas lahodil snad až nemístně, nekriticky dám pět hvězdiček. Pravda, oblbnout jsem se nechal pouze prvním a druhým dílem. Ale co na tom záleží. I s titulky online tady. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Film je natočen na motivy stejnojmené video hry. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama