Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dělat v Hollywoodu scenáristu je práce nelehká. Všichni na vás pořád křičí, režiséři přepisují vaši práci a když už se dostaví úspěch, většinou je po zádech poplácán někdo jiný. Hlavní hrdina tyhle problémy zná víc než dobře, teď se mu však začalo dařit. O jeho scénář totiž projevila zájem hvězda, s jejíž účastí by konečně mohly přijít i vytoužené miliony na produkci. Problém je v tom, že ona hvězda má zájem o roli, kterou si původně měla zahrát hrdinova přítelkyně. (johhny007)

(více)

Recenze (4)

MMR 

všechny recenze uživatele

Tak ne každá komedie se povede a toto je toho zdárný příklad. Kdo očekával film kvůli Hilary Duff či Charliemu, musel být velice zklamán, jelikož ti se ve filmu objevili jen krátce. Celkově to působí neslaným nemastným dojmem, a ani to moc nepřipomíná komedii. Ono to vlastně nepřipomíná žádný žánr, to je na tom to nejhorší. ()

maluti 

všechny recenze uživatele

Mně se to celkem líbilo ale předem jsem věděl, jak celý film skončí. Opravdu mě zklamala jedna věc a ta, že se ve filmu objevila Hilary opravdu jen krátce. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zas až taká katastrofa to nebola ako by som bol čakal podľa podpriemerných hodnotení tu na CSFD (49%) a IMDB (42%). Ale je pravda, že to nebolo ani nič moc extra - aj keď námetovo mi to prišlo celkom zaujímavé. Teda myslím to prostredie - scenárista s nadváhou a jeho šarmantná priateľka, ktorých vzťah musí odolať klamstvu a náporu jej bývalého. Len škoda, že tej komédie v tom bol veľmi málo, a namiesto toho zase len niekoľko podivných absurdít. Koniec síce podľa očakávaní, ale aspoň to nebolo až takým obyčajným spôsobom. No a škoda, že Hilary Duff bola len v úzadí celého filmu, inak by to mohlo byť ešte o čosi zaujímavejšie. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama