Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětice studentů se na jarní prázdniny schází na odlehlém ostrově, aby se pořádně pobavila. Po noční zábavě plné noční hudby, pití alkoholu a bližšího seznámení jsou šokováni, když najdou v zavražděného člověka. Na ostrově se stávají kořistí tajemného zabijáka, který usiluje o pomstu za něco, co studenti udělali. (Dejdino)

Recenze (11)

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalšia debilná teen vyvražďovačka bez štipky nápadu či originality. Suché, nudné a trápne, žiadna podarená vražda, žiaden strach. Navyše už od začiatku vieme, kto zomrie a kto prežije, pretože jediná živá zo skupinky teenagerov rozpráva svoj príbeh. Záver bol len nepodareným pokusom o prekvapivý zvrat. Radšej by som poutieral prach v celom byte ako na to pozerať znova. A prach som ešte nikdy neutieral, takže aspoň vidíte, aké to bolo pre mňa utrpenie :-( ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Neexist , že filmy toho typu schladia tieto letné horúčavy...som úprimne unavená z podobných ( už prehodnotím názov tohto trendu filmovej zábavy ) kotrmelcov. Je tu ostrov , je tu partia , snaživý , ale nezaujímavý cast , no a tajomstvo , prečo to naokolo všetko spolu s divákom " kape ". Následne to celé vykecávať vyšetrovateľovi , ktorý nechápe až do záverečných tituliek. Okopírovaný záver tomu dáva nechutne kyslú čerešničku , na teplom roztopenú tortu s už aj tak kyslou príchuťou. V tomto prípade by už asi nepomohlo nič....Týmto som zrolovala aj okopírovanú kópiu zo skopírovanej kópie " DEVIL WITHIN " (2010 ). ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Příběh který je hned známy a škoda nevyužití, ostrov je parádní herci ujdou ale zbytek se houpe na hladině. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký horor „Fear Island“ je snímkem, který si pustíte, protože ž jste všechny ostatní vyvražďovačky viděli a už ani nedoufáte, že narazíte na něco dobrého a originálního, protože to tu prostě nehrozí. Jasně, nějaký základní příběh tu je, skoro to i chvílemi vypadá, že by to mohlo být napínavé, ale nakonec se stejně jedná o takovou ležérní a lehce nudnou podívanou bez skutečného překvapení. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Měl to být víkend plný alkoholu, sexu a zábavy na chatě na opuštěném ostrově. Ale po pár dnech jsou všichni kromě jedné dívčiny nalezeni mrtví. Detektiv Armory a psycholožka Dr. Chalicová musí zjistit, co se na ostrově dělo. Problém je, že dívka si téměř nic nepamatuje, a paměť se jí vrací velmi pomalu a jen v záblescích... Oproti tradičním teenagerovským vyvražďovačkám se tady autoři alespoň pokusili o jakous takous originalitu (+1), kdy je celý příběh vyprávěn retrospektivně, a je sice jasné, kdo řádění vraha přežil, ale není jasné co a proč. Postupem se příběh odkrývá, a byť mi motiv vraha tolik úchvatný nepřišel, musím kladně zhodnotit ono překvápko na konci (+1) (i když to k němu prostě směruje, a bez šokujícího odhalení se snad dneska netočí už ani pohádky). Taky se mi docela líbil způsob, jakým vrah své oběti likviduje (ehm... když to tak po sobě čtu, tak jsem asi zralej na psychinu :) - takže uvádím na pravou míru, myslím to filmově) a konečně (zaplať pánbu) se zase jednou autoři vyvarovali největších filmových kiksů (+1) (měli bychom se rozdělit). Takže já jsem docela spokojen.. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím, ale mně se to zase tak strašné nezdálo. Není to sice určitě nic, co bych někomu doporučil, ale tak viděl jsem už i větší kraviny. On to totiž není ten klasický slasher, kde někdo systematicky snižuje počty živých teenagerů. Tady už od začátku víme, kdo to přežije a kdo ne, ale právě ten retrospektivní způsob vyprávění se mi docela zamlouval. Klasické vyvražďovačky mě totiž většinou po prvních dvou mordech přestanou bavit, pač je to pořád totéž dokola. Tady ale řekl bych nejde ani tak o ty vraždy, jako spíš o to, kdo a proč to vlastně dělá. Stranou ponechme občasné logické zádrhely, kterých je ve filmu plno, ale ve kterém takovém hororu nejsou, že? Jasně, je to předvídatelné, konec je přitažený za vlasy a herecké výkony postraší diváka víc než samotný film, ale celkově z toho nemám zase tak úplně špatný pocit... ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Takova jednohubka, ktera je sice pruhledna, jak vsichni rikaji, ale prece jenom potesi zaverecnym twistem. Me se libil kazdy aspekt, je to pro pulnocni projekci, pokud chcete nejakou thrillerovou oddychovku se zavanem 90. let. ()

Adrushka 

všechny recenze uživatele

Já se musím přiznat, že se mi to docela líbilo. Dobře, konec je předvídatelný hned od začátku, ale pokud to nebudu brát jako horor, ale thriller, tak nechápu ty odpady. Viděla jsem daleko horší filmy. Navíc to bylo aspoň zase něco jiného:) Já byla spokojena. ()

Reklama

Reklama