Reklama

Reklama

Jak běží život

(seriál)
  • Velká Británie Moving On
Velká Británie, 2009, 55x45 min

Hrají:

Adam Long, Robert James-Collier, Ramon Tikaram, Jennifer Hennessy, Dervla Kirwan, Lesley Sharp, Alfie Allen, Ewen Bremner, Susannah Harker, Hugo Speer (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Seriál z každodenního života se odehrává v současné Británii a spojnicí všech postav je skutečnost, že právě procházejí důležitými životními změnami. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Aky 

všechny recenze uživatele

Není to v pravém slova smyslu seriál, ale spíše kaleidoskop drobných chytře vystavěných příběhů vždy s jinými herci a bez jakýchkoliv návazností na předchozí díly. Tu o rasismu, tu o bezdětnosti, tuhle o nevěře, pak zase o starostech s přestárlými rodiči. Být to méně profesionálně napsané a realizované, bylo by to banální, takhle je to zajímavý a pravdivý obrázek doby, kterou žijí v Británii; a podobně i my. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Dress to Impress http://www.youtube.com/watch?v=d8kdwIN5kC0 Coming out pro dnešní den Britský seriál Jak běží život o lidech, kteří procházejí důležitými životními změnami. Sedmnáctiletý syn tají, že se už deset let rád převléká do ženských šatů. Chce "to nejlepší z obou světů". Tajemství se stane tikající bombou hrozící zničit manželství rodičů. Otec najde svůdné dámské prádlo a netuší, že to není narozeninový dárek od jeho manželky na dnešní noc. Odplatou za noční zklamání je, že zůstane další den v hospodě místo společného oběda s rodiči manželky. Ta se rozhodne pokračovat v této hře a vyjde si kamarádkou, bez mobilu, bez zprávy. Frustrovaný a opilý manžel vidí na telefonu manželky kamarádku, která ji volá. Myslí si, že je to její přítel. Když volá zpět a telefon je vypnut, doutnák noční bouře je zažehnut… ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama