Reklama

Reklama

Motýli v břiše

(TV film)
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2010, 27 min

Obsahy(1)

Studentky čtvrtého ročníku oděvní průmyslovky sní o své budoucnosti, láskách a úspěchu. Zatímco Lucie se vidí na vysoké škole jako nadějná módní návrhářka, Monika touží po kariéře modelky a snad i české miss. Zatímco si Lucie prožívá postpubertální lásku, Monika žije několik let s přítelem o dvacet let starším. Obě spojuje poslední ročník střední školy a především nervozita z nadcházející maturity. Režie K. Zalabáková (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

A kdoví, kde ti molíci ty holčičky šimrali...(?) %-/ . . . A co to bylo vlastně za (vý)střední ŠKOLU (sic!?)... °-| . . . A kdo je kurvadrát ta Zalabáková...(?) 8-o . . . Samý otázky a žádná odpověď, ale jednoho už ani nepřekvapí, že ty chcanky zase vytekly z Brniska. Máme tady v tévéčku takovou kemorádskou regio(a)nální líheň úžasnejch lidiček a úžasnejch pořadů, předpokládám, že i ta dikce a nesnesitelné kuňkání a jíkání dotyčných dívenek jsou odkoukané od nejmenované trendy plodné blondinki... . . . Resumé? Blbučké šmudly v blbučké šmudlanině od blbučké šmudlačky. A to je zasejc celý. Předpokládám, že jak protagonistky tak autorku - ať už spolu nebo bez sebe - čeká zářná budoucnost, protože dnes je hlavně nosný jak a kam se promrdat. Vyhlídky tu pro ty >hvězdy< jsou, pod vedením pí rejžisejrky by třeba mohly holky točit nějaký péčko, intelechtuální fatal anal třebas, že... Howgh. - - - P.S. Psina k počtení http://www.ceskatelevize.cz/vse-o-ct/press/?id=5669&strana-2=1&category=2 , zvláště pak ten poslední odstavec se zmínkou o "...současných trendech v evropském dokumentárním filmu..."... - - - P.P.S. K nahlédnutí tenhle výtok šmíry čmýry zde: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10267659245-motyli-v-brise/31029434015/ - - - - - (Poprvé a zcela jistě naposled viděno 17.6.2011 z webového archlívu veřejnosrádní trdlovize, hodnocení 54., kokotmentář zde jako sedmnáctý - 17.6.2011) ()

ledger 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně zajímavý, i když letmý, pohled do života studentů odborné školy. I takoví jsou totiž naši spoluobčané. A není jich tu málo, což si občas odmítám přiznat. Pod ten film bych bejt autorem asi nepodepsala... Jinak tu menší, černovlasou bych posadila před Jednotu s šátkem na hlavě a zapínací zástěrou, krásně by tam zapadla. ()

#47 

všechny recenze uživatele

Jako dokument mizerné, nic nevypovídající, jako propagační video ke státním maturitám vynikající...myslím, že po shlédnutí výkonu blonďaté slečny musí i jejich nejzavilejší odpůrce uznat, že už je potřebujeme jako sůl. Perly jako "I like it this people in Italy" nebo co si v poslední době četla?....ticho....máš nějakého oblíbeného autora nebo autorku?..."hmmmm asi ne". Když ještě hodný pan učitel místo očekávaného "Tak slečno, kouktejte se to doučit a v září nashle" řekne cosi jako "Tak hodně štěstí na té výšce", krve by se ve mě nedořezal...ale tak co se rozčilovat nad degradací našeho školství...myslím, že té slečně bude tělo ke spokojenému životu stačit. ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

[Kraťas] Mělo mě to vyděsit? Mnoo. Povedlo se. __ Nadruhou stranu jsem vždycky svým způsobem záviděl lidem, co mají jednodušší přemýšlení. Já v tom nevidim hloupost. Myslim, že jsou naopak geniální a dostali se téměř k úplnému klidu mysli, vyplývajícího z dlouholetého meditování a dospění ke geniálnímu názoru, že řešit, přemýšlet a snažit se povznášet svoje bytí na vyšší úroveň nějakym sebezdokonalováním nebo sebevzděláváním, je zbytečná aktivita. Přináší to akorát stres, hemeroidy, deprese a totální zklamání a odcizování od světa. Palec nahoru, holky. Tohle je beze srandy nejlepší cesta, kterou pro svou duši může člověk zvolit."Myslim si, že sama sebe absolutně vůbec neznám. Protože někdy se chovám tak, jak bych to třeba vůbec nečekala. A někdy třeba naopak" - fakt si to pusťte ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama