Reklama

Reklama

Tajemství sexappealu

(TV film)
  • USA The Science of Sex Appeal
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Věda o Sex-Appealu se zabývá jedním z našich nejniternějších procesů. Tento pořad předkládá detailně šokujícím a svérázným způsobem každý aspekt lidského sex-appealu a prozkoumává ho z hlediska evolučního i funkčního. Za použití vědeckých metod pořad vysvětluje mechaniky přitažlivosti a definuje prchavou kouzelnou. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

Douglas 

všechny recenze uživatele

Některé postřehy i experimenty byly docela podnětné, jiné až trapně nepřesvědčivé - nicméně jako celek je to biologický redukcionismus v nejděsivější podobě. :) ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Nesmyslnost smyslnosti etceteraatakdál... ;o[] . . . Jeden z módně >vědeckých< čili ryze biologický a v mnohém nelogický úhel pohledu. A o tom to je, stejně je naštěstí jenom jeden z mnoha! Dlužno ovšem uznat, že jako jistá rozumová součást vysvětlení >přitažlivosti< lidské docela poučný dokumentek, ALE... Stejně je ale ve skutečnosti vše pokaždé jinak, protože >každý< člověk je v různých konkrétních životních situacích a etapách >jiný< a většinou jsou to marné a jak se v budoucnu i často ukáže neperspektivní a přes všechnu rozumovou >vypočítavost< víceméně iracionální "věci lidské" co rozhodují a vše je nakonec jak má být, protože kdyby to tak být nemělo, tak by to bylo jinak a lidstvo jako civilizace by se nikdy nerozvinulo do dnešní kulturně-společenské podoby a nejspíš by už dávno vůbec někde v jeskyních bez srsti (...ach ta evoluce...) vymřelo, že... %-] . . . Tak každému co jeho jest, nezdolně >bádat< a nebrat ten "sexappeal" zas tak vážně - a k princeznám se nečuchá... :-} - - - P.S. Jo - a vžycky mě braly ženské se "sexy mozkem" - ne, ani jednu z paní Paroubkových nemám na mysli... %-[] - a jsem šťastný(?) singligista... ;o))) - - - - - (Poprvé viděno s notným nadhledem 8.2.2012 na >vysexovaném prosotru< , hodnocení 72., komentář zde jako třetí do pranice - 9.2.2012) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

některé z "pokusů" bohužel místo výpovědní hodnoty vsadili na zbytečnou efektnost, stejně jako celý dokument, který si vybírá jen zlomek možných informací k předložení, víc psychologie by rozhodně pomohlo ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Na to, že jde o dokument z roku 2008 a jsme už v jednadvacátém století a já jsem se tam nedozvěděla nic nového ani nečekaného. Jediné, co mě pobavilo a zaujalo byl výběr partnera podle čísel. Ale symetrie v obličeji, chůze, vůně a jiné.. no nezlobte se na mě, ale to nejsou nové informace. O "věděckém" výzkumu se raději nebudu vyjadřovat. Zpracování dokumentu rovněž nebylo převratné. Občas se tam mihne sexy holka, občas tam mluví páry, občas záběry z nějakého testování dobrovolníků a abych nezapomněla, tak ještě "vědecké" závěry a zhodnocení. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Lidský mozek - to je začátek i konec sexappealu. ___ Dokument zkoumá poměr mezi instinktivním, podvědomím, přírodním a rozumovým, uvědomělým, civilizovaným projevem lidí v oblasti sexuálních vztahů. Nakonec se ukazuje, že i zde platí staré přísloví "rovný rovného si hledá", i když každý touží po desítce, ne-li rovnou po božském esu. Božský je však jen jeden - Eso Rimmer, ten z alternativního vesmíru. ()

hallelluja 

všechny recenze uživatele

..."nevadí, že si škaredý, hlavne, že máš prachy..." - jj, ženy budú k výberu (sexuálneho) partnera pristupovať zákonite inak než muži, nakoľko dôsledky ich voľby bývajú pre ne závažnejšie. Popierať to, je ako popierať gravitáciu. No, a mnohé ďalšie rodové stereotypy-potvrdzujúce tvrdenia vám dokument predostrie a demonštruje experimentami rôznej kvality. Aj keď interpretácia výsledkov mnohých z nich kĺže po povrchu, jeden z tých zaujímavejších predsa len môžem potvrdiť - na dámskej jazde najviac flirtujú baby, čo sú dlhodobo zadané!!!... ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to nie je až také povrchné, ako sa mi zdalo v polovici, keď si ženy dvadsiaty krát prehodili vlasy a zo všetkého malo vyplynúť len to, že žena s najväčším zadkom zbalí chlapa s najväčším fárom. Vedecké "výskumy" sú síce často smiešne, ale niečo aj na tých piatich či siedmich dobrovoľníkoch s dredmi zistili. Stále si však nemyslim, že láska je len chemická reakcia hormónov a nervového systému partnera. ()

Raimok 

všechny recenze uživatele

Tak zajímavej dokument, že jsem vydržel být vzhůru až do 01:10. Člověk se v něm dozví hodně zajímavých věcí, ale taky zjistí, že spravedlnost asi opravdu neexistuje. A z nějakyho důvodu tam navybírali asi nejhezčí lidi, co našli. Takhle průměrní Američani přece nevypadají. 72 % ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Pár zajímavých informací. Občas blbé, občas nechutné, občas trapné, občas těžko uvěřitelné. Jestli platí vše, co bylo řečeno v tomto dokumentu, na 100% v reálu, jsem bohužel loser. Pokud platí jen to, co pro mě vypadalo dle mých zážitků uvěřitelně, jsem borec numero uno. ()

Koprska 

všechny recenze uživatele

Úžasný dokument! Schválně ho zkusím praktikovat do reality, hodně zmíněných argumentů je všeobecně známých a hodně publikovaných. Rozhodně to není žádná slátanina, ale naopak velmi přínosná věc plná faktů... I když každý jsme jiný a máme subjektivní hodnocení protějšku (a občas nelogicky vlezeme do postele s úplně mimo jedincem), tak ta fakta prostě jakousi platnost mají... Hodně to vysvětluje, i když některé obecně platné ,,zákony" mi zde chyběly, tak si toto dílko zálohuji na disk. Až budu zase tápat - proč jen zrovna ,,TENHLE" pán mě tak zaujal, třeba mi to pomůže k mé osobní analýze :) ()

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Tak jsem doufala, že se dozvím něco nového. Bohužel informace o tom, že genetika a ovulace jsou základem přitažlivosti, se vyskytovaly v ženských časopisech ještě v dobách, kdy jsem je četla. Navíc vše je zde podávano s vážností hodnou dokumentu o vývoji nového léku. Lituji, ale po 20 minutách jsem seznala, že spánek pro mě bude určitě užitečnější (minimálně, co se mého sex-appealu pro další den týče). ()

subic 

všechny recenze uživatele

Na amíky poměrně dobře udělaný dokument a celou řadou postřehů, výzkumů, na sex-appeal věděcky. Ale až na ty amíkovské páry, co tam mluví, to je hodně tristní. To zase napravují výzkumníci z Evropy, zejména z Vídně, takže je to dokument i pro Evropany, rozhodně stojí za shlédnutí. 70%. ()

Monika22

všechny recenze uživatele

Divím se, že má tento dokument takové vysoké procento hodnocení. Určitě nelituji, že jsem to viděla, ale prostě pro mě pokusy nebyly přesvědčivé. ()

Reklama

Reklama