Reklama

Reklama

Úkol, který na Barneyho a jeho bandu žoldáků ze staré školy čeká tentokrát, se zdá na první pohled celkem snadný. Nic ale od začátku nejde podle plánu. Když během akce psychotický nájemný terorista zabije jednoho z Barneyho lidí, Postradatelní v touze po okamžité odplatě rozpoutávají přímo v srdci nepřátelského území peklo na zemi a kosí jednoho protivníka za druhým. Uprostřed všeho zmatku navíc musí na poslední chvíli zajistit, aby se pět tun plutonia vhodného k výrobě jaderných zbraní nedostalo do špatných rukou. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Je tu ještě někdo, kdo vyprskl smíchy při nástupu Chucka na scénu? No dobrá, vzhledem k tomu fórku, co následuje,  to lze brát prostě jako parodii na akčňák. Ale na to je to zase málo vtipný, tak nevim.

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Tak já nevim. Dal jsem 4* trojce, kterou jsem viděl jako první, už ani nevím proč, asi jsem se dobře bavil. Zvláštní je, že tam si nepamatuju, že by mě tak strašně srala rutinerská furt stejná Tylerova "hudba". Ale v jedničce a tady v tý dvojce je to furt ten samej otravnej hnus, přehlušující akci, přehlušující ruchy, přehlušující dialogy. Tvl hudební režii, pokud tyhle filmy něco takovýho vůbec mají, dělal nějakej študák v rámci ročníkový práce, nebo co? No a další výtky k filmu už padly vedle v "recenzích", nemá cenu to opakovat. Žádnej zázrak...

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Sekla jsem se tam, samozřejmě to jsou miliardy a ne biliony, moje chyba, omlouvám se. 

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

U téhle střílečky se nedá než dobře bavit bez ohledu na hromadu mrtvol  :-D
Rusové po konci studené války uložili 5 tun toho nejkvalitnějšího plutonia(!!) do tunelů a zapomněli na to  :-D 
Už to samo o sobě je totální bejkovina, ale řekněme, že budiž.
Napochodovali jim tam Amíci a hrajou si tam na vojáčky toužící pohádkově zbohatnout a to impérium zla, kterého se celý svět obává si toho ani nevšimlo což je další bejkovina  :-D

A teď to hlavní - prachy!!
Našla jsem si schválně cenu plutonia - 4000 USD/g a v těch tunelech se tam toho ladem válí 5 tun!! To máme...
20 000 000 000 USD !!!
Slovy - dvacet bilionů dolarů 
Velmi reálné něco takového nechat povalovat ve skladu, že?  :-D

Bez ohledu na to, jak velká bejkovina to je, je to film natřískaný hollywoodskými hvězdami a je to dobrá oddechovka  :-)

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

Uživatel Proste..Jana smazal svůj příspěvek.

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Tka já na nej nekoukal vid..koukal sem na prioma cool pak na tu krávovinu neuveřitelně hlasite a nesmírně blízko a furt sem přepínal až sem narazil na tohle..tak si řikám hele Exp2 chytil sem to zrovna když tam byli keci..tak sme si řek že se chvilí podivám a najednou akce..a já se nestačil divit!:D

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

Peytl

Rubínovej až granátovej odstín Merlotu někdy leze do kebule víc než je zdrávo a ty moje štyry růže jakbysmet, takže sem fakt chvilku přemýšlel, jestli už nemám dost a je dobrý, že nejsem takovej ladič pijan sám a že mi tam neběhaj bílý myši, ale jen vobčas kočka. Komisař Pes je německý giallo, na to nemůžeš nechat koukat omladinu, z toho budou mít traumata (jako já)

na příspěvěk reagoval Peytl

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Peytl

Chápu. Nejdřív sis myslel, že je to pitím, pak si zkontroloval tv jestli nemá obraz poruchu, načež si shledal, že komerční televize jsou totální čuráci. Jo to nasere, to chápu :-)

na příspěvěk reagoval Peytl

Peytl

Peytl (hodnocení, recenze)

TheDon

Celej den se mrdá, šuká a jebe(to, co se týče verbálního projevu) a sklivec mého haranta viděl i u rozmilého komisaře Lajky mnohem větší kruťárny, tak mi to někdo vysvětlete...o to víc, že i slavná veřejno právní mrdka na to sere. Ostatně já taky, zdar.

na příspěvěk reagoval TheDon

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

TheDon

Tak to už nebudou upravovat, když mají jednu verzi. Já chápu vaše nasrání pár takhle upravených ocenzurovaných filmů pro přiteplenou tv jsem viděl a blil bych z toho.

Peytl

Peytl (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Pro drsnou, nejdrsnější a vražednou kočku... kotě, vole, debile, já to měl jako kulisu, a zadíval jsem se více až po tom, co jsem myslel, že jsem vypil víc, než bylo vypito:).

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Peytl

Upřímně? Nevím já sleduju jenom sportovní kanály. Jinak fuck off komerční tv. Tyhle mrdky nepodporuju.

na příspěvěk reagoval Peytl

Peytl

Peytl (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Já jsem ještě ten... senior, drzá pizdo:) a neměl jsem lepší program u merlota, stejně mě to zasáhlo a nekecej, dobře víš, jaký sračky dávají dopoledne... takže asi tak.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

TheDon

Vysílali to před 22 hodinou? Tak čemu se divíte? Jestli vám to mám říct natvrdo, tak vaše blbost, že na takovej film koukáte v televizi :-) To by starej chytrej kocour Wacoslav1 nikdy neudělal :-)

na příspěvěk reagoval Peytl, Stejšn, TheDon

Peytl

Peytl (hodnocení, recenze)

Stejšn

Chlastám celý odpoledne, ale tohle by viděl i pičus v deliriu... nejen, že hovna kurví dabing u dnes téměř klasik, ale tohle je ulítlý... ty vole, na trubkách si řežou Ahmedi palice a v akčňáku budou rozmazávat za chvíli i drzej výraz v xichtě.

Stejšn

Stejšn (hodnocení, recenze)

Tyvole, já myslel že jen blbě vidim a koukam že jste to viděli taky. No srsly - WTF!!!

na příspěvěk reagoval Peytl

Foxhound#1

Foxhound#1 (hodnocení, recenze)

Co to do(_._)práce vysílá tv h@vna?? Rozmazanou verzi aby splnila PG mínus 12?? Saláti.

na příspěvěk reagoval Peytl

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Třetí Expendables našli režiséra

Třetí Expendables našli režiséra

26.04.2013

Podle internetových klepů se Sylvester Stallone pokoušel ukecat Mela Gibsona, aby zrežíroval The Expendables 3 a vnesl tak do série ještě víc brutality. To ale nevyšlo. Náhradník zdaleka nemá tak… (více)

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama