Reklama

Reklama

Obsahy(1)

San Francisco se stane terčem dopadu ničivých meteoritů, které se snášejí na Zemi při průletu zatoulaného kosmického tělesa. Původně mělo být pro astronomku Michelle Youngovou pozorování roje meteorů nebeským zážitkem, který uvidí na vlastní oči jen jednou za život. Brzy se ale vše změní v noční můru, když tisíce vesmírných částic proletí zemskou atmosférou a začnou nemilosrdně bombardovat město. Destrukce je děsivá a miliony obyvatel San Franciska, včetně Michelliných dospívajících dětí, se ocitají uprostřed křížové vesmírné palby. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

DansteR 

všechny recenze uživatele

Jen další snaha o katastrofický film. Koukat se na to snad i dá, ovšem vážně jen jednou. A stejně je to dost pošahaný katastrofický film. ()

BLStryker odpad!

všechny recenze uživatele

Název filmu je dost nepřesný, správně by měl znít: "Bouře nudy, klišé a amatérů omylem najatých do hereckých rolí". A ještě bych přidal podtitul: "Mizerné efekty, jak se na správný odpad sluší". Já nemám problém dát špatnému filmu 1-2* pokud mě alespoň trochu - třeba i nechtěně - pobaví. Nebudu ale hvězdičkovat strašně vážně se tvářící slátaninu, ve které stojí za zmínku snad jen to, že autoři pojmenovali kometu ohrožující Zemi "Leder-Bay" (hádejte, kdo režíroval Drtivý dopad a Armageddon?). Upřímně doufám, že se takovýchto katastrof ještě pár natočí, aby konečně zkrachovala všechna studia, která je produkují. ()

Mr.Lordi 

všechny recenze uživatele

Tak po přečtení komentářů jsem čekal katastroficky katastrofický film. Když odečtu mizerně laciné efekty, skřípající výkony herců, demenci obyvatel, fyzikální zákony postavené zadnicí vzhůru a přičtu pár vtipných hlodů a láhev vína v mojí osobě, co mi vyjde? 20%-ní film s jednou hvězdičkou ;-) ()

Beawish 

všechny recenze uživatele

Název filmu ve mě evokoval výraz "Meteorismus" a průběh filmu potvrdil, že by tento název byl zcela adekvátní. ()

T600 

všechny recenze uživatele

Klasický příšerný nudný nezáživný "katastrofický" film, ze kterého jsem jen měla pocit, že jsem absolutně zbytečně promrhala volný večer. Průser. Nikdo se na to nedívejte je to strašný ()

botka2 

všechny recenze uživatele

Jak jsem se těšil,byl jsem velmi zklamán...levně provedené triky,malované pozadí apod. podruhé už bych se asi nepodíval,škoda. ()

insky odpad!

všechny recenze uživatele

Púšťať sa do katastrofických filmov je riziko, v tomto prípade to platí dvojnásobne, riziko bolo podstúpené a teraz musí byť prijatá aj spätná väzba od divákov. Lacné, nesympatické, bez akcie, napätia, podpriemerné efekty... Chceli týmto filmom hádam tvorcovia napodobniť film typu Armagedon? Ak áno, tak im to trašne nevyšlo. ()

Adamko33 odpad!

všechny recenze uživatele

ajaj, tak toto som nečakal. Dej prebehol tak rýchlo že som si ani nevšimol, že nejaký dej bol. Nudné a slabé efekty, otrepaná scéna padajúcim mostom. Aj keď sa jedná o tv film, na ospravedlnenie to nieje. ()

Pollini odpad!

všechny recenze uživatele

Šmarjá, tak to bylo aj na mňa moc. Totálně dementní dialogy, herci trapní a neví o tom, že neumí hrát, scény naprosto k smíchu. Takže se mnozí dobře pobaví ()

vw.cobra 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem katastrofu, ale zase tak strašné to nebylo. Triky sice budily úsměv, některé dialogy a chování postav taky, ale jako celek to byla docela příjemná oddechovka před usnutím... ()

kataklysm odpad!

všechny recenze uživatele

Tak si to shrňme ( předkožku ovšem ne, raději ). Blondýnka co by paní z hvězdárny je jediná v americe která všemu rozumí, jediná která dokáže zachránit celý svět, jediná která . . . .bla bla... a pak je tu její rádoby "syčák" manžílek co jako Odpadlík "Reno Raines" jezdí na motorce po celém městě a zachraňuje blbce. Kupodivu má kurevsky velké slovo v armádním kabinetě a tak výsostně doplňuje paní z hvězdárny. Dokonalý páreček, jen co je pravda. Takže to nakonec spolu dotáhnou do vítězného konce a zachrání svět. Pochopitelně oba zapomenou na to ,že v minulosti ona byla piča a on kokot a chytnou se za ruce, na důkaz přitepleného hePYJendu. Skvělé katastrofální dílo. ()

Duffman 97 

všechny recenze uživatele

Hrůza.Herci vypouštějí z huby jednu debilitu za druhou,efekty na úrovni Asylumu a děj trapný.Ještě že se u těchto filmů vždy pro výše zmíněné důvody nasměju. ()

Reklama

Reklama