Reklama

Reklama

Obsahy(1)

San Francisco se stane terčem dopadu ničivých meteoritů, které se snášejí na Zemi při průletu zatoulaného kosmického tělesa. Původně mělo být pro astronomku Michelle Youngovou pozorování roje meteorů nebeským zážitkem, který uvidí na vlastní oči jen jednou za život. Brzy se ale vše změní v noční můru, když tisíce vesmírných částic proletí zemskou atmosférou a začnou nemilosrdně bombardovat město. Destrukce je děsivá a miliony obyvatel San Franciska, včetně Michelliných dospívajících dětí, se ocitají uprostřed křížové vesmírné palby. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach, bože... Čekala jsem průser, ale tohle byl přímo maxi-průser. Efekty směšné, děj sestaven z debilit (ne z hloupostí, ale přímo z debilit) a postavy tak nesympatické a houpé, že byste je nejraději viděli na dně oceánu. U podobných béček/céček se většinou alespoň pobavím, "Bouře meteorů" je však drsnou výjimkou. P.S.: CO JE TO ZA NÁZEV?!? METEOR JE POUZE NEŠKODNÝ SVĚTELNÝ JEV. TO, CO PADÁ (a co je tím pádem nebezpečné), JSOU METEOROIDY, PO DOPADNUTÍ HOVOŘÍME O METEORITECH. No comment... ()

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli unbinilium, neboli tajemný prvek 120. Tento nebezpečný prvek je obsažen v meteoroidech, které bombardují San Francisco, se kterým to nevypadá vůbec dobře... Bouře meteorů je parádní film, který je přímo napěchovaný vědeckými nesmysly. Většina postav se chová tak, jak se v podobných filmech očekává, tedy jako polodebilové. Svět tradičně zachrání jaderné zbraně. Takže je tu vše, u čeho se zvrhlý fanoušek špatného filmu dobře pobaví a zasměje. Film natočil oblíbený režisér Kovács ve spolupráci s kanálem SyFy. Jasných 100% ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Režiséra Tibora Takácsa mám zaškatuľkovaného ako babráka, čo točí samé nízkorozpočtové, otrasné filmy. V poslednom čase prevažne pre shit produkčnú filmovú spoločnosť Nu Image. No nedávno ma príjemne prekvapil snímkom "Spiders". Dobre som sa pri ňom pobavil. Preto som s nádejou siahol aj po jeho katastrofickom sci-fi titule "Búrka meteorov". No tento krát sa žiadne prekvapenie nekonalo. Bola to neskonale hlúpa, lacná sračka tak ako som u kakáča Takácsa zvyknutý. * ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Předpotopní otřesné digitální triky, ale příběh zas až tak úplně dementní nebyl – když to porovnám z některým katastrofickými odpadními filmy, tak tohle céčko bylo o pověstný fous lepší. Ne však o mnoho a rozhodně netvrdím, že jde o dobrý film! Místy to mělo dokonce i náznaky akce a napětí, i když jen nepatrné a hlavní postavy mně vyloženě nesralo – což už samo o sobě byl úspěch. Jediný kdo mi lezl na nervy, byl ten vlezlý moderátor. Kari Matchett byla docela pěkná ženská i proto dám o jednu hvězdu (10%) víc při finálním ohodnocení. 30% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Šílené katastrofické béčko, které ale přece jen dokázalo trochu překvapit - jediné, co tady skutečně stojí za řeč, jsou jakž takž povedené triky - a to je vše. Příběh samozřejmě naprosto příšerný, herecké výkony mě bavily - v dobrém i špatném smyslu slova. Co mě nepotěšilo, bylo nčení mého milovaného Golden Gate, i když to bylo poměrně efektní. To byla jediná scéna, která stála za to, ale ať už to netočí, tyhle katastrofické filmy jsou katastrofou samy o sobě a stejně to je pořád o jednom a tom samém. 45%. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama