Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě a půl hodiny aktuálního zpravodajství o politice, ekonomice i sportu, komentáře, analýzy, informace o životě lidí v jiných světadílech, v byznysu i na burze. (oficiální text distributora)

Recenze (12)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

nechápu srovnávání s událostmi, tohle je blok krátkých správ prokládaný například informacemi z ekonomiky, rozbory domácích i zahraničních novinových titulů a hlavně rozhovory a analýzy na opravdu aktuální témata ()

duklak2

všechny recenze uživatele

Potvrzení, že na CSFD je už opravdu asi všechno. Zejména pro lidi, kteří chtějí mít hodně hodnocení, což se mně už nějakou dobu netýká, proto tento "pořad" hodnotit nebudu a jen napíšu pár výtek (vlastně se budu věnovat i hodnocení našich politiků a jejich "poctivé" práce). Je zde moc událostí z politické "scény". Ukazovat politiky, jak zívou a doslova se nudí, mě přijde nemístné, když vezmeme v úvahu, že jejich peněženky jsou přecpané penězi, které jim jdou od poctivých dělníků platících daně. Chybí více bulvárních zpráv, které by přilákaly hodně nových diváků. Koho proboha zajímá pan Nečas, či Klaus? Stejně se v naší republice nic nezmění a vše zůstane takové, jak si to každý udělá sám. Bohatí budou bohatnout tím, že budou více krást a chudí budou chudnout, protože jim bude proti "srsti" krást:) Můj názor k tomu, že by měli vládnout komunisté se asi nikdy nezmění. Z vyprávění rodičů každý mladý člověk ví, že všichni měli stejně a kdo nemakal, tak ten šel do "klece":) Sice letošní volby (2012) dopadly nadějně, ale pořád je to málo. Omluvte mě, musel jsem trochu odbočit od tématu hodnocení tohoto "pořadu", ale muselo to ze mě ven. Tvůrci ČT24 (vlastně i naše vláda) by se nad sebou měli zamyslet a přečíst si můj stručný, ale výstižný komentář:) ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Je to jakoby provázáno s Událostmi, ale témata se zde rozebírají více do hloubky. Vždy záleží pouze na tom, jestli vás aktuálně probírané téma zajímá či nikoliv, proto je možná trochu těžké zhodnotit tento pořad objektivně, ale veřejnoprávní Česká televize dělá své pořady poměrně kvalitně a s poctivým přístupem. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

ČT už za tu krátkou dobu pořad celkem obměnila. Až na to, že tam točí počát stejná témata se na to dá i koukat. Pochopitelně také proto, že u nás nemá konkurenci a ne proto, že by to bylo tak dobré. ()

Drakenovec 

všechny recenze uživatele

Průměrný publicistický pořad, který obsahuje zprávy, ekonomiku a počasí. Zprávy se mi líbí, počasí taky dobré, možná bych ekonomiku buď úplně vyřadil anebo bych pro ní dal více prostoru, aby se stihla probrat více do detailů. Hlavní věc, která mně ale celkem vadí, je ta, že se zprávy každou půl hodinu opakují znovu. Já sice chápu, že někteří lidé si můžou zrovna zapnout televizi (i když je velká část lidí v dopoledních hodinách v práci), ale i přesto by bylo dostačující opakování zpráv každou hodinu a namísto toho přidat do pořadu více zajímavých informací ze světa, popřípadě více rozebrat ty nejdůležitější a nejaktuálnější problémy. ()

SuzieS 

všechny recenze uživatele

Mnohdy jsou pozvani "odbornici" tak neodborni, az to trha usi. Koncept dobry, zpracovani pokulhava. V CR ale kazdopadne nadprumer. ()

jansamek 

všechny recenze uživatele

Obecně s tímto pořadem nemám problém, ale je tam jedna moderátorka a to je snad jediná moderátorka na ČT24, se kterou mám problém. Nevím, jak se jmenuje, ale jakmile nastoupí na obrazovku se svým falešným úsměvem, vypínám televizi. ()

DudisMaster 

všechny recenze uživatele

Asi nejméně objektivní pořad na ČT. Fakta se zaměňují s dojmy a pocity. Ze všeho nejvíce mi mimo realitu přijdou zejména Takáč a Kroužková. Naopak chválím Železného. Po odchodu Veselovského a Drtinové již tak špatná kvalita ještě více upadla až na jakési pomyslné dno. Bohužel... ()

Reklama

Reklama