Reklama

Reklama

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa

(seriál)
  • USA The Avengers: Earth's Mightiest Heroes
Ukázka z filmu 4
USA, (2010–2012), 19 h 15 min (Minutáž: 22–23 min)

Předloha:

Jack Kirby (komiks), Joe Simon (komiks)

Hrají:

Eric Loomis, Colleen O'Shaughnessey, Brian Bloom, Rick D. Wasserman, Chris Cox, Fred Tatasciore, Wally Wingert, Phil LaMarr, Nolan North, Robin Atkin Downes (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Hvězdy seriálu The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes kapitán Amerika, Thor, Ironman, Giantman, Wasp (a příležitostně i neuvěřitelný Hulk) spojí síly, aby zachránili svět před zlem. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele jh666 k tomuto seriálu (1)

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (2010) 

Konečně animák od Marvelu, který se vyrovná animákům od DC. Skoro ve všech dílech je na co koukat. K tomu tolik různých postav. Jen v Avengers se jich vystřídá deset a dalších jednou tolik hrdinů. K tomu spousta záporáků, která by se neztratila ani v celovečerácích. Třeba Graviton, Leader, Zemo nebo moje oblíbená Enchatress (Zaklínačka). Škoda, že druhá série, která je lepší, není s dabingem. Série 1 - 95% Série 2 - 100% ()

Související novinky

Třetí Thor fasuje scenáristy

Třetí Thor fasuje scenáristy

03.02.2014

V Marvel Studios nechtějí do budoucna žít jen z pokračování, v žádném případě to ale neznamená, že nás jich pár nečeká. Strážce galaxie a Ant-Mana budou vyvažovat Kapitán Amerika 2 a Avengers: Age of… (více)

Reklama

Reklama