Reklama

Reklama

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa

(seriál)
  • USA The Avengers: Earth's Mightiest Heroes
TV spot
USA, (2010–2012), 19 h 15 min (Minutáž: 22–23 min)

Předloha:

Jack Kirby (komiks), Joe Simon (komiks)

Hrají:

Eric Loomis, Colleen O'Shaughnessey, Brian Bloom, Rick D. Wasserman, Chris Cox, Fred Tatasciore, Wally Wingert, Phil LaMarr, Nolan North, Robin Atkin Downes (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Hvězdy seriálu The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes kapitán Amerika, Thor, Ironman, Giantman, Wasp (a příležitostně i neuvěřitelný Hulk) spojí síly, aby zachránili svět před zlem. (oficiální text distributora)

Videa (5)

TV spot

Recenze (72)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Úžasnej kreslenáč, po prvních dílech jsem nadšen a pokud to takhle bude dál, tak to bude stejně nezapomenutelná jízda jako ta filmová. Skvělá kresba, báječní padouši (Hydra), příběhy a akce, vše je na jedničku. Nejprve jsou představovací solovky Iron Mana, Thora, Hulka a Americy a pak už bude nějaká ta týmová práce. Avengers seriálem jsem nadšený, baví mě, těším se na každý další díl. Tak a´t se udrží kvalita, protože zatím to je fakt bez chyby. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Marvel si pro příchod celovečerních Avengers připravoval půdu opravdu dlouho, důkladně a pečlivě. Ať už do této přípravy zahrneme samostatné hrané filmy jednotlivých členů tohoto v současné době nejpopulárnějšího komiksového superýmu(ano Justice League, dostali jste se na vedlejší kolej!), nebo i tento velice povedený animovaný seriál. Po shlédnutí dvou sérií musím říct, že se samozřejmě od září těším na třetí řadu(pokud bude), stejně tak ale musím říct, že v mých očích má paradoxně po první sérii zrušený Wolverine & The X-Men vyšší kvalitu. Kvalitnější oproti Avengers je především v propracovanosti příběhu. Zde je vidět, že tvůrci to občas trochu přehání s používáním dalších a dalších postav a přidávání dalších a dalších námětů. Některé tak zůstávají na dost dlouhou dobu "odloženy" stranou, aby se najednou vrátily a napětí a hrozby s kterými musí Avengers bojovat se stále stupňovaly. To samozřejmě občas dochází do extrému a odkrývá menší slabinu celého konceptu, totiž že tvůrci už pomalu nevědí co proti Thorovi a spol. poslat. Nejvíce se to podle mě ukázalo v posledním díle druhé řady. Pokud by se tak tvůrci rozhodli trochu s tou megalomanií ubrat, určitě by to seriálu jen prospělo. Přesto je to skvělá zábava, která si v rámci žánru těch pět hvězd zaslouží. Výborné byly především epizody týkající se hromadného útěku z věznic pro superpadouchy, díly a celá linie s dvěma mimozemskými národy Scrull a Kree, stejně jako s Ultronem. Z postav většinou nejvíce vyniknou Hulk, Hawkeye, Thor a Captain America. ()

Reklama

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Konečně animovaný seriál od Marvelu, který stojí za všechny hvězdičky. Už jen to, že se v celém seriálu objevuje valná část Universa je značné plus. Zakomponování všech vedlejších postav do děje daného dílu je skvěle zvládnuté. Díly mají hloubku a někdy i menší napětí. Animace je povedená, souboje se dají užít a postavy vypadají dobře. Žádné zbytečné tlachání o ničem. A hlášky Hawkeye, Nejmocnější hrdinové světa prostě nemají chybu. ()

John8 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem vůči tomuto seriálu pociťoval silnou skepsi, po tom co jsem zahlédl jeden díl v televizi, jsem si řekl že to prostě zkusím, a byl jsem velice mile překvapen, zápletky měli hlavu a patu, občas zašli až do temnějších částí Marvelovského vesmíru, jednotlivé postavy, jednoduše známe takže se nikdo nezdržoval jejich zdlouhavým původem, a akce, na které jsou celí Avengers založeni, byla jednoduše skovsná, vždy když se zdálo že boj bude rychle u konce, něco se zvrtlo a má čelist jen klesala a klesala, další body jsou tu pak za absenci otravné epizodiky, naopak, každý díl končí velmi zajímavým cliff-hangrem a další díl začne kde předešlý skončil, čímž se nám dostává vyprávění jednoho dlouhého příběhu. Mínus musím udělit zaabsenci krve, neříkám že chci nějaké potopy, ale při bitvách tak intenzivních, by přeci pár šrámů navodilo daleko lepší atmosféru, konec konců komixy přeci jen nejsou záležitost jen pro malé děti, což si uvědomil už i Disney a to je co říct :D ()

Camulator 

všechny recenze uživatele

Mocný seroš, na který jsem narazil úplně náhodou (ehm), když se koukal můj mladší bratr. Postavy, ač je to dětský animák, skvěle vykresleny a vůbec bych se nezlobil, pokud by budoucí filmy načerpaly trochu inspirace. Pěkně mě zvedli žluč, že ho nakonec zrušili, tak ať jim navazující "Avengers Assemble" pěkně vyjde. Ten úvodní song by ale mohli zachovat, není vůbec zlý: http://www.youtube.com/watch?v=deEoHxi7X4Y ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Seriál byl nejvíce inspirován původními příběhy Stana Lee a Jacka Kirbyho. Přesto se však zde objeví prvky ze všech etap vývoje komiksů o Avengers a stejně tak z filmového světa. (liquido26)
  • Po dvou sériích bylo vysílání seriálu zrušeno a byla zastavena produkce nových epizod. Důvodem bylo to, že místo seriálu začal vycházet komiks. (karlik4801)
  • Během dvou sérií se v Avengers vystřídalo celkem 10 hrdinů, a to Iron Man, Wasp, Thor, Ant-man/Giant Man/Yellow Jacket, Hulk,Captain America, Hawkey, Black Panther, Ms. Marvel a Vision. (jh666)

Související novinky

Třetí Thor fasuje scenáristy

Třetí Thor fasuje scenáristy

03.02.2014

V Marvel Studios nechtějí do budoucna žít jen z pokračování, v žádném případě to ale neznamená, že nás jich pár nečeká. Strážce galaxie a Ant-Mana budou vyvažovat Kapitán Amerika 2 a Avengers: Age of… (více)

Reklama

Reklama