Reklama

Reklama

Škodovkou

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
Česko, 2010, 20 min

Obsahy(1)

Úsměvná letní roadmovie o cestě za poznáním, o cestě za roh a ještě dál. Magisterský film Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. (ČSFD)

Recenze (5)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Dobrý výběr hudby, dobrá kamera, krásná česká krajina a uvěřitelná primární zápletka. Film má skvělou atmosféru letního dne a pokud by hlavní hrdinové měli tolik slušnosti, že by se zabili, možná bych tomu, že to je jen studentský film, i hvězdu přihodila, takhle tomu velkoryse dávám tři, ale to jen, že jsem hodná holka. ()

Kirman 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem příjemné (kamera, hudba a krajina), ale na druhou stranu něčím otravné - ano, byl to strýc Míra, který mě osobně připadal svým "weirdovstvím" jako parodie na Pavla Lišku. ()

lubomir91 

všechny recenze uživatele

Na studentský film to mělo výbornou kameru i střih, ale mnohem víc mi tam převažovali chyby a nedostatky. Nevím pořádně, jak je to v dnešní době s autorskými právi...ale co to logo RC Coly? Sponzor? Nebo chyba, které se tvůrci dopustili...pokud chyba, tak uznejte sami, že to se jen tak odpustit nedá. Začátek vypadal slibně....putování starou škodovkou po krajině ČR....ale bylo to zdlouhavé, ne příliš humorné. Asi jsem pořádně ani nepochopil pointu..měla to být ukázka na svobodu, na ignorování povinností nebo co vlastně? Asi jsem příliš přísný...rozumím, že jde o studentský film. Ale opravdu tomu chyběla šťáva. Každopádně přeji mnoho úspěchů....všichni mají své začátky tento snímek pro začátek nejhorší nebyl. ()

DVCAM 

všechny recenze uživatele

Hezká kamera a docela dobrý nápad, ale v některých místech mi to přijde nedotažené. Kámoši se mi líbíli víc. ()

Reklama

Reklama