Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

fantoci 

všechny recenze uživatele

Tak to je jen další z obrovského množství teenagerovských vyvražďovacích horrorů. Nechybí nezbytná maska na tváři "brutálního" vraha. V tomto případě je vražedným nástrojem mačeta. Filmu rovněž nechybí lehké náznaky erotiky. Co může trošku přinést body je to, že se film natáčel v Praze a že se v něm objevili někteří čeští herci. Ale jinak nepřináší vůbec nic nového a převratného. Spíše horší průměr a nulová přítomnost indexu vyděšení diváka. ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Celkem v poho film, ale dostalo mě že kamarádka hlavní hrdinky je napřed propíchnutá a nakonec zázračně vstane z mrtvých stejně jako vrah kterýho upálí, podřežou a nakonec zastřelí. Tyhle dva měli vážně hodně tuhej kořínek. Ale jinak se mi ten film vcelku líbil. I když je to vykrádačka Vřískotu a podobných vyvražďovaček. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tento "horor" bych já osobně až tak neodsuzoval. Je jasné, že nedosahuje kvalit většiny filmů ve stejném žánru, ale není to zase tak špatné. Tobogánová scéna je působivá (rozsekaná Linda Rybová - skvěle) a i pokus o útěk z uzavřeného "libereckého Babylonu" a následné rozuzlení je zajímavé. Stejná vyvražďovačka jako ostatní kousky podobného rázu... Má to něco do sebe. 40% ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Německá vyvražďovačka točená v libereckém aquaparku s českými herci. Nápad docela dobrej, protože prostředí bazénu se jen tak nevidí. Bohužel scénář špatný. Úvod odehrávající se v Praze navnadí takovou českou atmosféru, ale jakmile k tomu začne hrát teenagerská hudba, už si připadáte jak na nějaký americký střední škole. Je to prostě hybrid, ale já horory můžu, takže si dovolím hodnotit výše než většina uživatelů, protože já se bavil. Navic vidět Lindu Rybovou, jak je masakrována v tobogánu, to se jen tak nevidí. Z chlapských rolí mě určitě zaujal James McAvoy, dnes už to známý americký herec (Wanted). Jojo já určitě viděl horší sračky. ()

Spock odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy si po sledování filmu říkám, že jsem mohl tu dobu jeho trvání strávit nějakým jiným způsobem než jen nevěřícně kroutit před obrazovkou. Tento film je toho klasickým příkladem. „Herci a herecké výkony“ na úrovní napětím prošpikovaná atmosféra a nesmíme zapomenout a skvělé klišé, v podobě typizace maniaka a jeho motivů proč zabíjí ostatní. Takže jako vždy tady máme předvídatelné schéma děje. Uzavřený prostor ve kterém jsou všichni chyceni spolu s vrahem. Vážně mě ta „recyklace“ „klasických figur“ a skládání filmu s polotovarů, které byl úspěšně použity v jiném filmu moc nebaví. Kdyby bylo provedení alespoň takové jako v originále. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Poté, co je Sára (Kristen Miller) vrahem bodnuta do nohy, plazí se, aby mu utekla. Později, kdy vraha podpálí, jde po schodech a dokonce běží, pričemž noha vypadá v pořádku. (Sufferer)
  • Přestože příběh filmu je zasazen do Prahy, interiéry bazénu se točili v Liberckém aquaparku a exteriéry v Příbrami. (x_silver)
  • Ve scéně, kdy se před školou absolventi domlouvají na noční illegální párty, je v záběru dívka, která si zapaluje cigaretu. Avšak ihned po střihu si tu samou cigaretu zapaluje znovu. (x_silver)

Reklama

Reklama