Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

Matty 

všechny recenze uživatele

K něčemu to přece jenom vedlo - bojím se sjíždět po tobogánu, představujíc si, že na konci čeká maskovaná svině s mačetou. Vždycky před sebe pro jistotu pustím pár lidí. 15% Zajímavé komentáře: obitus, Jalu, plagjoklas, chaturga ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že se pobavím. No a bylo na co koukat! Děsivé pasáže byly směšné a ty vážné, kdy mají hrdinové svá "životní traumata", děsivá...ne, srandovní vlastně taky. Film působil tak studeně a odtažitě, jako prostředí bazénu, kde se snímek odehrával. S postavami nemáme možnost se ztotožnit, neboť to, co o nich do třičtvrtě stopáže filmu víme, je jen to, že jsou všichni nechutně bohatí. Taky se mi líbily ty vraždy, téměř půlka z nich totiž začínala podobně stupidním dialogem, něco jako "Haló, neshcovávej se, XY, tohle už není sranda, chci odtud pryč!" Původně jsem chtěl dát hvězdičky dvě, ale na konci, kdy se jaksi osvětlovaly motivy, se scénáristé pustili do tak otřesné "psychologie," že jsem jen nevěřícně kroutil hlavou. Ten, komu se zdál konec u kteréhokoliv ze Vřískotů přitažený za vlasy, by se měl podívat na toto a pomaličku přehodnocovat... ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Není to vtipný? Německý film s českými herci točený v Libereckém Babylonu? K tomu prostě klasika, která nepřekvapý. Vyvražďovák jako poleno s plochým vrahem až na půdu a s těma nejkurioznějšíma vraždama jaké jen mohou být. Přitom jedna z nich je tak krutá, až z ní člověk může mít strach neustále, přitom to v žádném případě není pravda. Tento film jakoby neexistoval. Jako obvykle. Horor, který příjde, nezaujme, nikde se neobjeví a na povrch se ho snaží prorazit televize v ten správný čas. Tak jak to bývá ale i Bazén patří mezi ty, které se prostě a jednoduše ztratí ve vzduchoprázdnu, protože ani čeští herci nemají snahu hrát v takovéhle hříčce, natočené pomalu na obyčejnou kameru s rozpočtem něco málo přes pár tisíc + zábava při natáčení, kterou si herci v Babylonu určitě užili. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

už před tím filmem jsem neměla ráda tobogány... po tomhle filmu už tobogány nenávidím :) to je asi jediný co mě na tom filmu zaujalo ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Je to debilita, slabej scenar, slaby vykony, ale ty krve je tam docela dost a celkove to je takovy brutalni, ja se bavil takze 4*. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Co cekam od slasheru? Krev (splneno), cool vraha (nesplneno), zabavna umrti (splneno nedostatecne), dobre stavene obeti (splneno), absenci nudnych pasazi (splneno), kozy (splneno nedostatecne). Swimming Pool mi tedy vychazi jako prumerna zalezitost, ktera vubec nicim neprekvapi, ale obcas pobavi vice ci mene ocividnou citaci slasheru 90. let. Velkym plusem jsou samozrejmne cesti herci, nejprijemneji mne prekvapil Jan Vlasak, jeho polda je presne takovej, jakej by polda mel byt. No a pak je to samozrejmne Linda Rybova a jeji mnamozni mlasknuti :). ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Ti studenti byli vážně chytří...to že vrahounem bude jeden z nich člověku dojde asi pět vteřin po prvním mordu a kdo by to tak mohl být člověku dojde o celých deset vteřin později. Až tak tajemný film to je. Zabiják má rachitické tělo zahalené černým outfitem a jako bonus masku Smrťáka která vypadá jako vystřižená ze čtvrtky o výtvarce. Dále má pořádné nádobíčko s kterým přefikne třebas Lindu Rybovou a pak se doslova urve ze řetězu a píchá a bodá každou a každého komu se postaví...do cesty. Mezi vším pícháním sledujeme milostnou zábleptku kde ona miluje jeho, on ji, ale šukal i s jinou, která s ním chce šukat dál, ale zároveň má ráda i ji. Tak si dejte trojku hovada !!! Nechat vrahouna aby do samiček či samečků mohl bodat svou čepel se potenciální objekty zájmu brání a tak je vrahoun čím dál nasranější a bodá je násilím až krev cáká na všechny strany jak z pičky mladé panny. Na konci se vrah odhalí a zkusí opíchat i hlavní hrdinku a jejího kluka, ale to si už dovolí dost a tak se strhne finální blitka...to byl zase jednou horor jak prase. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Velmi slabá káva. Naprosto neherecké výkony s ještě horším scénářem a režie sahající na dno. Vřískot je jiný levl Borisi. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

myslim že se to až moc snažilo napodobit Vřískot, ale za ty litry krve a nekdy originanli zabijeni si to zaslouzi aspon 3* ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Pitomoučká, německy aseptická vyvražďovačka nahánějící po vzoru POBŘEŽNÍ HLÍDKY stopáž vloženými videoklipy. Už z obalu videokazety je vám jasné, jaké kvality asi snímek na ní bude. Geislerová a Rybová stráví na plátně dohromady nějakých pět minut, ale Rybová vychytala tu nejpovedenější smrt. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem. Špatný scénář, chudé herecké výkony a i ta děsivá atmosféra, kteoru od hororů očekáváme někam zmizela. ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Do hlavy ne!!! Fláknete je tam jednou a pak budou točit takovýhle blbiny jako je tohle koupaliště, nebo spíš brouzdaliště. Já bych teda za náš klub „Ocelových nervů“ doporučoval tomu pánovi co si sedl na režijní stoličku pod vznosným jménem Boris von Sychowski méně futrovat popcorn při sledování Vřískotů a teenage seriálů a pustit si do vídea nějakej dobrej horor, třeba Halloween. Ono za zadkem s takto našponovaným rozpočtem a tak stupidním scénářem ani žádné divy světa dělat nešlo, jenže i pokus bych byl ochoten vřele ocenit. Co je to tedy tenhle Bazén? Typickej MASOX, kdy se snaží zamazat už tak zablácenou pointu tím, že jí nahradí strojově řazenými scénami vražd, které (věřte, nebo ne) ovšem stojí za prd stejně, jako celý tenhle film. Trocha patriotismu se vkrádá do našich řad a kvituji snahu o zviditelnění českých luhů, hájů a zábavních středisek vstříc zraku eurodiváka, ovšem proč se v tom propagačním videu odehrávají ty blbiny s maskovaným zabijákem a bandou zmatkujících maturantů, kterým by ovšem leckdo typnul spíš čerstvou 30tku? Ne, ale dětě! Snaha o horor? Fuj! Co si pamatuju, tak Vřískot se svou pointu snažil alespoň nějak logicky vysvětlit, kdežto tady jí vstřelili jen proto, aby tam jako někomu nechyběla a už jim bylo šum a fuk, že je to jen další hřebíček do rakve celé produkce. To u obrazovky zaklepete bačkorama dřív, než většina těch oveček na porážku. Takže nazujte pevné důchodky, zazipněte, vzepřete se v křesle a vězte, když na vás půjde smích, nejste divní, divné je to nač koukáte. Dal bych za 1 hvězdičku, ale patriotismus mi za tu legrandu nestačí. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Dodnes si pamatuji scénu, kde slečna jede z klouzačky a najednou spatří jak z prostředka kouká ostrá čepel meče.. To byla ale kravina.Jediné co je na tomhle filmu zajímavé tak je skutečnost,že se to natáčelo i u nás v Liberci:))) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Hodně špatný slasher, ve kterém Geislerka představuje Drew Barrymore z Vřískotů, mezi maturanty najdeme Lindu Rybovou a mezi policajty Jana Vlasáka. Je až neuvěřitelné, že tu své roličky mají i Isla Fisher a James MacAvoy, ačkoli celé je to takové jako od Kučerovců. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zapnu bednu a tam pobíhá vyděšená Aňa Geislerová v snad pětkrát horší variaci na Cravenův Vřískot. Následuje série neuvěřitelných zvratů, okořeněných polopatickými dialogy, které nejednou spolehlivě pobaví. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Kolik jsme již na tohle téma viděli filmů? Kolik z vás, co se na tento "skvost" dívali, se báli? Mě být 10 jsem posraný. Bohužel všichni dospíváme, takže sorry. ()

Reklama

Reklama