Reklama

Reklama

Dobrodružství s pandou

  • Čína Xiong mao hui jia lu (více)

Obsahy(1)

Jedenáctiletý Lu přišel o rodiče při požáru, a navíc zůstal bez domova. Lua se ujal pěstitel bambusu Chen, který mu dal střechu nad hlavou a stravu s tím, že Lu zastane také nějakou práci. Od smrti rodičů Lu nepromluvil a všechen smutek si nechává pro sebe. Chen jednou objeví tři pandy, dvě mláďata s matkou, a zavolá vědce Fenga. Nadšený vědec tvrdí, že pandí matka se dokáže postarat jen o jedno mládě, a když jedno odveze do výzkumného institutu, vlastně mu tím zachrání život. Vědec s Chenem se vydají na lov mláděte, které začnou pronásledovat, sotva se vzdálí od matky. Jejich lov však není úspěšný, mládě spadne do řeky a rozbouřená voda ho odnese. Vědec chce mládě najít, a tak se každý den vydávají mládě hledat. Lu ale najde mládě dřív a rozhodne se ho před vědcem i před Chanem schovat. Malá panda je pro něj první kamarád a Lu začne opět i mluvit...
Vědec s Chenem nemají tušení, že Lu začal mluvit a mládě ukryl. Rozhodnou se vydat do hor a Lu bude několik dnů doma sám. Lu si tedy vezme mládě, které zatím odmítá potravu, domů a podaří se mu přinutit jej jíst. Během dnů, kdy jsou doma sami, se mezi nimi vytvoří velké pouto. Návrat Chena s vědcem však tuto idylu naruší... (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

sona.1990 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že pandička je opravdu rozkošná. Film je průměrný, ale věřím, že muselo dát spoustu práce ho natočit. Závěrečná scéna mě i dojala a konečný komentář o zemětřesení ze mě dostal i slzičku. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Božínku ta chundelatá krásňoučká malušenká pandička je veškerým lákadlem tohoto filmu. Ale co! Člověk si vždycky musí najít nějaký důvod. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Je úplne jasné, že hviezda filmu chodí po štyroch a neodolateľne mrunčí. Ale koho by to neokrialo? Malá panda ma prinútila nechať všetky nezrovnalosti k filmu tak a radšej sa kochať pohľadom na tú milenú bacuľku. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama