Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vydavatel Eric (A. J. Buckley) nalezne svého kolegu mrtvého v jeho bytě. U těla najde vzácný artefakt, který ukazuje budoucnost. Skrze něj se dozví, že přichází velká geologická katastrofa. Spolu s archeoložkou Brook (Jewel Staite) se musí pokusit odvrátit hrozící nebezpečí. O artefakt se však zajímají i zkorumpovaní vládní agenti. Eric a Brook stojí před velkým úkolem. Celý svět je zasažen mohutnou zkázou a na záchranu lidstva zůstává už jen pár hodin… (Intersonic)

(více)

Recenze (34)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Opět katastrofa. Sekundové efekty, Boží kecy a děsné herecké výkony. 90 minut jen pro ty otrlé, nebo pro ty, co potřebují při práci zvukovou kulisu :-) ODPAD! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Proroctvo skazy" - nízkorozpočtový katastrofálne kastrofický film, hlúpy scénar, mizerní herci, primitívne digitálne triky. Typický rukopis kanadského režiséra Paula Zillera. Tento pán má na svojom konte poriadnu kopu takéhoto filmárskeho hnoja. Myslel som si, že natočil aj túto sračku. Ale tento krát je to práca jeho krajana Jasona Bourquea. Zatiaľ som zhliadol štyri jeho tituly ("Temná búrka", "Loch Ness - Beštia z hlbín", "Magnetické tornádo" a "Proroctvo skazy). Sú to úplne rovnaké nepodarky ako točí Ziller. Óó Kanada, kde berieš takýchto babrákov? * ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Páčidlo ( crowbar ) ako palička, ktorá zachráni svet !!! Ty koki, uf... ono sa to dá dopozerať v pohode do konca, ALE! musíte mať dva dni voľno z práce, plnú ladničku pív a asi tak 4 géčka koksu! Ja som nemal ani jedno a 15 minút pred koncom som si už začal vyčítať premárnený čas a tak som to poctivo vzdal! Ale aj to je úspech, pretože ja dopozerám filmy až do samého konca a tento bol druhý, ktorý som za svoje pôsobenie na csfd nedal :( ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole bud už z nudy nato koukám nebo já nevím, efekty skočí v zapomnění a zmizí, má tohle cenu točit a pouštět do světa vůbec ne. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Některé průlety kamery byly poměrně zajímavé a nápadité. Škoda, že si tvůrci nemohli více vyhrát s efekty. Ovšem, to by samozřejmě stálo více investovaných peněz. Asi jsem se namlsala 2012. Když v katastrofickém filmu není nic, co by mě nějakým způsobem zaujalo nebo bavilo, tak na něm začnu hledat chyby. Tady se můj mozek dostal do vysokých obrátek a pracoval naplno. Úžasné byl, jak ti lidé jednali klidně a ona se jim stačila půlka světa propadnout do země. Zemětřesení řádilo na všech kontinentech a země se trhala na kusy. Proklínaná a nenáviděná média se zřejmě šťourala v nose. Panika taky žádná a ani žádné drancování nebo podobné věci. Absolutně žádné napětí. Tenhle film asi neměl být brán jako komedie, ale já jsem v některých momentech dostávala záchvaty smíchu. Pavel Pavel by se asi divil, kdyby viděl jakou nádhernou teorii si vybrali pro "jeho" sochy. ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

ale jo, jako zvuková kulisa při brouzdání na netu to jde - ale odpadu to stejně neunikne. [ PŘÍBĚH: 0 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Celá země začíná být sužována nepříjemnými zemětřeseními, které mají velmi tragické následky (například vyschnutí Černého moře). Vlády ani vědecké kapacity netuší co se děje. Ale zdá se, že jeden člověk přece jenom ví - Rupert Crane již dříve ve svých knihách předpovídal zcela přesně události, ke kterým také později došlo. Zavolal si k sobě spisovatele Erika Foxe a archeoložku Brook Calvinovou, aby jim celou záležitost vysvětlil. Než k němu ale dorazí, je Crane mrtvý. I svoji smrt ale předpovídal, a zanechal oběma vodítko k záchraně světa... Nevím jestli to bylo tím, že jsem měl vysokou horečku, ale mně se tento film - v rámci žánru béčkových scifi - docela líbil. Měl přesně všechno co má správné béčkové scifi mít - příběh (katastrofa, po které následuje konec světa), správné hrdiny (kteří pro záchranu světa klidně zemřou) i padouchy (kteří naopak pro svůj osobní prospěch klidně nechají svět zničit), semtam docela povedené vizuální efekty (a naopak semtam docela hodně nepovedené). Samozřejmě, výtek by se našlo milión - nejvíc mne iritovala absolutní ignorace času (generál se odkudsi ze U.S.A. do Kanady dostane pomalu rychleji, než skupina zachránců urazí pár kilometrů). Stejně tak bylo vtipné, jak při celosvětové katastrofě si média našla čas na zprávy o "uprchlých zločincích". Ale celkově jsem spokojený, neb jsem to čekal mnohem horší... ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Další film z produkce Syfy, který by patřil k těm lepším, kdyby alespoň rámcově zachovával nějakou vědeckou autentičnost. Filmů o konci světa spojeným s rokem 2012 přibývá jak hub po dešti, ale povětšinou jsou to pěkné kraviny, což v obřím měřítku předvedl naposledy třeba Emmerich se svém patosu 2012. Syfy šla pochopitelně mnohem úspornější cestou a tak do tří čtvrtin jsem měl z filmu opravdu dobrý pocit. Ale to jen do chvíle, než se ukázalo, k čemu je ta hůl. Jako přátelé, já jsem už ve filmu viděl ledacos, ale – pozor SPOILER – aby výstřel paprsku ze Země odrovnal Černou díru, to jsem teda ještě nežral! Tenhle happyend mě rozzuřil natolik, že kdybych měl Syfy předplacenou, asi jí okamžitě zruším. :-) Ale jinak tenhle film jako nenáročná podívaná poslouží, pokud vám teda nevadí, když z vás filmaři dělají blbce. ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Tak já musím trochu tenhle typ dokumentárních filmů nadhodnocovat,protože jsem vždycky rád,že se dovím něco,o čem jsem tedy opravdu netušil...Rovněž kvituji,že ve filmu nebylo použito zippo,auta celkem startovala na první nášlap a nikdo nezvracel při pohledu na čerstvě zabitého nebožtíka.Též děkuji tvůrcům,že silnice se hroutila až půl metru za ujíždějícím vozem,protože jinak by mohlo dojít k ještě zajímavějšímu úkazu,nazvanému-Co bylo dřív?Konec,nebo začátek? ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další katastrofická pohádka pro dospělé ve znamení TV SyFy, kde rozum nechává stát a fantazii se dává ohromný prostor. Tentokrát tu máme artefakt předpovídající budoucnost, v tomto případě přírodní katastrofu. Ano, už zase. A tak se opět neustále někam běhá, jezdí, kde co se řeší a to by nebylo, aby o ten artefakt nebyl ohromný zájem. Nad logikou raději ani nepřemýšlet. Pixelové efekty jsou samozřejmě velmi levné, ale zase ne tak hrozné, jako jsou u snímků od Asylumu. Dějový spád to vcelku má a nějaké to napětí také, ale jak jsem zmínil, raději nad tím nepřemýšlet. Snímek se dá skousnout, ale pecka, byť televizní, to rozhodně není. Ostatně jako obvykle. ()

Hawaj

všechny recenze uživatele

Spousta lidí chce natáčet ty holywůdský bijáky,.... ale jen málokomu se to opravdu podaří. Někdy, ale ty i nejvíc nepovedený kousky inspirují k zajímavým věcem. ()

Stejšn

všechny recenze uživatele

No. První záběr jsou nějeké vesmírné animace, dobře. Ale už druhý záběr, ve kterém je titulek "Severní Bulharsko" a po lese se tam prohání zelený americký Ford Bronco s červenomodrými majáky dává tušit, jak to bude pokračovat. O pár minut později maník někam volá telefonem, ze kterého se ozve: "Ústředí, prosim?" A pak už je to jen jedna velký wtf jízda... ()

B3n 

všechny recenze uživatele

Ako podmaz pri domácich prácach ok, ale inak ruky preč, strata času. Film plný blbostí, neviem, o čo tvorcom išlo. Nezmysel za nezmyslom. Slabá * ()

route60 odpad!

všechny recenze uživatele

Jason Bourque tvůrce srdceryvných hovadin ono i špatně natočený film může bavit jakš takš ale Proroctví zkázy? to je zkáza sama o sobě bez špetky citu, 20 minut stačilo a jasné varováni pro všechny ostatní prosím nekoukejte se na to. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Špatné, o tom není pochyb, ale zdaleka to nedosahuje tragické úrovně Asyláckých a podobných filmů. Herci relativně ujdou, příběh je chabý ale existuje a Jewel Staite hezká jako vždy. Popravdě je ale jeho mírně vyšší kvalita filmu na škodu. Pořád je to špatný film, ale postrádá ten komický efekt těch úplně nejhorších, kde se člověk musí smát, jak mohlo tohle vzniknout. Tohle je prostě nezajímavá podívaná, která jen těsně nedosáhne na 2 hvězdičky. ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo vcelku pozeratelna snimka, ktora neohromi ani nametom, ani digitalnymi trikmi, ale zaroven tu nenajdeme hole "pseudovedecke" vymysly, ani zbytocne hluche miesta. Herecke vykony ujdu a jedine, cim si to u mna tvorcovia fakt pokaslali, je zaver, ktory po tom vsetkom mohol byt aspon o trochu napaditejsi. Priemer za 50%. ()

Reklama

Reklama