Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pořadí 38. předávání hudebních amerických cen se uskutečnilo 21. listopadu 2010 v Nokia Theatre v Los Angeles v Kalifornii. Jedná se o tradiční předávání cen lidem z hudební branže za nejlepší písně, texty, alba klipy či jiné aktivity. V roce 2010 si celkem čtyři ocenění včetně toho za nejlepšího umělce roku odnesl například Justin Bieber. Dvě ceny si odnesli Usher s Eminemem. (Paity)

(více)

Recenze (3)

Paity 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že spousta z těch zpěváků už si ty všechny awards musí strašně plést. To přece nejde se orientovat v tom, že tohle je Music Awards Wect Coast, to zase East Side, pak European, pak American, pak Bilboard, bože to aby každý z nich neměl doma alespoň jeden gramofon, popcorn a já nevím co ještě všechno dalšího. ()

Oňďo 

všechny recenze uživatele

Po neúspechu Video Music Awards som bol spokojný. Ceny si odniesli tí čo mali, aj keď sem tam som zúril. Hudobné čísla: K tým nemám čo dodať. Začiatok nám pekne rozbalila barbadoská kráska, ktorej video som si týždeň ešte púštal na youtube :D, takisto Katy Perry ukázala že nemusí byť všetko len o spevákovi a zapojila tam aj zbor, Ke$ha je už sama o sebe kategoria, číslo fantastické len to trocha prehnala s kostýmami. Enrique a Pitbull ukázala ako to má vyzerať keď sa speiva duet, P!nk zasa zaspievala svojú novú celkom podarenú vecičku no a konečne som videl aj Chritina Aguileru. Taylor Swift zasa dala na nový zovňajšok, ktorí jej pravdaže svedčal. ()

blahblah12 

všechny recenze uživatele

Dvouhodinová show, která stála za to, hodně známých celebrit, pěkné show, akorát tam chybělo narozdíl od ostatních awards trochu vtipu. Jinak dobrá podívaná, líbilo se mi hlavně úvodní vystoupení Rihanny, která ukázala, že umí dobře tancovat nebo se ukázala pěkně i Katy Perry a po dlouhé době sem viděla zpívat Christinu a taky viděla Avril. A také největší překvapení byla Taylor s rovnými vlasy a ofinkou. Asi nejkrásnější z celýho večera :) ()

Reklama

Reklama