Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mezinárodních vrahů je uzavřena v hi-tech bunkru, známém jako Killing Chamber. Aby se dostali na svobodu musí bojovat protím ninjům, bandě maskovaných maniaků a dalším, kteří se nezastaví před ničím, aby je všechny zabili. (cezero)

Recenze (25)

Fr 

všechny recenze uživatele

PEKLO JE PRÁZDNÉ A VŠICHNI ČERTI JSOU TADY. NENÍ ZDE 50 MOŽNÝCH CEST. JE TU JEN JEDNA A TO JE VYHRÁT… /// Nájemní zabijáci v jedný místnosti. Nejde o turnaj, ale o přežití. PŘESTAŇTE, NEBO PUSTÍM PLYN!...( ten co to řídí, to má zřejmě pevně v ruce.) Slečna připomíná kočandy ze sprostých ,,hantai“... To by mohlo zvednout návštěvnost. Schmid už nevyhraje. BOJ! Rejža nebýt moc dobrá profík. A zřejmě si dělal sám i choreo (nojo furt, tamto taky, páč za prachy z filmu….). Ale to jen tak, aby řeč nestála. Na nějaký psycho postav se tady nehraje, ale ani to nehledám. Čekám dobrou řežbu. Bohužel souboje jsou pomalý, a až moc ,,hraný“. Orgáč soubojů v ---- ringu nepřichází. Naštěstí (bude to znít blbě, ale v rámci žánru…) dojem trošku vylepšuje děj. VSTUPTE DO PSYCHO SEKTORU! Jako – nuda to není. Jen trošičku přihlouplý, ale to se vočekává. Klidně bych mohl dát za 3*, jenže ty souboje … přitom by takhle nějak mohlo fungovat dobrý bojový béčko. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Potřebuju si nějakou bezduchou píčovinou smáznout disketu. 2.) Miluju Tekken a Mortal Kombat. 3.) Thx za titule ,,Kroenen“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak to byl mazec!! :-DD Jako uznávám, že dějově a celkově vůbec je to strašná kravina. Klasický scénář typu: "Parta lidí je zavřena do prostoru, kde je mají likvidovat vycvičení zabijáci." Klasika ... která může být naprosto super, pokud je třeba dobře zpracovaná, je do ní vložen nějaký ten balík a choreografie akce se povede. No ... a vono ani to tady v tomhle snímku skoro není... :-)) Je tady několik hnusných místností, ve kterých není nic prostě, pak je tady taková větší hala, schodiště a ve finále tedy (a tam tvůrci asi připlatili... :-)) ) kancelář hlavního záporáka. Celé mi zbývala choreografie soubojů. No jako ... dá se to. Chvílemi je to hrozné, chvílemi je to super. Čemu jsem se musel opravdu smát, tak že spousta akčních sekvencí je vykradena ze starších martial-arts filmů!!! Borec Tim Man, expert na bojová umění a kaskadér, je podobný jinému herci podobného typu Yayanu Ruhianovi - "Mad Dogovi" z orgastického akčního pekla The Raid (Indonésie 2011). Tvůrci tohoto snímku ho i stejně oblékli jako zmíněného asijského machra a asi čekají, že to sklidí úspěch (nebo úsměv??)... :-)) Ale jako Tim opravdu umí, je fakt dobrej. No a navíc film nabídne divákovi pohled na dvě MEGA-LEGENDY, a to Gordona Liu, který svede s Timem i souboj a ukáže divákovi to tradiční klasické kung-fu a to, že je mistr stále ve formě. A dále je zde Joe Lewis, USA-šampion v bojových uměních, který záhy po dotočení filmu zemřel. Takže přidávám hvězdu navíc za Lewise a Gordona. A na pobavení je to fajn ... ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Johhny nezklamal a s opovržlivým "Ninja pussy" zatloukl zbytek, už tak rozblemcané ninjovi hlavy, do špinavé podlahy Mordovny. Jeho noví kámoši - Asijská bad ass kráska Ammara a asijskej vysekanej řezník Tim, se nenechají zahanbit a rozhodnou se v zájmu své pověsti nej assasínů světa rozsekat každé kráčející tupé hovado, které má dost velké koule a zároveň malej mozek, aby se jim sralo do cesty. Za naší trojicí tak zůstává během snímku asi stovka mrtvol a finální trio mamrdů začíná čmuchat problém. Předtím než naše trojice začne kosit všechny mamrdy, tak si v zájmu akce - Kdo přežije - rozdá pár fightů s jinýma assasínama, ale nebojte...neprozradila jsem ani hovno, jelikož kdo přežije počáteční vybíjenou pochopí každej kdo má IQ alespoň průměrné jarní teploty. Z postav, které nedostanou tolik prostoru se mi líbil vygebenej týpek, kterej se směje ať už po hubě dává nebo dostává, a z trojice finálních mamrdů byla dobrá černoška s bicákama většíma než mám hlavu. Vraždí se tam, dá se říct, nonstop a to je přesně to, co jsem od filmu chtěla. Nízké hodnocení nechápu, ale je mi to vlastně u prdele, já jsem spokojená. PS : Alíku mrkni na to !! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Místama slušnej masakr, ale dolů to sráží strašná kamera až moc do očí bijící levnost a sekvence vykradené odjinud. Námět je sice docela fajn, ale jeho celkové nevyužití je až trestuhodné. 35% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ušišlaná nádhera, která si troufá nosit triko nad pupkem, ačkoli v životě neviděla jedinej cvik na abs. Chlápek, kterej se ve zdejší aréně neschovává proto, že ho unesli, jako spíš proto, že po něm jde Steven Segal, kterýmu ukradl pivní cejchu. Týpek v teplákách, kterýmu jsem celej film říkala familiérně Rocco, protože vypadá jak propocená druhořadá pornohvězda po třech dnech v sauně s análním kolíkem v prdeli. A pak ještě pár rádoby zabijáků, ale přes všechno to zívání se na ně nedalo ani pořádně soustředit. Nechci shazovat jejich um, mně jen sledování jejich počinů zabilo takřka na jedničku, ještě že jsem si k televizi pro jistotu vzala defibrilátor a čas od času se preventivně nahodila. Závěr byl dokonalý, ušišlaná hvězda skolila lusknutím prstu chlápka tvrdýho jak cihlu, ale v zápětí skoro nedokázala sejmout s parťákem dědulu, kterej ani nebojoval, ale jen stál uprostřed arény s rukama za zády, jak důchodce ve frontě u kasy. To nemělo chybu, poprskala jsem si celej defibrilátor. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Já opět nemohu pochopit hodnocení. Tento akcí nabitý snímek, od kterého jsem kvuli tomuto hodnocení čekal minimum, je ve skutečnosti pecka, kterou celou stopáž pokrývají skvělé fighty, za doprovodu paradní hudby. Hlavní hrdinové: nemám co vyčítat, prát se tedy rozhodně umí. Libila se mi scéna, kde hlavní typka si vezme na fight dvě cihly a kosí to. Rozhodně lepší fighty, než třeba ve filmu Tekken. Prostě nabitý. Na to že to je nízkorozpočtoví a odehrává se to v nějaký velký tělocvičně, má to akci a skvělej děj. Film nenudí a těch 86 minut příjemně uteče. Messner hláškař jak prase, skvělá postava. Ninja pussy! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Taková assassinská pohádka na dobrou noc. Kterak jeden plešatý zmrd (přesněji mistr zmrdů a vrahů) nechá uspat a unést několik TOP zabijáků z celého světa, aby si to rozdali v Mordovně. Nejdřív nám je pěkně představí, pak je nechá, aby se trošku pobyli mezi sebou a až zbydou jen ti „nejlepší“, podaří se jim utéct – ovšem nevědomky postoupili do vyššího levelu. No ona psycho místnost a ti magoři – to byla pěkná píčovina. Ochotnické představení hadra (někteří padali jak mouchy ještě dřív, než je vůbec trefila rádoby kulka, nebo ruka nebo noha…). Prostě prostředek filmu se zrovna moc nevyvedl a spíš připomínal parodii. Přitom úvod a závěrečná bitka byli dle mého velmi pěkné. Některé souboje jsem si užil, měli i zajímavou atmosféru a choreografii, ale najde se tu i spousta trapných momentů. Což je celkem škoda. Ammara Siripong je docela pěkná baba, nebožtík Joe Lewis dost přibral od své nejlepší éry, Liu zahrál toho magora skvěle, Tim Man i Johnny Messner si taky nevedli nejhůř – jen škoda, že to místy vypadalo prostě moc amatérsky. Za ztrátu času to ale nepovažuju. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vydatně oddechová a relaxační záležitost. A asi ten nejřežebnější film, jaký jsem kdy viděl. Od první do poslední minuty jen a jen řežba a nic než řežba, vlastně řežba je jediný obsah tohohle filmu a nejčastější slovní druh použitý v dialozích jsou bezesporu citoslovce. Takový Serbuan maut je proti němu lyricko-epická konverzačka. Nejdřív se nám hlavní postavy představí tím, že seřežou několik desítek vedlejších postav, potom se řežou chvíli mezi sebou navzájem a nakonec se ti, kteří přežijí, řežou s armádou vyšinutých magorů, aby se prořezali až k hlavnímu řezníkovi, kterého samozřejmě nakonec taky seřežou (i když jim tedy dá trochu zabrat, dědek jeden holohlavá). Pevně doufám, že jsem tímto svým komentem nevyzradil příliš mnoho ze zápletky a pointy a neochudil jsem tak nikoho o hodnotný umělecký zážitek. Řežbě zdar! P.S. "Líbila se mi scéna, kde hlavní typka si vezme na fight dvě cihly a kosí to." Díky uživateli SeBig za tuhle kulervoucí větu! Je to jedna z nejryzejších a nejlepších hlášek, kterou jsem na ČSFD četl, kam se hrabou nějaké zasvěcené intelektuální žvásty! ;-) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak tu mame dalsi kusok bezrozpoctoveho akcneho filmu. Ten typ kedy tvorcovia zohnali hercov a kamery a vybrali sa tocit do prvej opustenej budovy z ktorej ich hned nevyhnali. Tentokrat dostali celkom zmysluplny napad ako ospravedlnit to 86 minutove nepretrzite mlatenie sa postav navzajom. Nie je to nic originalne. Proste manik, ktory neznasa assassinov ich unasa a v uzavretom baraku ich nuti mlatit sa kym neprezije jeden jediny, ktoreho pusti. Nic nove podl slnkom, ale ma to zmysel. Kedze dost velku cast stopaze tvoria bitky, tak by z toho mohla byt aj nadpriemerna arenovka. Lenze nastali 2 podstatne chyby. V tom nulovom rozpocte sa nenasiel ani jeden gros na profesionalneho kameramana a choreografa. Takze bitky maju jednoduchu choreografiu obcas spestrenu nejakym tym akrobatickym kuskom tych schopnejsich bitkarov. Ale prevedenie bitiek je podpriemerne. Timing medzi supermi hrozny. Väcsinou nielen ze evidentne ku kontaktu nedoslo, ale vzhladom na smer kam v niektorych pripadoch protagonisti udierali ani dôjst nemohlo. K tomu vynaliezavy amatersky kameraman volí take chujske uhly kamery, ze to snad ani nie je mozne. Momenty v ktorych by aj slepemu doslo, ze sa superi pri bitkach nedotykaju sa snazi zachranit rôznymi prestrihmi. Nakoniec davam 2 hviezdicky za obcasne pôsobive akrobaticke kusky niektorych akterov. V tomto smere vladne Tim Man v ulohe Kida. Velmi schopny clovek, co dokazal v druhom Ninjovi, kde mal skvelu bitku s Adkinsom. Snad bude mat nabuduce stastnejsiu ruku pri vybere filmov. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Proč takové hodnocení?! Je sice pravda, že inspirace od ostatních akčních filmů je znát, ale pokud váš mozek byl ve stavu online, tak se opravdu vašemu hodnocení nedivím. // Akce je tady skoro plno a je parádní! Spousta soubojů, které mají nápaditou choreografii, je surová, často realistická, krvavá a drsná, navíc je doprovázena našlápnutou hudbou a odehrávají se v zajímavých interiérech, navíc je přehledná, takže nevím co víc chtít. Herecké obsazení úžasný, každý je něčím výjimečný! Nejvíc jsem fandil Messnerovi (Gabriel), neskutečný hlášky vypouštěl, potom Tim Man (Kid), ukázková choreografie, salta, kopy, luxus! Potom hlavní hrdinka je fajn, zbytek taky i když nedostane tolik prostoru, záporné postavy jsou super. Děj mi připomíná Zátah, ale já se bavil, působí to tajemně a zajímavě, všecko do sebe zapadá, takže námět mi vyhovuje. Má to svižné tempo, prostě typické akční zábavné béčko! // Občas některé pády působí směšně a trapně, např. když Messner střílel z kulometu a opět ten urychlený konec! // Nerozumím zdejšímu hodnocení, je to svižná akční zábavná jednohubka, na kterou se ještě minimálně jednou juknu. 8/10 ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

V dobe, kedy už aj v Kongu má každý juvenil svoje AKáčko sa šikmookí medzi sebou dusia a v oldschool štýle. Zovreté päste a vysoké kopy. A to vám poviem že výkop s trojitým riťbergerom tam vie bravúrne zmáknuť kdejaký kuchár. Keď však príde na strelné zbrane ťaman to uchopí ako panna kokot. Potom sa niet čo čudovať, že po katanách, mačetách či lešenárskych rúrkach idú ako po údenom. Druhá vec ktorá chytí za srdce asi každú romantickú dušu, je fakt že pri súboji na smrť každý ochotne vyčká kým sa postavíte či napravíte pokrčené tričko. Človek tak zrazu dostane chuť prezradiť svoj PIN kód i kolegovi, ktorý je v civile ochotný umlátiť Vás záhradnou hadicou pre dve thajské rupie (či co tam majú za čokoládové mince). Skrátka kúzelné miesto plné dôvery. Thajčania sú síce 200 rokov za vandammovským zlatým obdobím, ale má to jednu výhodu. Radšej budem kukať na Almarino bruško, než na rovný šilt obtĺstleho cigáňa, pretože toto je in teraz u nás. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Film je....? O čem vlastně film je....? Jo, film je o bandě nájemných vrahů a zabijáků, kteří jsou zavřeni v jedné místnosti, kde budou muset bojovat jeden proti druhému. Nejsilnější a nejchytřejší přežije a dostane se na svobodu. Ale opravdu tomu tak bude? 30% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Dobře vypadající primitivní arénovka ve velmi chudém prostředí, ale s nadprůměrnými fighty, což je to jediné, oč tu běží. Dějové zastávky fakt radši ignorovat, jakmile však dojde na souboje, kinetická kamera se přiblíží na dosah a je se na co koukat (v případě "chic" Ammary Siripong dvojnásob). ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Bitky od začátku do konce (občas i hodně dobrý bitky) , ideální film, ale ta kamera a pocit, že se to natáčelo u nás ve středisku to uplně zazdily. Hvězdička za Ammaru Siripong - pokoukáníčko. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Až na bitky úplně o ničem. Koukání usnadnila Ammara Siripong. A zde zmiňovaný Tim Man je opravdu borec. Nechtěl bych ho naštvat. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Úchylný thajský „generál Kong“ sa (netuším, či eroticky) vzrušuje pozeraním na zabíjanie vinných ľudí. Už pri stavaní bunkru musí byť človek dostatočne chorý, a rovnako v trochu lepšom svetle sú chorí aj thajskí filmotvorcovia. Čo vyprodukujú, stojí za pozretie aspoň raz. Nie je to detský karate tiger, kid, ninja. Je to predovšetkým špina, pot, tupé údery, živelnosť, pokriky, ktoré sprevádzajú surovú ukážku boja. I keď tu som mal miestami pocit až takého amaterizmu. Opäť je dôstojné spomenúť zásluhu prvotného hriechu menom Ong Bak. Vtedy uzreli ďaleké končiny Zeme, spásu thajského filmu a dovtedy neopozeraný martial arts. Thajčania povzbudení chválami už točia jedno za druhým, no zabudli robiť jednu podstatnú vec. Premýšľať, čo za príbeh vypustia von. Nemá najmenší zmysel hovoriť o deji, pri prednesených frázach je divákovi až pichľavo v zadku. V konečnom dôsledku aj samotný princíp bojov je tak v zaradenosti do deja smiešny, hoci choreograficky úžasný – hlavne Dieťa sa poriadne predviedlo. Takže thajské podarené bytie autistov a debilov v psychickom význame aj ženou, ktorá dúfam nie je muž. Bojovníci pozor, ostatní „danger zone“!! (videné 26.12.2012, DVDrip) ()

Reklama

Reklama