Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Recenze (163)

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla Top Gear USA poprvé, bylo to pro mě obrovské zklamání. Nebyl tam Clarkson, Hammond ani May, a navíc i humorem byl tohle takový chudý příbuzný. Naštval mě. I tak mi to nedalo, a po době jsem se na TG USA podívala znovu. Teď už ne jako na Top Gear, ale jako na pořad o autech, lepší než Autosalon, horší než TG. A překvapivě se mi TG USA líbil. Takový fajn pořad o autech na odpoledne. Že bych nedočkavě očekávala každý premiérový díl, to se asi nestane, ale když nebudu mít co dělat, tak se na TG USA určitě ráda kouknu.. I když Adam Ferrara mi tam nesedí dodnes a Rutledge a Tanner jsou lepší. Jenže Jeremy, Richard a James jsou MILIONKRÁT lepší a nikdy se nedají nahradit :). Takže TG USA radši doopravdy nebudu brát jako Top Gear. 75% ()

hirnlego

všechny recenze uživatele

Zatím jsem vydržela asi 5 minut, pak mou pozornost zaujala šmouha na stropě. Snad kdyby tím provázel jiný Ferrara s kamarády... 8-) ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Půjčit si kameramana a emulovat záběry? Pro Američany "no problem". Okopírovat nápady z britského originálu? Hračka. Ale Top Gear stojí a padá se třemi zlobivými kluky. Ti se naklonovat nedají. P.S. Pokud by to jednou s tím klonováním vyšlo, chci Jeremyho domů. I saw him first:) ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Když dva dělají totéž, není to totéž. Licencování funguje možná u hamburgerů, ale u kultovních pořádů ZÁSADNĚ ne. Nechápu, že z celého USA vybraly zrovna takové tři bobánky. Snad bylo všem jasné, že značku TOP GEAR dělají hlavně ksichty a ne auta. Můžete předvést jakékoliv auto, ale když ho prezentuje debil, je to k ničemu. Jak to zpívá Svěrák v té své písni? Nepřestávááám se divit světu... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Stejně jako triko z Holešovické tržnice se čtyřmi pruhy a nápisem Adudas není Adidas, tak Top Gear USA není britský Top Gear. Víc nemám co dodat. * ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Normálně by to bylo za dvě hvězdy, ale jelikož se jedná o totální kopii britského originálu (****) beze špetky inovace, která navíc postrádá jakýkoli vtip a hravost, tak uberu ještě jednu. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Americká verze Top Gearu už opravdu není tak vtipná. Prostě ta trojice britských moderátorů se trumfnout nedá. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak to doopravdy funguje s těmi všemi americkými remaky britských pořadů/seriálů, jestli Američani potřebují licenci (začínám totiž o tom pochybovat) nebo jde čistě o plagiát. Moderátoři se hodně snaží napodobovat pány z britského originálu, ale vyznívají skutečně trapně. Ale když si odmyslíme původní verzi, tak máme docela slušný motoristický pořad. Ale název, logo a hlavně The Stig jako hlavní symbol té původní verze... a to prostředí je čistě okopírované? I přesto se to dá snést. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Nechápu komentáře, které nadávají na kopírování britského originálu. Je to licencovaný pořad, tudíž se všemi náležitostmi originální licence Top Gearu. Je jasné, že americká verze nedosahuje kvalit britského Top Gearu (navíc je o třetinu kratší), ale v období, kdy má britský Top Gear pauzu mezi sériemi, je US verze ideální a zcela neškodnou motoristickou seriálovou výplní. Tanner s Adamem jsou fajn, Routledge lehce zaostává, ale i on dokáže pobavit. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Bohužel, americké variantě nejlepšího motoristického pořadu se ani z části nepovedlo zachytit onoho zábavného ducha, na kterém stojí a padá originál. První série je hlavně o hledání identity, zatímco druhá, ve které už si tvůrci rozmysleli, že nechtějí být jen čistokrevnou kopírkou, jasně dokazuje, že v americkém prostředí to prostě nemůže pořádně fungovat. Neslaní a nemastní moderátoři a výzvy které ačkoliv místy zavání zábavností umlátí nudná omáčka okolo. Pro Američany možná dostatečná porce (pořád lepší než ostatní produkty televizního vysílání), nicméně já raději volím originál. ()

ArsenalEagle odpad!

všechny recenze uživatele

Vím, Britský TG se překonat nedá, ale pokud to 4 pětiny diváků spíš odpuzuje, tak na tom něco bude.. Ten humor je tak arogantní, nesmyslný a blbý, že mi to je až k pláči.. 20% za někdy lepší chvilky.. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Úplný průšvih to není, ale v žádném případě a to ani z 50% nedosahuje kvalit britského Top Gearu. Holt, originál se nezapře. ()

mikinhoo odpad!

všechny recenze uživatele

Originál je jen jeden. Trapná napodobenina skvělého pořadu pro hnusný tlustý Američany, kteří nechápou kvalitní britský humor, a proto vymýšlejí obdobné pí... skoro ke všemu, co se natočí mimo jejich území. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

viděl jsem v letním suchu po dlouhé době díl a veliká bída.Jako pořad o autech je to celkem OK,protože takových jsou stovky,ale vzhledem k tomu,že se to jmenuje Top Gear a srovnání s originálem se neubrání je to těžký průser.Nesympatická hlavní trojice by se ještě dala přežít,ale ten humor tam (pokud se to tak dá nazvat)je hodně slabej i na ameriku... ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Spíše mi to příjde jako hodně nepovedená parodie na TOP gear! V podstatě tohle americké trio zkouší napodobovat to trio britské a vůbec jim to nejde! Přehrávají, protože jsou špatní herci a popravdě bych to nesledoval i kdybych byl americký patriot a na zdi měl americkou vlajku a permanentku do KFC. :D ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

A je to tu zase. Amíci nemohli ustát, že ti britský hajzlíci mají slavný pořad Top Gear. A co udělali? Udělali si svoji verzi, která je plná debilního humoru s debilními lidmi. ()

Reklama

Reklama