Reklama

Reklama

Superhvězda Superman

  • USA All-Star Superman
Ukázka z filmu

Lex Luthor, plný hněvu a žárlivosti, spřádá rafinovaný plán, jak zabít muže z oceli – a ten plán funguje. Superman je otráven sluneční radiací a umírá. V týdnech, které mu zbývají, chce naplnit své životní sny, především odhalit svou skutečnou identitu Lois Laneové. Pak ale Luthor vyhlásí svůj konečný plán na ovládnutí světa, v němž mu žádný hrdina nemůže zabránit. Supermanovy síly slábnou, přesto se ale dává do strhující a smrtící bitvy s Luthorem, která může znamenat konec největšího ochránce země. Tento ohromující a napínavý původní animovaný film DC Universe je provázen hlasy Jamese Dentona, Anthonyho LaPaglii, Christiny Hendricks a Eda Asnera. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (64)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Lex Luthor otrávil Supermana, a teď čeká, až zemře. Než se s ním ještě jednou naposledy utká (?!?), musí si Clark Kent potykat s mnoha komiksovými zloduchy a vyřešit nejednu lapálii. Takže ten snímek mohl mít klidně 25 minut, místo toho je ale uprostřed několik příběhů, které dokládají, jak moc bude Zemi muž z oceli chybět. No co si budeme říkat, špatné to nebylo... ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

No žádná výhra tento Superman není, ale po dlouhé době na nás hodili z DC něco koukatelného na direct-2-dvd. Největším problémem byla velká roztříštěnost a epizodičnost, kterou jsem opravdu nepobíral (prý pozůstatek "rozkapitolování" v papírové předloze). Pár soubojů naštěstí nebylo úplně směšných a tak se občas dalo na tento animovaný skvost dívat se zájmem. 50 % ()

Reklama

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Na mě je první polovina filmu až moc romantická, kdy se mimochodem dozvíme fakt cool věci z astrofyziky, které superman zná a ovládá (klíč z hvězdy, krmení "mazlíčka" slunci). Ale jinak je film v podstatě nudný, i když jsou tady bojové scény, dále některé záležitosti se vyřeší sami během chvilky (dvě postavy ze Supermanovy planety jak náhle se objevily, tak náhle zmizely - zbytečná účast) a nepochopitelné vylepšení už tak božských schopností, které nejen Superman využívá. Naopak se mi líbil vědátor Luthor, ale ten závěr... ()

VvV14 

všechny recenze uživatele

Superman je superhvězda. A tento kousek vůbec není špatný. Kresba tak jak má být, scénář nebyl nudný, i když se film tváří dost vážně. Jen mi trochu vadil chaos v ději, takže sem musel víc přemýšlet nad tím co se vlastně stalo, než sledovat co se děje právě teď. podle mě se tento animák řadí k těm hodně dobrým. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Napoprve se mi tento Superman moc nelibil. Neorientoval jsem se, neznal jsem postavy (pribeh je defacto slepenec epizod z asi 12ti sesitu)... Ale napodruhe jsem zjistil, ze to neni tak podstatne, a zacal si vsimat spolecne linky, tedy vedomi toho, ze Superman umira od sameho zacatku, a vyloupl se prede mnou vpodstate dost smutny film, na pomery animaku. Pribeh o hrdinstvi, odpusteni, nenavisti i prozreni. Pokud prekousnete tu "asijskou" animaci, kterou DC nevim proc porad preferuje a je videt hlavne na monstrech a tvarich, zjistite ze je to jeden z mala Supermanu, ktere maji fakt emotivni presah. Akce tu sice je, ale neni to jen o ni. A to jsem pochopil prave az napodruhe. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

  • All Star Superman je dvanáctou sérií comicsu od společnosti DC Comics představujícího Supermana, která vycházela od listopadu 2005 do října 2008. (JasonCZ)

Reklama

Reklama