Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický magazín pro kutily a zahrádkáře aneb Co všechno chcete vědět o bydlení, zahradě a chalupě, ale nevíte, kde se na to zeptat. Receptář prima nápadů je pro všechny diváky, kteří se zajímají o své bydlení, tráví svůj volný čas na chatách a chalupách či se starají o zahradu. Publicistický pořad přináší řadu praktických rad a návodů včetně bohatého obrazového materiálu.

Receptář prima nápadů si v letošní sezoně připravil pro diváky celou řadu nových stálých rubrik. Těšit se tak mohou na zahrádkářskou poradnu, kterou je provedou Ludmila Dušková a Jan Kopřiva, na inspirující tvoření s Šárkou Rooyou nebo veterinární poradnu s doktorkou Míšou Riedlovou. Rozmanitost témat přinese i Listárna, která kromě botanických dotazů zodpoví i ty stavební, veterinární nebo rostlinolékařské. Samozřejmě nebudou chybět ani oblíbené soutěže a pořadem bude i nadále provádět sympatický moderátor Oldřich Navrátil. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

Radek99

všechny recenze uživatele

Doktor filosofie Přemek Podlaha prezentuje Čechy, Moravany a Slezany coby národy kutilů a lidových vynálezců a jako takový je jeho pořad naprosto nehodnotitelná záležitost. Ze strany jedné traktát o smyslu života, z druhé pak televizní selanka pro postproduktivní generace. A teď si z toho, diváku, vyber... ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Jedna velká reklama na prášky, doplňky stravy, nářadí a substráty. Cenných rad a nápadů je tam opravdu pomálu, což je u pořadu tohoto typu celkem zásadní nedostatek. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

PhDr. Přemek Podlaha je priekopníkom, pionierom, v oblasti relácií, ktoré sú prioritne zamerané na domácich kutilov, nadšených záhradkárov, proste zručných divákov, čo svoj voľný čas trávia aktívnym odpočinkom. Už od roku 1987 sa pán Podlaha podieľal na projekte "Receptár", ktorý bol pravidelne vysielaný Českou Televíziou. Od roku 2001 prešiel ku konkurenčnej, komerčnej TV Prima, ale obsah jeho relácie zostal prakticky rovnaký. Publicistický magazín pre kutilov a záhradkárov alebo Čo všetko chcete vedieť o bývaní, záhrade a chalupe... "Receptár prima nápadov". * ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Paní Jana nám poslala jabko. Ale jaký jabko! Pohleďte, jabko od paní Jany. To je teda jabko. Paní Jano, děkujeme vám za zaslané jabko a recipročně posíláme kalendář, dle kterého zcela jasně pochopíte, kdy nejlépe sklízet jabko. Přema od časů, kdy sázel na zahradě mrtvé ukrajince, překonal problém se sliněním a fifláním prostě tím, že si nechal poupravit protézu. A od té doby může opět fundovaně poradit hlínožroutům, jak na to. Pro cílovou skupinu patrně přínosný projekt. Jste-li tedy jedinec, který nutně potřebuje z petky a vysloužilého žehlicího prkna vytvořit drenážní jímku, nenechte se prosit a pohleďte na bednu. Za pár let se řešení zajisté dočkáte. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

jestliže se radí v normě, proč ne, ale jestli že se radí jak vyrábět brikety na zátop z pet lahví, tak jednoznačně NE! Nehledě na úpravu poslední doby v podobě nechutného telešopingu a prodaktplejsmentu. Hnus ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Tento pořad má své opodstatnění, ovšem už se nesmírně opakuje. Vynálezy místních domácích kutilů, z jejichž zlepšováků pak jde plastickým chirurgům hlava kolem, mě nějak neoslovují. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vlastně bych chtěl Přemkovi poděkovat za přispění k mému krásnému dětství. Kdykoli se totiž v neděli po svátečním obědě obývákem rozezněl povzdech, že "sousedovic Toníček nemá žádný koníček", mazal jsem ven, i když tam třeba trakaře padaly. ()

Rembrant odpad!

všechny recenze uživatele

Peklo nedělního odpoledne, když jsem uslyšel znělku tohoto "pořadu". V nejlepším se má přestat, to bohužel asi Přemet Prkenná Podlaha neví. Ještě, že je ovladač vždycky blízko po ruce. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nekonečný pořad nesmrtelného Přemka Podlahy pro zahrádkáře. "Konev má jen 13 otvorů a šetří vodou." :D ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. | Vzpomínám si na epizodu, kde si nějaký kutil postavil na zahradě svojí vlastní železnici lidských rozměrů, takže odpad! si to nezaslouží. Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 30% (1*) | ()

FFilipCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Přemet už by měl jít do důchodu, zahrabat se někde na svý zahrádce nebo na chajdě a užívat si toho majlandu, kterej vyrejžoval z Receptáře. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nekonečný pořad pana Přemka Podlahy.. Dříve se mi skutečně líbilo jak radí a zajímá se o zahradu či nějákou lehkou architekturu... Bohužel jsem vystudovala zemědělskou střední obor zahradník a některé rady shledávám za stupidní. Přijde mi ,že tento pořad by se dal udělat lépe a s větší noblesou a třeba i jiným moderátorem. Né nadarmo si naši komici dělají p**el z tohoto pořadu. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Za celé ty dlouhé roky, co se tenhle pořád vysílá, mě nedokázal absolutně ničím zaujmout. Věřím ale, že jsou lidi, kterým se ty rady hodí. (998.) ()

kajas odpad!

všechny recenze uživatele

Nenávidím Podlahu jako takového, nenávidím nedělní obědy, protože u nás tento pořad z nepochopitelných důvodů běží každičký týden. Už to zruš, Primo! ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Tak normálka, celkem nudný pořad k žehlení prádla či k uspávání hadů. Nebýt těch reklam na léky pro prduchy a důchodce, dozvěděl by se člověk třeba i to, jak z trubky, kyblíku a špendlíku sestavit sekačku na trávu. Navíc mi přijde, že několik dílů natočili s Přemkem i po jeho smrti. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Popravdě se mi o něco více líbí Loskuták. Tady mají taky celkem užitečné rady, ale podávájí to naprosto fádním a nezajímavým způsobem. A především nemám rád vůbec Podlahu. Naprosto nesympatickej. 25% ()

Reklama

Reklama