Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický magazín pro kutily a zahrádkáře aneb Co všechno chcete vědět o bydlení, zahradě a chalupě, ale nevíte, kde se na to zeptat. Receptář prima nápadů je pro všechny diváky, kteří se zajímají o své bydlení, tráví svůj volný čas na chatách a chalupách či se starají o zahradu. Publicistický pořad přináší řadu praktických rad a návodů včetně bohatého obrazového materiálu.

Receptář prima nápadů si v letošní sezoně připravil pro diváky celou řadu nových stálých rubrik. Těšit se tak mohou na zahrádkářskou poradnu, kterou je provedou Ludmila Dušková a Jan Kopřiva, na inspirující tvoření s Šárkou Rooyou nebo veterinární poradnu s doktorkou Míšou Riedlovou. Rozmanitost témat přinese i Listárna, která kromě botanických dotazů zodpoví i ty stavební, veterinární nebo rostlinolékařské. Samozřejmě nebudou chybět ani oblíbené soutěže a pořadem bude i nadále provádět sympatický moderátor Oldřich Navrátil. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

Radek99

všechny recenze uživatele

Doktor filosofie Přemek Podlaha prezentuje Čechy, Moravany a Slezany coby národy kutilů a lidových vynálezců a jako takový je jeho pořad naprosto nehodnotitelná záležitost. Ze strany jedné traktát o smyslu života, z druhé pak televizní selanka pro postproduktivní generace. A teď si z toho, diváku, vyber... ()

haWranka

všechny recenze uživatele

Co si pamatuju, tenhle pořad vyvolával u nás doma hádky. Taťka na to chtěl koukat kvůli zahrádkaření, mamka diplomaticky odcházela z místnosti a já hysterčila, že na tohle teda rozhodně koukat nebudeme. Prohrávala jsem, prohrávala, ale nakonec jsem uspěla! Asi to nebude ani tak mými argumenty, že "to všechno už stejně znáš nebo si to můžeš přečíst na netu", ale tím, že díl od dílu je tenhle pořad zbytečnější a trapnější. Ani vševědoucí Přemet Prkennápodlaha to nezmění... ()

Reklama

Braddy

všechny recenze uživatele

Popravdě mě už delší dobu udivuje, že se na Česko-Slovenské FILMOVÉ databázi hodnotí pořady typu Receptář, o vaření, nebo zpravodajství. Upřímně, co na tom hodnotíte? "Herecký výkon" moderátora? "Výpravu" studiových kulis? Scénář, kameru, režii?? IMHO já bych tyto druhy televizních pořadů z CSFD zcela vyjmul a nechal zde jen ty televizní počiny, které mají alespoň nějaký umělecký záměr. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

PhDr. Přemek Podlaha je priekopníkom, pionierom, v oblasti relácií, ktoré sú prioritne zamerané na domácich kutilov, nadšených záhradkárov, proste zručných divákov, čo svoj voľný čas trávia aktívnym odpočinkom. Už od roku 1987 sa pán Podlaha podieľal na projekte "Receptár", ktorý bol pravidelne vysielaný Českou Televíziou. Od roku 2001 prešiel ku konkurenčnej, komerčnej TV Prima, ale obsah jeho relácie zostal prakticky rovnaký. Publicistický magazín pre kutilov a záhradkárov alebo Čo všetko chcete vedieť o bývaní, záhrade a chalupe... "Receptár prima nápadov". * ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Legendární a legendami opředený pořad, který začal jako magazín spolku zahrádkářů a končí jako nejpropracovanější teleshoping v Čechách, a to s drtivou sledovaností a úspěšností u spotřebitele. Co se v neděli v pořadu odvysílá, již v pondělí se v obchodech prodává jak na běžícím pásu! Skláním se obdivně nad Podlahovým celoživotním dílem....100% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama