Reklama

Reklama

Sentó šódžo: Či no tekkamen densecu

  • Japonsko 戦闘少女 血の鉄仮面伝説 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rin je nesmělá a introvertní školačka, kterou spolužačky šikanují. V den svých šestnáctých narozenin se však dozví, že její otec je mutantem z prastaré rasy původních obyvatel Japonska, což z ní činí pokračovatelku dávného klanu a taktéž mutantku. Projeví se na ní její zvláštní schopnosti - ruka se jí přemění v obří pařát s vystřelovacími lanky. Vzápětí je jejich příbytek přepaden ozbrojeným komandem likvidujícím mutanty a během přestřelky jsou zabiti oba rodiče hlavní hrdinky. Ta si to na oplátku vyřídí s celým komandem. Posléze se dostane do společenství dalších zástupců dávného rodu a stane se členkou jednotky mutantů, s kterou se připravuje na chystanou válku proti lidem... (Filmmaniak)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (15)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Traja predstavitelia japonskej akčno-hororovej gore vlny Iguchi, Nishimura a Sakaguchi (k úplnej dokonalosti chýba snáď už iba Naoyuki Tomomatsu) spojili svoje režisérske sily v ďalšom bizarnom splatteri, spadajúcom do tejto kategórie s názvom Mutant Girls Squad. So scenárom si evidentne nikto moc nelámal hlavu, no ako sa od takéhoto divokého spojenia nakoniec aj dalo čakať, hore menovaní páni sa s tým moc nesrali a nechali tu ľudí umierať ako na bežiacom páse a krv striekať v gejzíroch. Príbeh a postavy (ritná píla rulez) sú poriadne uletené... možno až príliš a film tak miestami pôsobí trochu zbrklo... ()

Lorge 

všechny recenze uživatele

Z počátku slušná japonská úchylárna,která vypadá, jakoby ji vyprodukovala asijská pobočka TROMy, což potvrzuje nejen hromada krve a jiných gore věcí, hromadné vraždění nbevinných weird způsoby (přeměna pekařky na obří bagetu), nebo skutečně "speciální" schopnosti, jako řitní pila, nebo prsní čepele. Ale druhá polovina už znatelně ztrácí dech, a špatná (rozuměj neexistující) choreografie akčních scén už jen doráží tuhle, z počátku slibně vyhlížející úchylárnu, do průměrných dvojkových hlubin. ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Než plnohodnotný film to skôr pripomína akési cvičenie ktoré si trojica režisérov vymislela niekde pri kávičke a každý z nich tam napchal čo ho napadlo. Výsledok je nadupaný, vysoko bizarný a zábavný ale úplne-úplne bezduchý. Story o príslušníkoch akejsi novej rasy ktorých normálni ľudia nenávidia je fakt vycucaná a nie z prstu ale iného orgánu. Chýba mu skrátka čokoľvek o čo sa dá nejako oprieť. Ale hromada strelených gore efektov v neutíchajúcom tempe zaručuje že sa človek nenudí. Príslušníčky ( až na streleného transvestitného kápa sú to samé ženy ) "novej rasy" majú podobne ako X-Meni nejaké tie užitočné špeciálne schopnosti, napr. motorovú pílu vychádzajúcu zo zadku, samurajské meče z prsníkov či miniatúrne ruky z uší. Nishimura s Iguchim vyťahujú svoje typické vizuálne tromfy aj hercov vo vedlajších roliach ( napr. Asami ) aj keď tu nie všetko funguje tak ako by to teoreticky mohlo. Chápadlo strčené do riti a vychádzajúce ústami, to isté s mečom a kvantá podobných blbiniek podporených litrami červenej malinivky a vtipne zmasakrovanými chudákmi. Vrcholom gore snaženia je tu scénka v ktorej sa dievča s ceckomečmi a dievča s riťopílou navzájom omylom pozabíjajú, čo je dokonale absurdné a srandovné. Ako vravím, skôr cvičný experiment než plnohodnotný film, aj tá hudba ( Kou Nakagawa, Nishimurov dvorný skladateľ ) sú len okaté variácie na predchádzajúce počiny. Beriem to ako prípravu na niečo čo má prísť ( TGP2 ). ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tohle je teda megašílená superujetost která nemohla vzniknout nikde jinde ve vesmíru než právě v japonsku.. Tokyo Gore Police zůstává sice stále zdaleka neporaženo, ale už to má rozhodně vyšší technickou úroveň a výživnější nápady než Machine Girl... Hodně je na tom znát, že v kolonce režisér se mačkají hned tři jména, z nichž každý se evidentně snažil ze všech sil vmáčknout tam ten svůj úchylný nápad a ve výsledku je to takový nesourodý slepenecký mix který je ve své kreativitě tak trochu sám proti sobě. Taky by to chtělo nějáké ty yeny navíc aby se některé věci dotáhly a některé hrany srazily....... No, abych to dál neprotahoval-Je to šílená zábava a nevídaná pakárna, která je ale zároveň hrozně roztěkaná, nesourodá a možná už moc pakošská. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Japonci a jejich varianta na X-Meny.No tady to jsou spíš X-Womenky.Snímek se veze ve stylu filmu Machine girl.A pokud jsem psal,že Machine girl je krvavá šílenost a ulítlost,tak tenhle flák je ještě mnohem víc krvavější(Machine girl-počet obětí 25,tady je to nejmíň 2krát tak víc) a šílenější.Tolik WTF scén jsem v jednom filmu dlouho neviděl(za všechny zmíním jen jednu-motorovka čouhající z prdele-to se přece jen tak nevidí)Jenže čeho je moc toho je příliš.Po včerejšku to můj chlastem otupělej mozek vůbec nepobíral co se tam děje.Krvavý a šílený je to dost,ale hlavně mi to připadlo extrémně trapný.Za mě je to mezi odpadem a 1 hvězdou.Ale jelikož jsem na to přes polovinu filmu čuměl s otevřenou tlamou(nechápu kam ty Japka na ty nápady chodí),tak si myslím že tu 1 hvězdu si to zaslouží.Proto varuju,že případné shlédnutí tohoto snímku je na vlastní nebezpečí. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama