Reklama

Reklama

Sentó šódžo: Či no tekkamen densecu

  • Japonsko 戦闘少女 血の鉄仮面伝説 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Rin je nesmělá a introvertní školačka, kterou spolužačky šikanují. V den svých šestnáctých narozenin se však dozví, že její otec je mutantem z prastaré rasy původních obyvatel Japonska, což z ní činí pokračovatelku dávného klanu a taktéž mutantku. Projeví se na ní její zvláštní schopnosti - ruka se jí přemění v obří pařát s vystřelovacími lanky. Vzápětí je jejich příbytek přepaden ozbrojeným komandem likvidujícím mutanty a během přestřelky jsou zabiti oba rodiče hlavní hrdinky. Ta si to na oplátku vyřídí s celým komandem. Posléze se dostane do společenství dalších zástupců dávného rodu a stane se členkou jednotky mutantů, s kterou se připravuje na chystanou válku proti lidem... (Filmmaniak)

(více)

Recenze (15)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ak by toto videl Bryan S. - nikdy by sa už do filmárčiny nepustil. J - vykrádačka , so všetkým , čo k tomu patrí ( digiblood / flashfight...lomené miliónom ...blah ) Pravdepodobne sa nevedia zbaviť H - prievanu , ktorý riadi Európa , keďže tu kvitne viac a viac " H - potentátov " tak si odbehnú pre už dávno použitý scenár do zámoria , premodelujú ho do školácky naivnej formy , na réžisérsku stoličku nemajú... nahodia hybrid režim námetu - a je to. Ak chcú ale zlomiť vlny, tak to vyzerá na prehodnotenie nových časov. Vkus sa zmenil a s ním aj divácka výdrž . Že nepokojnej 16ke zmutuje ruka na " KILLMACHINE " to je už dávno strávené. V poslednej dobe sú to neuveriteľne neuveritené pokusy o neviem čo. Ale bodíky viem za čo - za grotesktné FX nápady , ktoré im nedokážem ( síce z nich už unavená ) uprieť. Blbinka na raňajky vo vlaku . ()

petero 

všechny recenze uživatele

Hehe. Inšpirácia X-Men je jasná. Gore v pohode, scenár tiež, nuda nehrozila, absurdnosti podarené no opäť ako pri Vampire Girl vs. Frankenstein Girl ničím zaujímavé. Režisérov Tokyo Gore Police ostal neprekonaný. Next - Meatball Machine. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

kozaté mutantky slaví jako již tradičně úspěch, troufám si tvrdit, že tyhle X(X)-(Wo)Men svou bizarností vyrovnávají krok s robogeishou a sklízí krom nepsaného titulu krále festivalu i 80% od jeho hrdého pořadatele. [5. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Japonci a jejich varianta na X-Meny.No tady to jsou spíš X-Womenky.Snímek se veze ve stylu filmu Machine girl.A pokud jsem psal,že Machine girl je krvavá šílenost a ulítlost,tak tenhle flák je ještě mnohem víc krvavější(Machine girl-počet obětí 25,tady je to nejmíň 2krát tak víc) a šílenější.Tolik WTF scén jsem v jednom filmu dlouho neviděl(za všechny zmíním jen jednu-motorovka čouhající z prdele-to se přece jen tak nevidí)Jenže čeho je moc toho je příliš.Po včerejšku to můj chlastem otupělej mozek vůbec nepobíral co se tam děje.Krvavý a šílený je to dost,ale hlavně mi to připadlo extrémně trapný.Za mě je to mezi odpadem a 1 hvězdou.Ale jelikož jsem na to přes polovinu filmu čuměl s otevřenou tlamou(nechápu kam ty Japka na ty nápady chodí),tak si myslím že tu 1 hvězdu si to zaslouží.Proto varuju,že případné shlédnutí tohoto snímku je na vlastní nebezpečí. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Traja predstavitelia japonskej akčno-hororovej gore vlny Iguchi, Nishimura a Sakaguchi (k úplnej dokonalosti chýba snáď už iba Naoyuki Tomomatsu) spojili svoje režisérske sily v ďalšom bizarnom splatteri, spadajúcom do tejto kategórie s názvom Mutant Girls Squad. So scenárom si evidentne nikto moc nelámal hlavu, no ako sa od takéhoto divokého spojenia nakoniec aj dalo čakať, hore menovaní páni sa s tým moc nesrali a nechali tu ľudí umierať ako na bežiacom páse a krv striekať v gejzíroch. Príbeh a postavy (ritná píla rulez) sú poriadne uletené... možno až príliš a film tak miestami pôsobí trochu zbrklo... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

I Japonci mají své X-meny, respektive X-Womenky. A je snad jasné, že mnohem krvavější. Hektolitry krve stejně jako přebujelá fantazie tvůrců a maskérů a řádná dávka ujetého humoru, je již tradiční proprietou dalšího ulítlého krvavého japonského splatteru. Aneb všechno lítá, co tělo má. Třešničkou na dortu pak již tradičně rajcovně uřvaná Asami v krátké zápoorné roličce s nádherným skonem. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tohle je teda megašílená superujetost která nemohla vzniknout nikde jinde ve vesmíru než právě v japonsku.. Tokyo Gore Police zůstává sice stále zdaleka neporaženo, ale už to má rozhodně vyšší technickou úroveň a výživnější nápady než Machine Girl... Hodně je na tom znát, že v kolonce režisér se mačkají hned tři jména, z nichž každý se evidentně snažil ze všech sil vmáčknout tam ten svůj úchylný nápad a ve výsledku je to takový nesourodý slepenecký mix který je ve své kreativitě tak trochu sám proti sobě. Taky by to chtělo nějáké ty yeny navíc aby se některé věci dotáhly a některé hrany srazily....... No, abych to dál neprotahoval-Je to šílená zábava a nevídaná pakárna, která je ale zároveň hrozně roztěkaná, nesourodá a možná už moc pakošská. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Další bizarní šílenost z kuchyně od tvůrců Tokio gore police. Bizarními situacemi se zde nešetří, hlavní trojice Mutant girls squad jsou krásné holčičky, akce je kolikrát fakt bizár, ale většina gore scén byla udělána na počítači a tady je to sakra vidět a na to já moc nejsem. Škoda, kdyby to mělo tu pravou splatterovou nálož, tak bych šel o hvězdičku výš. ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

první půlka je zábavná, klasická japonská úchylařina se spoustou vraždění, digitální krve a špatných kostýmů. Ale v druhé polovině se to začne kazit, zábavy ubývá a ty přestřelené píčovinky okolo byly už i na mě trochu moc.. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Než plnohodnotný film to skôr pripomína akési cvičenie ktoré si trojica režisérov vymislela niekde pri kávičke a každý z nich tam napchal čo ho napadlo. Výsledok je nadupaný, vysoko bizarný a zábavný ale úplne-úplne bezduchý. Story o príslušníkoch akejsi novej rasy ktorých normálni ľudia nenávidia je fakt vycucaná a nie z prstu ale iného orgánu. Chýba mu skrátka čokoľvek o čo sa dá nejako oprieť. Ale hromada strelených gore efektov v neutíchajúcom tempe zaručuje že sa človek nenudí. Príslušníčky ( až na streleného transvestitného kápa sú to samé ženy ) "novej rasy" majú podobne ako X-Meni nejaké tie užitočné špeciálne schopnosti, napr. motorovú pílu vychádzajúcu zo zadku, samurajské meče z prsníkov či miniatúrne ruky z uší. Nishimura s Iguchim vyťahujú svoje typické vizuálne tromfy aj hercov vo vedlajších roliach ( napr. Asami ) aj keď tu nie všetko funguje tak ako by to teoreticky mohlo. Chápadlo strčené do riti a vychádzajúce ústami, to isté s mečom a kvantá podobných blbiniek podporených litrami červenej malinivky a vtipne zmasakrovanými chudákmi. Vrcholom gore snaženia je tu scénka v ktorej sa dievča s ceckomečmi a dievča s riťopílou navzájom omylom pozabíjajú, čo je dokonale absurdné a srandovné. Ako vravím, skôr cvičný experiment než plnohodnotný film, aj tá hudba ( Kou Nakagawa, Nishimurov dvorný skladateľ ) sú len okaté variácie na predchádzajúce počiny. Beriem to ako prípravu na niečo čo má prísť ( TGP2 ). ()

Lorge 

všechny recenze uživatele

Z počátku slušná japonská úchylárna,která vypadá, jakoby ji vyprodukovala asijská pobočka TROMy, což potvrzuje nejen hromada krve a jiných gore věcí, hromadné vraždění nbevinných weird způsoby (přeměna pekařky na obří bagetu), nebo skutečně "speciální" schopnosti, jako řitní pila, nebo prsní čepele. Ale druhá polovina už znatelně ztrácí dech, a špatná (rozuměj neexistující) choreografie akčních scén už jen doráží tuhle, z počátku slibně vyhlížející úchylárnu, do průměrných dvojkových hlubin. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Tady se opět nezapře Japonská škola nesmyslů a parodií na vše,jenže jim to opravdu šlape a já se opět nenudil.Vypnout a koukat na bizardnosti všeho druhu,které opravdu v jiných filmech těžko uvidíme. ()

Reklama

Reklama