Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve je podvodník a zlodějíček, který jednou prodává extázi, jindy krade motorky a vybere vám peněženku, i když zrovna ležíte na zemi a potřebujete pomoct. Sky je holka, která se ráda sází sama se sebou a poslední dobou trochu šlapala chodník, aby vydělala na soudní výlohy pro svého přítele. Steve chce s bývalým parťákem z vězení provozovat noční klub a věří, že bude ohromně úspěšný. Sky zbije její přítel, za to, že se prodávala na ulici. Steve rozhodně neplánuje s někým chodit a odjede do Francie. (Pafl)

(více)

Recenze (6)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Motto: Nevěř chlapům ve slipech - vypadají jak přerostlí kojenci a nezřídka se tak i chovají... Důkazem budiž jakýsi belgický Sean Penn s vlasovým stylingem Bonham Carter, jež vévodí všemu, co je zde, krom žánru, pokleslé... namátkou - pokleslé ženštiny, pokleslá hudba, pokleslé výrazy, pokleslé dialogy, pokleslá image, pokleslý sedmdesátkový look... jednoduše - pokleslý vkus. ()

Reklama

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Také se mi líbily rybičky a udivují mě skokanky do výšky, jinak ale nic víc. Sesumíroval jsem si v hlavě komentář, který byl bohu žel/dík skoro stejný jako u mat.ilda*: "pokleslé ženštiny, pokleslá hudba, pokleslé výrazy, pokleslé dialogy, pokleslá image, pokleslý sedmdesátkový look... jednoduše - pokleslý vkus". Snad jen před přídavným jménem "pokleslý" bych použil "nehezký" a uvedl další položky do seznamu. A celkový dojem: celková bezradnost. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoct, já tentokrát nesdílím zdejší nadšení, ale možná to bude tím, že jsem už od Felixe viděla Broken Circle Breakdown, který mně daleko víc sednul. Tady jsem měla pocit, jako když se pohybuji v nějaké mlze a obě postavy byly pro mě těžko uchopitelné. Steve se Sky na tom byli zřejmě podobně, protože z celého příběhu vyplynulo, že ani oni nevědí, co se svým zpackaným životem udělat, jaké jsou jejich skutečné pocity k sobě navzájem, ačkoliv tam byl jeden moment u bazénu, kde byl Steve ponořený pod vodou a Sky mu něco říká. Tam jsem chvíli zajásala, že jsem snad tu pointu konečně našla, ale výsledný dojem byl opravdu slabší ()

worth 

všechny recenze uživatele

Prvý film od výborného flámskeho režiséra Felixa Van Groeningena. Po prvom pozretí som váhal s najvyšším hodnotením, mal som trocha problém to všetko prežuť (najmä kvôli mojej averzii voči samodeštruktívnym ľuďom). Potom som začal prekladať titulky a pri ďalšom pozretí a podrobnom prechádzaní vynikajúcich dialógov sa mi film a najmä fascinujúce postavy, hoc niektoré sprvu trocha šli na nervy, dostali pod kožu a veľmi som si ich obľúbil. Van Groeningen prináša skvelé príbehy a vie ich aj krásne vyrozprávať. "He's got what it takes to be a legend." ()

Reklama

Reklama