Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj filmu nás zavede na jih Francie, kde žije spokojeně Marc se svou rodinou. Marc pracuje jako realitní agent a při jednom prodeji potkává neznámou okouzlující ženu. Tato záhadná žena mu připomíná dívku Cathy, do které byl zamilovaný jako dvanáctiletý chlapec, kdy ještě žil v Alžírsku zmítaném válkou o nezávislost. Po společně strávené noci tajemná žena zmizí a Marca se zmocní pochybnosti o její skutečné identitě, je-li to opravdu jeho dětská láska Cathy či nikoli. Pouští se tedy do pátrání… (Aurorka)

(více)

Recenze (2)

claudel 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neměl takové potíže s francouzským jazykem jako u tohoto snímku. Nějak celkově mi tento film nesednul, tak jak jsem očekával. Sliboval jsem si od něj napětí a vyřešení staré záhady, ale celkově se to tajemno a napětí nějak rozmělnilo. Jean Dujardin dokázal, že není jen trapný herec v příšerných kravinách, Marie-Josée Croze si s chutí opět střihla další femme fatale a Sandrine Kiberlaine už nemohla být více upozaděná - jaká to škoda! ()

Lothar 

všechny recenze uživatele

Film zasadený do skvelého prostredia, zaujímavá fabula, trochu tajomnosť. Skvelá Marie-Josee a aj mnoho dalsich známych hercov, ktorí obohatili film, najmä Michel Aumont. ()

Reklama

Reklama