Reklama

Reklama

Miley Cyrus in London: Live at the O2

(koncert)
všechny plakáty

Recenze (5)

kingik 

všechny recenze uživatele

Pokud jsou v hodnocení předsudky, tak Miley Cyrus ocenění a pochvaly nedosáhne, i kdyby na pódiu vypustila duši, a to ani nemusí. Stačí, když zazpívá pár svých fláků v profesionálně dokonale odvedené koncertní show. Nezajímá mě, jak moc je protekční, vzhledem k slavnému country jménu, které po svém otci nosí a nezajímá mě, že se Hanna Montana tady nechytá. Ostatně, když zazpívá "Every rose has its thorn", s originální verzí si v ničem nezadá. Nicméně, koncerty mě moc neberou. 60% ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Som hrozne rád, že o tomto koncerte sa až tak veľa nevie a dúfam, že to tak aj ostane pretože odpadové hodnotenie len-preto-že-tá-čo-hrá-montanu tam spieva si naozaj nezaslúži. Malo to geniálnu výpravu, kostýmy a čísla, Fly on the wall, alebo See you again treba vyzdvihnúť určite a hrozne ma mrzí, že som to nevidel naživo. Fakt 5* ()

Cherry_Bomb 

všechny recenze uživatele

Určite najlepší koncert aký som od Miley videla! Dokumentárne vstupy medzi piesňami bol perfektný nápad a Miley sa tak trochu priblížila divákom a predstavila samu seba ako človeka. Skvelý spev, efekty a kostýmy, ktoré striedala ako na bežiacom páse. Ďalej nádherné choreografie- jednoducho prepracovaný koncert do ktorého sa úplne vložila. Najviac sa mi páčili asi piesne When I look at you a Fly on the wall, ale ani na ostatok koncertu sa nedá povedať krivé slovo proste pecka! A ešte k tým odpadovým hodnoteniam? Keď má niekto predsudky tak ich nezmení ani keby sa tam pokrájala na kúsky. Naozaj obdivujem tých, ktorí ju neznášajú a pozrú si to len, aby mohli dať odpad (ak si to samozrejme vôbec pozrú). ()

PrincessB 

všechny recenze uživatele

Ach ty předsudky! V hodnocení je spoustu "odpadu" a tenhle koncert si jej rozhodně nezaslouží. I když třeba nemáte Miley kvůli tomu či onu nijak moc v lásce, musíte uznat, že tento koncert je přese všechno velice vydařený. Pomalé písničky výborně procítěné (navíc odzpívání "When I look at you" určitě není lehké) a ty rychlé měli zase výborný náboj a většina z nich i skvělou choreografii a efekty. "Fly on the wall" je podle mě naprosto nezapomenutelná a úžasná záležitost ke které jsem se musela několikrát vrátit. ()

lilylove 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasný koncert kde Miley předvedla úžasné vystoupení +skvělé pohledy do zákulísí.Nejvíc se mi líbila cheografie na písničky "Fly On The Wall" a "I love Rock 'n' Roll.Miley během show vystřídala úžasně nádherné oblečení které se dokonale hodilo k celému vystoupení,přála bych si mít takové oblečení.Jediná cheografie a jediné oblečení které se mi vůbec nelíbilo(ta cheografie jen trochu) byla pro písnišku "Bottom Of The Ocean".Ještě jedno vystopení kde se mi Miley líbila zkazily pár tenčníků kteří tam tancovali a občas kamera zamířila na ně,kazili to a navíc mi ta tanečnice byla hrozně nesympatická + u krásné písničky a cheografie kterou předváděla Miley na písničku "See You Again" doprovod Miley si vzal hrozné oblečení a celkově předved hroznou cheografii.Asi 6 písniček se mi nelíbilo ale zbytek koncertu tam hráli moje oblíbené písničky takže jsem hltala každou vteřinu.Miley předvedla vynikající show na kterou se nedá zapomenout dávám 5 hvězdiček. ()

Reklama

Reklama