Reklama

Reklama

Recenze (7)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Typický nemecký undergroundový masaker, tentokrát na tému snuff. Dej je úplne nepodstatný, dôležité je gore, lebo to je to jediné, o čo v tomto horore ide. A dostal som presne, čo som čakal: Vypichovanie očí, odrezávanie intímností, padajúce črevá, skalpovanie, mlátenie kladivom... a je toho omnoho viac. Rozpočet nulový, ale ten Nemcom očividne netreba, čo už neraz dokázali. Samozrejme odporúčam len okrajovému publiku, čiže fajnšmekrom ako som ja. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Tyhle undergroundové řezničiny osobně nijak zvláště nevyhledávám, ale jednou za čas si řeknu, proč ne... V tomto fake-snuffu, jehož děj je zcela nepodstatný a prakticky žádný, herci docela obstojní a zcela kupodivu kamera, filtry a celkově výprava i přes zcela viditelně mizerný rozpočet na profesionální úrovni o tyto věci vůbec nejde... Jde jen o jednu jedinou věc a tou je gore... Gore, které je, jak je u Ittenbacha dobrým zvykem, velmi dobře zvládnuto, proto zamrzí dosti krátká část filmu, která se mu věnuje... Řekněme tak deset minut, zbytek jsou jen zbytečné a naprosto nudné kecy, u kterých jsem se neskutečně nudil... Takže celkově i přes hodně krátkou stopáž filmu, nemohu hodnotit lépe než průměr... ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrný německý underground, ve kterém jsou nejlepší speciální efekty od klasika žánru - Olafa Ittenbacha. Plytký příběh není až tak důležitý - Simon, Nina a Dodo si během cesty ve Frankfurtu jdou odpočinout do podzemního klubu. Netuší, že se jedná o s/m club a že jsou vítanými oběťmi. Popravdě i na tu krátkou stopáž je film děsně užvaněný z roztřesenou kamerou, která chce být chvílemi poetická, ale moc jí to nejde. Oběti jsou masakrovány bez většího nápadu, poměrně rychle, gore je solidní. Vydloubnutí, nebo spíše vyříznutí oka, ušmiknutí penisu i zbytku a hlavně střeva a zbytek pajšlu ven. Za zmínku pak už stojí jen skalpování a podříznutí. Nejlepší výkon podává představitelka Maman. V rámci německé produkce slabý průměr - 2,5* ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak další setkání s "porno-fake snuff-torture" exploitation subžánrem. Tentokrát z Německa. Němci jsou na tohle docela hodně ujetí a natáčej hromady nízkorozpočtových podobných prasáren. Tady mě ale docela překvapil profesionálně působící vizual, filtry, kamera a nějaký ty hrátky s ní a taky hudba a ne úplně nejhorší herecké výkony ... Každopádně ten film je to, co je. Není důvod z něj dělat cokoliv jinýho či lepšího. A bohužel na svůj rozpočet nedrží "obsah" v té řádné míře a většina z toho je jsou jen kecy a nudné pasáže, nějaké to psychické týrání ... ale pak i scény mučení a brutality. Zde pak film vyletí do naprosto pekelných obrátek, kde míra brutality a násilí je na samé hranici možného a ještě je to docela zajímavě a obstojně zpracované. Jenže, jak jsem už naznačil, je toho prostě málo ... Takže ve filmu je tak max 15 min, kdy se něco vůbec děje (a nekecaj se kraviny ...). Pro srovnání uvádím u mě 5ti hvězdičkové kousky ze stejného subžánru z různých států světa: Japonsko - Grotesque (2009), Argentína - Snuff 102 (2007), Filipíny - Vampire of Quezon City (2006)... Jinak tohle je samozřejmě film jen pro ty nejotrlejší z diváků, extrémně brutální ... ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Obligátna Olafova exhibícia ( mimo efektov - absolútne filmové vákuum / Marcel W. je zatiaľ nezaujímavý ) , ktorá Mi už pripadá , ako jeho agresia voči neschopnosti , zahryznúť sa do niečoho filmovejšieho. Kým mu nesadne do vagóna nejaký režisér a s ním v tesnom závese producent s (aspoň ) nemeckou perličkou , tak bude mať svoje BMW ( Bloody Movie Works ) od blata, až svoje neveľké publikum unudí. Čím skôr si zaobstará kompas , tým lepšie pre neho aj pre jeho fandov. Čo sa týka obkecu " ak si myslíš , že si videl všetko , tak sa mýliš...a.i. " - tak NO WAY ! Hodnotím jeho zanietenosť a rešpekt , že to zvládal už ako násť-ročný. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama