Reklama

Reklama

Pangea – svět bez hranic

(festivalový název)
  • Maďarsko Pangea: The Neverending World
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Maďarsko, 2009, 8 min

Obsahy(1)

Malý Rexík se právě narodil své dinosauří mámě a hned se zatoulal. Vydává se na dobrodružnou a i trochu nebezpečnou výpravu. Netrvá dlouho a ztratí se v neznámém prostředí. Cesta zpět nebude tak jednoduchá. Naštěstí není Rexík ponechán svému osudu a pomoc už je na cestě. (Anifilm)

Recenze (15)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Příjemný, i když nijak výjimečný dinosauří večerníček. Ale nevadilo by mi, kdyby to byl první díl příběhů o rostoucím tyrannosaurovi. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tenhle film další pádný důvod, proč se nepodívat na Jurský park. Takovýhle přelíbezný Rexík tam totiž určitě není a na co bych se tam pak dívala? ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dětinský příběh o hledání, touze po létání, objevování...ale s nádhernou grafikou a báječnou přírodou! A za to stojí se na snímek podívat. Žádný bomba originální děj, ale relax a rexík. Ptakoještěři, průlet krajinou, kličkovaná mezi dinosaury a kdo s koho. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

4* napriek tomu, že som mala pocit, že zvuky, ktoré vydával malý Tyrannosaurus, vydával skôr dáky primát. Inak celkom pekná animácia, tie dinosaury sa naozaj vydarili. Mohlo to byť kľudne i dlhšie. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Rozhodně roztomilé i přes ten šílený dabing malého rexe:) Závěr s mámou byl extrovní a já se vždycky nechám jednoduše dojmout . ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Perfektní krátkometrážní film, který bych si dokázal z fleku představit i jako celovečerňák. Rexík je boží.. "mama" :D ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No fajn roztomilý T-rexík, ale jinak tak ty 2*, protože nic extra to nebylo a ty zvuky, co vydával byly strašné, i když vtipné. A animace se mi taky až tak moc nelíbila. Ale jako hezký roztomilý kraťas po obědě fajn. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Když je máma Tyranosaurus Rex ... Nadšení objevování světa je tak nakažlivé ... Zatím jen návnada - krátký trailer k budoucímu filmu o tyranii tyranů, dětské fantazii a solidaritě. ()

redwik 

všechny recenze uživatele

Fíha, tak takúto nesúrodosť som už dlho nevidel. Na jednej strane je tu pekná, príjemná animácia, nádherné prostredie a pekné zobrazenie sveta dinosaurov, na druhej strane otrasná hudba a zvuky, totálne nudný príbeh (bol tam vôbec nejaký?) a celé mi to prišlo ako nejaké nedokončené dielo. Akoby tam na konci ešte niečo chýbalo, veď predsa nikto z nás nemá rád, keď ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

První výlet malého masožravce dopadl dobře především po technické stránce, až na pár míst velmi slušná a zajímavá animace, během svého kochání jsem úplně zapomněla, že tu není děj. Vlastně jediná hrůza na celém kraťasu byly ty podivné zvuky, které zvířata vyluzovala. 62% ()

Reklama

Reklama