Reklama

Reklama

Jaws in Japan

  • Japonsko ジョーズ・イン・ジャパン (více)
všechny plakáty
Japonsko, 2009, 69 min

Obsahy(1)

Sledujeme osud dvou mladých dívek Miki a Mai, které se vydaly na dovolenou na Okinawu na pláž Sunny Beach. Shodou okolností se ubytují v apartmánu, kde zřejmě kromě majitele a pohledného mladíka nikdo není. Jako bonus si mohou vypůjčit videokameru a natočit si zážitky z tohoto krásného místa. Zatímco Mai začne koketovat s mladým Kenjim, Miki objeví pod postelí malou kazetu, která zde zřejmě zůstala po předchozích hostech. No a jak už to tak bývá, zvědavá dívka si kazetu samozřejmě pustí a stane se svědkem posledních dní tří neznámých dívek, které byly nelítostně zabity sériovým vrahem, který právě čeká na nové oběti... (SOLOM.)

(více)

Recenze (8)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Pseudointelektuální blábol o partě sice kozatých, ale ne moc pěkných Japonek sprchujících se zásadně v plavkách, kterým někdo z (pro ně) nejasného důvodu ubližuje... Ne, o žraloka tady v žádném případě nejde, ten se objeví až na konci asi tak na 30 vteřin a něco tak trapně digitálního jsem už dlouho neviděl... To mám za to, že jsem naletěl pěknému obalu... ()

LION-MR.T odpad!

všechny recenze uživatele

Japonci si myslí,že jsou na špice v technickém pokroku,ale i v roce 2009 takový Asylum nebo Troma by dokázali udělat lepšího žraloka. Ale dokážu to omluvit v případě,že animátoři byli slepci a nebo,že žraloka vytáhli z nějaké špatné počítačové hry a plus si přičíst,že tvůrci byli pitomci,kteří dostali náhodou kameru do ruky. ()

Campbell odpad!

všechny recenze uživatele

Nádhernej film. Opravdu jsem si připadal jak ve snu. Protože něco tak špatného natočit jen tak nejde. Těšil jsem se na nějakou šílenostv Japonským stylu, ale to co jsem dostal bylo spíše peklo.... Takže za 1) nevěřte obalu ani názvu, teda názvu tak do poloviny. Je to psycho film o partě nesympatických a ne moc hezkých Japonek který kecají o životě a snaží se vykoumat proč jim někdo ublížil, uvidíme tu nádherné neherectví a koupání ve sprše(ale v plavkách). No a nakonec se objeví žralok asi na posledních 2 minut filmu, navíc to byly šílené dvě minuty, prostě děs. Fuj. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Asijské filmy jsem svého času měl velice rád a dodnes mám mezi nimi několik desítek oblíbenců. Poslední dobou jsem jim však přestal věnovat pozornost, protože mě už nebavilo sledovat černovlasé holky lezoucí i z těch nejnemožnějších míst, pořád a pořád dokola. Od tohoto filmu jsem si mnohé nesliboval, ale po předčtení letmého popisku na wikipedii, jsem doufal alespoň v trochu záživnější podívanou. Lze zde spatřit prvky slasheru a ve finále uvidíme i obrovského digitálního žraloka, ale to je tak vše. Tvůrci tohoto filmu by se totiž v první řadě měli naučit vytvořit alespoň trochu záživnější atmosféru, napětí – no vlastně všechno co má správný hororový film mít a co jsem tady postrádal. Polonahá děvčata v plavkách jsou sice super, zvláště když některé z nich jsou i docela atraktivní, ale když čumíte hodinu na baby v plavkách, které se v nich i koupou ve sprše, přestane vás to bavit už někde v polovině. Navíc ani samotné dialogy nejsou nikterak záživné a já se téměř po celý film dost nudil. Pořád jsem však naivně doufal, že se děj někam posune. Náznaky by tu byli (viz záběry z videokamery), ale to je tak všechno. No a ten samotný závěr se žralokem si mohli tvůrci opravdu odpustit. Bylo to už hodně zbytečné a neefektivní. 10% ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Tragédia s niekoľkými obsahovými a technickými faux pas a záverečným deus ex machina, ktorý má pre samotný príbeh asi taký zmysel, ako menštruačná vložka pre chlapa. Mal som byť prívetivejší vzhľadom na tenučkú minutáž? To by bolo rozhodne proti môjmu presvedčeniu. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Vidím, že nikdo z těch pěti lidí, kteří tenhle "skvost" viděli přede mnou, tady žádné varování nedal, tak to udělám já. Vyhněte se tomu velkým obloukem, ušetříte drahocenou hodinu života. Ne, opravdu nejde o žádný legrační odpad typu Meagashark, Megapiranha, Python apod. Nenechte se nachytat jako já, TOHLE NENÍ FILM O ŽRALOKOVI! Je to pseudointelektuální žvást, ve kterém celých šedesát minut sledujeme pár japonek, co se natřásají před ruční kamerou v moři, v hotelu, ve sprše (v plavkách - takže ani nic pro nadržence), čumí do blba, povídají si a tak pořád dokola a do toho občas nějaké nesmyslné prostřihy z kamery na nějakého chlapa s nožem. Celou dobu se vůbec nic neděje!!! Toto jsou poslední dvě minuty filmu, což bohatě stačí vidět, zbytek ne. Věřte mi! http://www.youtube.com/watch?v=5DPy6PgxgrM ()

Reklama

Reklama