Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější seriál o hledání pokladů na kanále HISTORY® je zpět a kupci jsou připraveni na další napínavou akci. Jedná se o zvláštní druh hledání pokladů, kde – pokud máte štěstí – vám obsah opuštěného skladu může vydělat majlant. Kupci jsou různí, od dvacátníků hledajících zábavu a vzrušení po manželské páry, jimž jde o rychlý a tučný výdělek, a všichni jsou připraveni udělat z toho pořádné drama. Cokoli je možné, když kupci zvažují, zda ten který sklad stojí za koupi... a jak vysoko jsou připravení jít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když je nuda, tak sem tam na nějaký ten díl mrknu, ale že bych to musel sledovat pravidelně, tak to teda ani náhodou. Občas se však dá v některé kóji skutečně narazit na něco velmi zajímavého a cenného. A tady se tedy sešla partička (ne)pěkných kokotů a slepiček – co přišli se přehrabovat v tom všem bordelu, aby vydělali nějaké to „love“. Škádlení ocasa Davea Hestera a buřta Reneho Nezhody či s ostatními – to nikdy neomrzí. Na víc jak průměr to však nevidím…kvalita jednotlivých dílů je totiž dost odlišná… ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ale áno, Amerika vie tieto srandy zahrať a vyšperkovať veľmi dobre tak, aby aj z na prvý pohľad podpultového námetu vznikol chytľavý koncept, ktorý dokáže pritiahnuť masu ľudí. Je to fake, je to blbé, až je to geniálne, a hlavne to má dobrú pointu, ktorá stojí a padá na tvorcoch. Pár častí mesačne ale stačí na to, aby ste si to znenávideli, takže buďte opatrní. 75%. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Společenstvo slizkých, ukoptěných a pitomoučkých počišťovatelů, kteří sami sobě nalhávají, že jsou seriozními obchodníky s antikvárním zbožím, vzalo zavděk přivýdělkem od televizní mašinérie. ,,Dokument" dokáže strhnout, byť jsme nuceni sledovat supy, jak hodují na mršinách cizích, z neznámých důvodů opuštěných majetků, tedy životů, vzpomínek a věcí, do nichž kdosi promítal své touhy. Onou návykovou částí, díky které si toto vpouštím do pokoje, je zlatá horečka, nebo snad napětí před rozbalováním vánočních dárků, které na vás při průzkumu opuštěného skladu dolehnou. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tohle si buď budete užívat, nebo nenávidět, oboje ze stejných důvodů - je to sonda do dost podivného světa, ze kterého se vytáhli ti největší exoti, magoři a podivuhodné existence, kteří pronášejí svá moudra o tom, jak obchodovat s obsahem skladů, kontejnerů a kdejakých jam, co kdo kdy opustil. A jako nááááhodou, tam vždycky někdo najde nějakej starej, sběratelskej kousek, na kterém není ani milimetr prachu. Jóó, jasně. Sledovatelné to ale je, když máte prst připravenej na tlačítku pro přetáčení, takhle je z dvaceti minut rázem snesitelných pět. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mně baví. Když se odprostím od těch pár trapných keců, účastníků akcí kteří nás aukcí provází máme zde celkem napínavý seriál. Ten moment překvapení, kdy se odemkne, vydraží a poté vyklidí stará kóje či sklad aniž by někdo tušil co vlastně vydražil funguje stejně na kupce jako na diváka. Jen nechápu proč ti, kteří dají zboží respektive celou buňku do dražby si ji nejprve neprohlédnou. Jaký efekt má vydražit buňku jako celek za 900 doláčů, když uvnitř v jedené z beden je třeba sbírka mincí v hodnotě 10 000 doláčů ? Nechápu. Amerika je holt jiná země. Spořivý Čecháček by šel na to asi jinak. Možná tam toho mají tolik, že nemají čas se s tím jednotlivě prohrabovat a tak jim kvůli nájmu a místu vyjde levnější to střelit v aukci jako celek. Nevím. Jinak mám mezi účastníky aukcí svého oblíbence Barryho Weise. Bývalý hudebník je velmi originální, velmi vtipný a na každou aukci doráží v nějaké prapodivném dopravním prostředku. Jeho smrťácké rukavice jsou už dnes také velmi známou věcí! :-) Hodně napínavá SHOW! Dávám tři stříbrné cukřenky * * * ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. "Vybrakujem vám vaší garáž a prodáme to". Tento koncept se mi bohužel moc nezamlouvá. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 45% (2*) | ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Válka skladů platí na poli iritujících reality show za celkem slušnou zábavu při jedné, dvou epizodkách, jakkoli to bizarní rádoby antikvářské téma už pro nespočet podobných projektů nudí.. ()

fishki 

všechny recenze uživatele

Je to sranda. Parta Američanov sa stretne pri garážiach, za ktoré sa už neplatí nájom. Odomkne sa zámok a chlapci môžu nazrieť dovnútra a zistiť, či sa im oplatí kúpiť obsah práve tejto garáže. Niekedy sa zadarí a za malý peniaz kúpia kvalitný tovar. Inokedy to je mačka vo vreci. Sú to také malé Vianoce. Aj pre mňa. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Stačil mi jeden jedinej díl a zamiloval jsem se, totálně a bezmezně jsem se zamiloval! Každé odemykání garáže či skladovacího boxu prožívám úplně stejně jako jejich noví vlastníci a jsem vždy naprosto ohromen, co se najde v obyčejné krabici. Například v boxu za 400$ kde na první pohled je jen sporák a starý kuchyňský nábytek se najde krabice se sbírkou mincí v hodnotě 6000$. Nebo v jiném za pár stovek najdete TOP4 sbírku komixů za 130 000$, neskutečné, dechberoucí, MILUJU TEN WOW FAKTOR!! ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Občas je naprosto k neuvěření, co všechno se dá nalézt v zapomenuté kóji. Věci, které byste vzali a darovali vágusovi na prvním rohu, vám kolikrát mohou solidně napumpovat rodinný rozpočet. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Prvních pár dílů docela fajn, ale po čase se ti burani nejen omrzí, ale hlavně odkopou jako ještě větší svině, než byste čekali. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Nevím, co hodnotit na tomhle konceptu pořadu, ale každopádně je Válka skladů zábavným a někdy i vtipným a příjemným večerníčkem na dobrou noc. 4* ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Jediné co mne trochu zaráží je fakt, že to co nalezli tito supové ve svých skladech o pár let později nalezli další dva pánové v nové reality show Mistři aukcí :-) ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy jen díky tomu, že je to dvacetiminutová hloupost co zkrátí krátkou nudu. .... HODNOCENÍ: 50% (3*) ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Válka skladů mě dostala hned po prvním zkouknutém dílu. Protože nic lepšího na našich "skvělých" televizních stanicích neběží, tak tohle byla nejlepší volba! A rozhodně toho nelituji a snažím se sledovat pravidelně. Rozhodně zajímavá reality show, která stojí za pozornost! 80% ()

Reklama

Reklama