Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Škola v mestečku Downers Grove bola postavená na posvätnej pôde, a preto je prekliata. Kliatba spočíva v tom, že každý rok v týždni pred maturitou zomrie jeden zo študentov. Chrissie je jedna z mála žiačok a žiakov, ktorí na kliatbu neveria. Pár dní pred maturitou sa ju ale pokúsia znásilniť a neskôr ju niekto neustále prenasleduje, snažiac sa jej ublížiť. Sled udalostí Chrissie tentoraz presvedčí, že kliatba naozaj existuje. (Marceloo)

(více)

Recenze (7)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Škola v mestečku Downers Grove bola postavená na posvätnej pôde a preto je škola prekliata. Kliatba spočíva v tom, že vždy každý rok v týždni pred maturitou zomrie jeden zo študentov. Chrissie je jedna z mála žiakov, ktorí na kliatbu neveria. Pár dní pred maturitou sa ju ale pokúsia znásilniť a neskôr ju niekto neustále prenasleduje a snaží sa jej ublížiť. Chrissie sa tento rok presvedčí, že kliatba naozaj existuje. - Tieto tínedžerské horory proste milujem. Do Chrissie som sa zamiloval na prvý pohlad, takže mi bolo jedno či tam budú duchovia z photoshopu alebo čo, proste som vedel že sa mi to bude páčiť. Celé mi to strašne pripomínalo It Follows a to bolo len dobre. Hrajú tu známe tváre z hororov a tak tu nebol problém s postavami. Zápletka bola úplne jednoduchá a záver predvídatelný, ale aj tak ma dej bavil. Z Lucasa sa stáva hororový herec a právom patrí do mojej TOPky. Soundtracky a hudba pri vážnych scénach boli velmi dobré. Keby som tento týždeň nepozeral tie najväčšie humusy, bolo by hodnotenie trochu nižšie, ale takto to bolo ako blesk z neba a ja som sa ani chvílu nenudil. + Lucas Till + herec z Wrong Turn a Dawn of the Dead + herečka z The Well + herec z From Dusk Till Dawn: The Series ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že na tieto moderné teenagerské kraviny som už zrejme starý, keďže mi tam všetci iba lezú na nervy... Podobná trápnosť ako adorovaná pi*ovina "Unfriended", akurát o niečo krajšie natočená. Hovno v darčekovom balení je však stále iba hovno. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky tak nekompaktní, až debilní film. V prvních 10 minutách slyšíte asi tak 16x slovo "prokletí", pak se to překlopí do stalkingu, kdy borec pronásleduje teenku. Jakmile po pás zabřednete do teenagerských problémů, je třičtvrtě filmu v prdeli a vy se ptáte, kam zmizla ta kletba. Nastane očekávané "masakrální" vyvrcholení, kde Derick Martini pokazí i dojem ze slušné filmařiny a kvalitních herců, aby jsme si totálně trapně vzpomněli na keci o kletbě. Děs! Je pravda, že jsem to úplně v pohodě dokoukal, takže nechci dávat jednu hvězdu, ale vyloženě si o ni tato hovadina říká. 30% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Celkem mě to překvapilo ne jenom že začátek zaujal ale samotná dívka bavila, známější tváře a hlavně psychopat, tak jsem vlastně dostal solidní thriller se skvělým a pro mě nečekaným koncem slušná mordovačka. Kletba sice měla dostat větší nádech ale i tak schválím námět protože se slušně povedlo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V konečném důsledku mě to ale přece jenom bavilo a já jsem si tenhle snímek užil, jak jsem asi měl. Až mě překvapilo, jak dobré zde gore je, například odstřel brokovnicí je tu nasnímán skvěle a lámání ruky taky rozhodně není natočeno špatně. Tohle se mi na filmu líbilo, to je něco, co vás vytrhne. Za mě tedy „The Curse of Downers Grove“, ač nijak výrazně nevyniká a jede na jistotu. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Místama naivní, ale za mě i tak pecka. Mám rád tyhle filmy o obyčenejch věcech v neobyčejným balení, ačkoliv zápletka neni kdovíjak komplikovaná tak to od začátku má takovou podivně hnusnou atmosféru, a ta vydrží až do konce. Parta zmrdů perfektně napsaná tak abyste je nenáviděli a na konci si užilli brokovnicovou jízdu, no a pak přichází depresivní závěr a finální montáž a já si byl jistej plným počtem. A Bella je super ;) ()

Reklama

Reklama