Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Německý obchodní manažer Niklas (Ken Duken) se během jednodenní služební cesty do New Yorku zamiluje do písničkářky Leticie (Nicole Beharie). Ta mu představuje Brooklyn, svůj svět a emoce, jaké dosud nikdy nezažil. Nezávislý film v produkci společnosti Cicala Filmworks, producentů a scénáristů Silvera Stepherda, Christopha Silbera a nezávislé produkční Diane Crespo, byl představen na světových festivalech a v zahraničních kinech, kde sesbíral 4 výhry a 2 nominace na ceny. (Roman.Ticka)

(více)

Recenze (4)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zázrak? Nebo nějaký originální romantický snímek? Ne! Lehký nadprůměr, který neurazí a i když herecké obsazení je poněkud zvláštní, tak se dá zvládnout. Hudba je velmi příjemná a občas emoce mohou zapůsobit, i když na mě osobně určitě ne.. 5/10 = 57% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Moc mi ti dva k sobě neseděli, ale dalo se to přežit. Ženská pěkně zpívala, i když která černoška ne, že? A je to teda sladké až běda a...a je to amerika a "spoiler" každý si musí odvézt nějaký suvenýr... 50% ()

Eilean Donan 

všechny recenze uživatele

Milé, komorné a skromné, ale... Ken Duken má akýsi zvláštny štýl hrania, ktorý mi sem-tam zabŕdol do očú (či to bola špecialita práve pre tento snímok?). Nicole B. naopak svieži kukuč a oživenie. Také akurátne, ale ničím nevybočujúce z rady. ()

Reklama

Reklama