Reklama

Reklama

Ve jménu krále 2

  • Německo Schwerter des Königs - Zwei Welten (více)

Obsahy(1)

Granger učí bojové umění ve Vancouveru. Jednoho dne se u něj objeví žena, která otevře časoprostorový portál – a Granger se ocitá ve středověku, kde mu všichni blahořečí. Žena, která ho přenesla časem, byla králova kouzelnice Elianna, kterou zabili odpůrci krále, zvaní Temní, hned po překročení časoprostoru. Granger je odveden vojskem, jehož velitelem je nedůvěřivý Allard, ke králi Havranovi. Granger se dozví, že – jak říká proroctví – je vyvolený zničit temné povstalce z hor, kteří poslouchají svatou matku. Granger se má vydat do hor v doprovodu vojska a doktorky… Granger je odveden k věštkyni, která mu řekne, že musí vykonat ještě dvě zkoušky ze tří. První vykonal ve svém původním životě, druhou zkouškou je zabít svatou matku a třetí najít hybatele… Hned ráno odchází Granger s doktorkou a vojskem vedeným Allardem naplnit proroctví. Sotva vstoupí do lesů, začne první souboj s Temnými. Ti Grangera nechtějí zabít, ale s vojáky se bijí na smrt. Granger tuší, že v proroctví je něco, o čem ještě neví. Pokračuje za svatou matkou sám, neboť vojsko bylo pobito a doktorku kvůli zranění nohy ukryl v lese… (TV Prima)

(více)

Recenze (100)

okkac 

všechny recenze uživatele

Tak oproti prvnímu dílu, kde bůhvíjak Boll sehnal rozpočet 60 mil. USD, tak na dvojku už jak jde vidět má rozpočet asi 20x nižší, takže celý film se odehrává v domě od Lundgrena (chudák spadnul do Bollovy filmografie už i on) a pak ve Vancouverských lesích, kde je malá papundeklová pevnost a na břehu toho samého jezera se odehrají asi 3 scény, které by dle vyprávění měly patrně být každá někde jinde :-D. No a nakonec přiletí nepovedený digitální drak. Pak menší náznak pokračování a hurá na titulky. A je to opravdu tak špatné, jak se předpokládá. ()

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Videl som už hromadu filmových sračiek, ale len veľmi málo z nich mi pri pozeraní spôsobovalo také utrpenie ako tento počin. Dialógy patria k tomu najstrašnejšiemu čo som mal tú pochybnú česť na obrazovke počuť, príbeh je až zarážajúco idiotský, kulisy (všetky dve) sú tragické, rovnako ako Lundgrenov herecký "výkon" a Bollova réžia. Na tomto filme sa ani nedá baviť, tu sa dá len trpieť. Jediná ako tak pozitívna vec je hudba. 1-/10 ()

Reklama

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Bože Uwe, co to bereš za matroš, že dokážeš vyprodukovat něco tak odpudivě debi*ního, jako je tahle ultrakravina??? A poznámka těch, kteří nízkohodnotící uživatele osočují z toho že film neviděli, tak to má možná jednoduché vysvětlení. Tohle totiž dokouká jenom vyloženě odolnej jedinec. A pokud někdo hodnotí vysoko, tak je to samozřejmě jeho věc, ale osobně mu nezávidím filmový vkus a naopak závidím žaludek. Tuhle garážovou produkci, která si vystačila s kusem lesa, několika vyřazenejma závěsama na kápě a pseudo tvrzí, ztlučenou s pár prken, jelikož na hrad nezůstali prachy, tak takovo produkci si myslím Lungren přece jen nezasloužil. Šetřili i na něm, jelikož hadry měl celý film stejný, nutno ale říct, že co nezvládli ve výpravě a v kostýmech, tak to bohatě dohnali ve scénáři (maximálně děravém) Ono ohrožení budoucnosti biologickejma zbraněma, spíchnutejma v lese na pařezu pošahaným králem, to už je sakra zápletka :-) Ještě jsem na konec čekal, že odšpuntuje tu vanu, zamořenou tou smrtící zbraní a pustí to do vodovodního řadu a ležel bych už pod stolem :-) Ale tu asi po titulcích nechal Dolph chytře odčerpat. No řeknu vám, děsivá srač*a! Jedna hvězda z úcty k hvězdě a pro tu zahřívačku lože :-)) i ta ho, při vidině toho co příjde, chtěla radši zabít...Škoda že ji to nevyšlo :-) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Prostě peklo. Jeden z uživatelů tu má info, že rozpočet tohoto skvostu je 7,5 milionu. Tomu se dá ale jen těžko věřit, jedině snad že Lundgrenův honorář spolkl 7 milionů. Jo, na půl mega by celý vizuál a výprava Ve jménu krále asi tak odpovídala. Uwe,Uwe, s tímto přístupem si příliš fandů nezískáš a naopak, tvůj klub antibollů se jen rozšíří do nepředstavitelných rozměrů. Ve jménu krále 2 nemá prostě absolutně nic! Bídná zápletka, šílený triky, děsivé (ne)herecké výkony, snad jen akce nevypadá až tak moc strašně, jako zbytek filmu, čímž ji ovšem rozhodně nechci chválit. Nenapadá mě snad prostě (až na jedinou vyjímku) jediná věc, kterou bych mohl považovat za alespoň jen minimálně výraznější či jakoliv zajímavější, což je na 90 minut filmu skutečně hrrozivé. A tou vyjímkou, za kterou dávám tu 1*, je za Lundgrena, který asi jediný pochopil, že to je vlastně jen jedna velká prdel a tak se i choval a hrál a tím pádem byl jak on sám, tak jeho postava vlastně docela fajn a cool. Jinak jde ale samozřejmě o zkrz naskrz nezábavný a špatně natočený laciný brak, který nejde doporučit skutečně nikomu. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Lundgren jakožto sekáč ve středověku, sem tam prohodí nějakou tu hlášku jako třeba ,,ve středověku na velikosti záleží". No aspon ten hrad mohli najít lepší, než tu rozpadlinu, u Munroa jsem se bál, kdy mu spadne ta přiblblá paruka a závěrečnej boj v kuchyni s baterkou neměl fakt chybu. Jedna za hláškujícího Dolpha a druhá že jsem měl chut na středověk, tak jsem ho aspon z poloviny dostal. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Hneď v prvý deň natáčania sa Dolph Lundgren zranil, preto bolo preňho náročné behať a robiť bojové scény. (m.a.t.o.)
  • Režisérovu nabídku filmové role Grangera Dolph Lundgren přijal až na podruhé. (Conspi)

Reklama

Reklama