Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

On (bez mena) a Ona (tiež bez mena) sa dohodli, že si neprezradia svoje mená. Obaja sa stretnú v Južnej Kórei na dovolenke, každý však zo svojich vlastných dôvodov. Ona dostane 'kopačky' od svojho frajera po telefóne a on sa dozvie, že si jeho bývalá, ku ktorej stále prechováva city, berie iného. Po pár dňoch to vyzerá tak, že majú k sebe čoraz bližšie, ale má to jeden háčik... (sochoking)

(více)

Recenze (8)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Hned' mi malo napadnúť, že film, v ktorom sa spieva ''Když jsi se mnou, zapomínam na všechno...'', nebude nič pre mňa. ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Plakáty by mě od filmu odrazovaly, nebýt komentáře May, který mě nalákal ke zhlédnutí a jsem moc ráda, že tomu tak bylo. Podle plakátů by se totiž dalo soudit, že se jedná o šílenou a trapnou komedii, které se v Thajsku skutečně točí, jak už jsem se přesvědčila. Je sice pravda, že Kuan Meun Ho je milá komedie, ale v žádném případě trapná nebo snad hloupá. Plynula pro mě neskutečně rychle a ani na chvíli nenudila, pobavila, ale i dojala. Po skončení mě mělo šanci rozesmát skoro vše. Potěšil i sympaťák Chantawich Tanasewi, kterého znám už z výborného Pidtermyai huajai wawoon. A jak napsala May, mně jako příznivkyni korejských filmů a seriálů tento film přinesl i příjemná překvapení :). ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Zábavná, milá a někdy až příliš ujetá romantická komedie na níž se příjemně dívá. Děj odehrávající se v Korei to celé zpestřuje, avšak něco tu chybí a závěr se příliš nepovedl, zkrátka jak se režie vzdálí od komediální části a překlopí děj do vážnosti, sledovatelnost upadá. Fajn vsuvkou pro mne jako fandu Son Ye-jin bylo sledování snímku April Snow :-) 66% ()

spitr 

všechny recenze uživatele

Film vypráví milostný příběh dvou lidí, kterým je souzeno setkat se v Soulu na jejich vlastní cestě. Zdrcený mladý muž se připojí k 7denní prohlídce po Korey, potom co dostal kopačky. Hned první den se opije a ztratí se, propásne tak odjezd zájezdu. Ujme se ho dívka, která tajně odjela od svého vlastnického manického přítele na svatbu své kamarádky. Společně se rozhodnou prozkoumat zemi a bavit se, platí pouze pravidlo neříkat si jména, aby k sobě mohli být co nejvíce upřímní… ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Přiblblá thajská komedie ala road movie. Kdyby to natočli jako porno, dalo by se na to dívat-v tomto podání ztráta času, 18 min jsem vydržel. ()

jorgus 

všechny recenze uživatele

zacatek a vubec prvni polovina byla opravdu prijemna..pak uz me prislo ze film zacal preslapovat na miste..ano sice byl stale prijemny..ale nektere momenty byli vylozene scenaristicky WTF..:(..napr posilani dopisu a jeho dusledek..proste nepravdepodobne..:( ()

Filec 

všechny recenze uživatele

Velmi príjemný film, romantika ako vyšitá a odporúčam každému jedincovy ktorý sa chce príjemne pobaviť pri filme. Film sa odohráva v Kórei, celým filmom nás sprevádzaju velmi simpatický hlavný hrdinovia takže je to super oddychovka a kľudne aj pre dvoch.. :) ()

Reklama

Reklama