Reklama

Reklama

Obsahy(1)

ELVÍŘE (LEONOR WATLING) je něco přes dvacet a je stejně krásná jako nejistá. Žije se svými sestrami, JIMENOU (MARÍA PUALTE) a SOL (SILVIA ABASCAL) v matčině domě. Jejich matka SOFÍA (ROSA MARÍA SARDÁ) je slavná klavíristka, která už léta neudržuje s otcem svých dcer kontakt. Oslavy svých narozenin využije SOFÍA k tomu, aby dívkám oznámila velmi důležitou zprávu: opět se zamilovala. Dcery přijmou tuto novinu kladně. Matka je varuje, že její láska je o hodně mladší než ona. ("Výborně, mami. To je tím, že tak skvěle vypadáš"). Je z České republiky a také hraje na klavír... Klíčová informace přichází až na konec: Je to žena. Sestry se pokusí zpočátku reagovat podle očekávání jako moderní, tolerantní a progresivní ženy. Ale ve skutečnosti je ta zpráva zasáhne víc, než by si byly ochotny připustit. Otřesena je zejména neurotická ELVÍRA. Matčina zpráva v ní vyvolá hlubokou krizi související s její vlastní sexuální identitou. Navíc, tato krize přichází v okamžiku, kdy ELVÍRA, která měla vždycky katastrofální vztahy, potká muže, jenž by se mohl stát její životní láskou. Sestry rychle zapomenou na dobré úmysly a všechny tři se pustí do šíleného dobrodružství ve snaze zabránit vztahu české dívky s jejich matkou... Do dobrodružství, které skončí jinak, než si představovaly. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

farmnf 

všechny recenze uživatele

Ženská lesbická slátanina, která se odehravá mezi Prahou a Madridem. Dcery evidentně nemají co na práci, tak donekonečna řeší homosexuální orientaci své matky, dokonce si o tom i zpívají. Nejidiotštěji působí pražská část filmu, kde vystupuje takový sladce se usmívající blbec, co říká furt "Vodička, vodička". Smrdí pětníkem a sbalí tu nejhezčí španělku. Pak všechno dobře dopadne a pořádá se zahradní párty. Celý film je koncipován tak, že češky jsou vychcané teplajzny, co lezou v Madridu do postele se staršími umělkyněmi a tahají z nich prachy...ono to možná dokonce tak je.. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Tento snímek je vyprávěn z jistou mírou nadsázky a nebere se až tak smrtelně vážně. Tak jsem ho vnímal a pokud před vstupem do kinosálu ve mě určité pochybnosti byly, tak po skončení projekce jsem odcházel usměvavý jako sluníčko. Zkrátka tahle dámská jízda se mi moc moc líbila a vůbec nejsympatičtější z hereček mi byla jednoznačně půvabná Leonor Watling. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Znesiteľný európsky film o trojici (pätici) žien. Zábery na Prahu potešia, škoda, že filmu chýba silnejšia, dramatickejšia zápletka, resp. škoda, že tie vedlajšie sú len tak zľahka nadhodené. Tie vedľajšie ma bavili viac... ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem zázraky, ale nakonec jsem se stejně u tohoto od začátku hodně předvídatelného filmu nudila víc než je zdrávo a ke konci už jsem některé části brala rychloposuvem... Tenhle kousek už si znovu nedám. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama