Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti se jeden ropný magnát rozhodne se svojí společností vyvinout a do běžného života začlenit roboty. Ti pracují v bezpečnostních složkách, nemocnicích i na ropných plošinách a lidé si je nemohou vynachválit. Celý tento experiment probíhá v přísně utajovaném moderním městě kdesi na odlehlém místě. Dle svého tvůrce se povedl a tak nastává čas plody práce zveřejnit. Do města tak přijíždí televizní štáb s cílem natočit o tomto futuristickém světě reportáž. Během ní ale robotickou paží zemře první člověk a další následují. Svět je šokován, tvůrci se snaží běsnění zastavit a členové štábu uniknout jisté smrti. (MartinezZ)

(více)

Recenze (8)

sun.eagle odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud byl záměr tvůrců vytvořit humornou sci-fi parodii tak se jim to povedlo na jedničku. Pokud to mysleli vážně tak je to hodně smutné, a nebylo by od věci zavolat Chocholouška. Je to absolutní příšernost ve všech ohledech. Herců mi bylo až líto, a pokud do toho šli dobrovolně tak snad jen z kamarádství a lítosti. Taková Zoe Naylor se objevila třeba v povedeném The Reef, nechápu jak se tomuhle mohla s čistým svědomím upsat proboha. Závěrem jenom taková poznámka - když na to nemám prachy tak se do toho nepouštím, protože takhle se zabil vcelku slušný námět. ()

Azrael515 odpad!

všechny recenze uživatele

Opäť jeden zo scénarov písaný pastelkou. Štyrikrát som u toho zaspal, pretože to nedokázalo udržať moju pozornosť dlhšie než 20 minút. No i keď bol "odpad" jasný už po úvodnej sekvencií, nedalo mi aby som film nedopozeral. To finále! :D WTSF?! Vyzdvihnúť by šiel ešte prudko antiherecký prejav hlavnej protagonistky. Btw. film som pozeral len z toho dovodu, ak by nejak súvisel s dalším režisérovým velepočinom, ktorý kombinuje roboty, zombies a Dolpha. :) ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nápad to není špatný, zpracování sice levné, leckteré pohyby robotů nepřesvědčivé, ale to nejhorší jsou herecké výkony a sterilita prostředí - nikde nejsou takřka žádní lidé město je naprosto mrtvé, filmaři neměli na komparz. A když už někdo umře, komparz ani herci nejsou schopni zahrát ani náznak šoku nebo alespoň údivu. ~ Kvalitní amatérské béčko nebo průměrné záměrné béčko, popř. hodně podprůměrný pokus o Sci-Fi skutečný film. Takoví singapurští Asylum. ()

rodier 

všechny recenze uživatele

Jo, emoce jsou tam nulove. Zabiji cloveka a moderatorka mluvi uplne klidne dal jakoby nic :) Je to hodne amaterske. Mesto se mi libi, je vazne ciste, ale dost prazdne. IMHO se to nahravalo v nejakem cinskem novomeste. takovejch je spousta, moderni mesta plna kralikaren, bohuzel pro obycejne lidi je to bydleni porad moc drahe, proto jsou ty mesta tak ciste a prazdne. stat plati jejich udrzovani, ale lide se do nich nenastehuji protoze na to nemaji penize a dal bydli v chatrcich za mestem. Dokumentu o takovych mestech je.. ()

jony5 

všechny recenze uživatele

U mňa ma 3* za to "čisté prostredie", všetko pôsobilo tak upravene žiadny neporiadok ako z budúcnosti. Ak to zoberiem ako TV film je celkom pekne spracovaný aj keď moc divákovi neponúkne čo sa týka scenára. Celý film začne reportážou o robotoch zaradených do spoločnosti, keď počas živého vysielania na mestskom futbalovom ihrisku robot zastrelí hráča. Vymknutie sa robotov z pod kontroly sa prenesie na boj reportérky a jej šefa o prežitie. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama