Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štědrovečerní posezení s Miroslavem Donutilem a jeho hosty. O Vánocích by se mělo nejen hodovat a rozdávat si dárky, ale také se sejít, posedět a povídat si. Miroslav Donutil si pozval do rázovitého prostředí starého šenku několik známých a zajímavých osobností, které budou vyprávět o tom, co všechno se může stát na Vánoce a jaké uvěřitelné i neuvěřitelné příhody se přihodily jim, nebo jejich známým. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Když je mně samotné trapně za to, co tam v křeči žvaní a vůbec nejsou vtipní, horší to být už nemůže. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Trapné a křečovité to sice bylo, ale vůči jiným hrůzám, co jsem letos o Vánocích viděl, se tohle ještě zkouknout dalo. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

trochu trpké zakončení štědrého večera povětšinou trapnými historkami. ostatními použité slovo "křeč" je přesně tím, které to celé vystihuje. a to mám donutila moc rád. 40% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je to nuda, a ani zasmát se nedá. Hosté nemají čím zaujmout, ale sází to na vánoční kašírovanou atmosféru. V době natáčení rozhodně Štědrý den nebyl a za předstíranou iluzi dávám 10%. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Příšerná Matiáškova kamera jen podtrhuje zoufalost projektu, který se ještě zoufaleji snaží resuscitovat Donutilovu - Ten si toho Kocourka zkrátka neodpustí !! - bláhovou pověst prvotřídního televizního baviče.. Výběr hostů, v důsledku ovšem nezřídka tragický, skutečně zajímavě koncipovaný, což ovšem výsledek činí jen divácky mrzutějším.. A Hrbatá cimbálovka to jen ztěží zachrání.. ()

otík 

všechny recenze uživatele

V roce 2012 se již po osmé setkal Miroslav Donutil se svými hosty v Břevnovském šenku. Zábava vždy závisí na hostech, ale celkově se dá říci, že jde o slušnou 50ti minutovou zábavu. V roce 2007 přijali pozvání legendy jako Jiřina Jirásková, Jiřina Bohdalová a Iva Janžurová, tak trochu statisty jim dělali desetibojař Roman Šebrle, fotbalový brankář Jaromír Blažek a tenista Jiří Novák. Hudební doprovod zajistila Horňácká cimbálová muzika Martina Hrbáče. Úroveň a zábava zcela průměrná, nic, co by diváka výrazně zaujalo. V roce 2006 patřili mezi Donutilovy hosty jeho filmové manželky Miluše Šplechtová, Jana Boušková, Naďa Konvalinková, dále herci Ivana Vaňková z MDBrno, Saša Rašilov, Honza Budař, František Řehák a lékař profesor Jan Bartoníček. Hudební doprovod zajistil Pavel Žalman Lohonka. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně slabé. Naprosto nezábavné. Kateřina Brožová jako host, který má pobavit...:-) A zábava opravdu odpovídala úrovni zábavy na sociálně-demokratických mítincích. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Doufám, že jste měli to štěstí a Ježíšek (případně Santa Claus) pod Váš stromeček oknem (případně komínem) nasoukal pořádnou kopou dárků, jejíž rozbalování Vás zaměstnalo přesně na tolik hodin, aby jste byli ušetřeni letargického posezení posledního mohykána České televize prince Miroslava a jeho nekvalitně poskládaných poddaných. Donutil tentokrát nevsadil na léty osvědčené tváře (např. Polívka) a vyjma mistra =dlouhého vyprávění s krátkou pointou= pana Šmoldase pozval samé „megavtipné“ společníky a „menšíkovsky obdařené“ vyprávěče (ano, správně sarkasmus). Vánoce by měli být o něčem jiném než je hodnotně poskládaný televizní program, ale tohle………..!?!:( ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Nemůžete udělat pořad o délce 50 minut a pozvat si tam 10 hostů. Logicky se dostaví zrychlená verze historek, které by si zasloužily více prostoru. Rychle tady řekni něco veselého a už je řada na dalším hostu. Špatně nastavený formát zábavného pořadu. Na 50 minut by stačily 3 hosté. Navíc většinu těch historek už stejně všichni znají. ()

PRobin 

všechny recenze uživatele

Všichni se sejdeme u jednoho stolu, v jehož čele sedí (kdo jiný než) Miroslav Donutil. Bavit se na takové akci je možné pouze po požití více než malého množství alkoholu. A protože všichni museli být střízliví (když už jsou ty Vánoce), výsledek podle toho vypadá. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Zbytečné předvánoční kecání, které bohužel nikoho nemůže nadchnout, špatný výběr protagonistů a ani trapný Donutil to nezachrání. Hodnocení: 20 % ()

Reklama

Reklama