Reklama

Reklama

V jeslích dítě spinká

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Psal se rok 1995, právě začínal advent, venku poletoval sníh a v chrámu Porta Coeli v jihomoravském Předklášteří – ano, v onom chrámu, jehož portál patří mezi nejproslavenější gotické památky u nás – se konal opravdu zajímavý koncert. Šlo o mimořádné vánoční vystoupení populárního Spirituál kvintetu, které před početným publikem natáčel štáb brněnského studia České televize. Premiéru tohoto záznamu jsme mohli na svých obrazovkách vidět už tehdy. O letošních Vánocích nás čeká další repríza, takže si budeme moci opět vychutnat známé i méně známé koledy a vánoční písně v interpretaci, která u nás nemá podoby. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Vánoční spirituálovský standard, který si udržuje obdivuhodnou kvalitu některých pěveckých výkonů, ale ve sterilním televizním sestřihu potěší spíše jen skalní fanoušky souboru. 2-3* ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zkrácený záznam mimořádného vánočního koncertu Spirituál kvintetu z chrámu Porta Coeli v jihomoravském Předklášteří. Spirituál kvintet hrál v sestavě Jiří Tichota, Karel Zich, Oldřich Ortinský, Dušan Vančura, Zdenka Tichotová a Irena Budweiserová. Slušný vánoční koncert s pár americkými i ryze českými songy. ()

Reklama

Reklama